Днес две от бебетата бяха на ветеринар :) Нямаше как да занеса и 4-те едновременно, затова отнесох първо по-мъничките, а и едното има проблем с очето. Оказа се, че най-вероятно е наследствено (когато е било още съвсем мъничко, клепача му не се е доотворил и сега почти нищо не вижда с него). Добрата новина е, че все пак може да се оперира и то безплатно! (с изключение на консумативите). Клиниката, която избрах е М&М вет (дано не звучи като реклама), вече съм ходила там за кастрация на котки, то пък се оказа, че това е едно от местата, където лекуват и бездомни животинки! Докторките веднага познаха, че моите са (били) такива и не се учудиха никак като им казах откъде са! Тези момичета просто няма как да не ги похваля!! Страхотни са! Толкова отзивчиви и си личи, че наистина обичат животните, даже сега се опитват да спасят едно изоставено и недохранено кученце, малко по-голямо от моите храненици!
Относно самите процедури в клиниката.. На малките им дадоха по половин обезпаразитяваща таблета, след като ги измериха (Cestal е таблетата) и ми казаха, че трябва на 10 дни да се дава 2-3 пъти. Аз втория път сама ще им дам вкъщи, а третия ще ги занеса, защото вероятно ще са наддали с килцата :) В най-скоро време ще уговоря и операцията на малката (за очето). Двете си имат и паспорти, където се вписват всички процедури :) Тези дни са наред и по-големките момчета, и Диджей възможно най-скоро ще го заведа, не се сърдете, малките мисля са по-уязвими, затова първо тях.
Взех си и календар

откога се канех, а накрая за капак след страхотното внимание към мъниците получих от милите докторки и подарък - пакет храна за тях

Изобщо днес беше за мен един ползотворен ден! Радвам се, че попаднах на хора, които ги е грижа!