Помощ за Рижа нарочно ударена от кола котинка
Публикувано: 07 April 2010 - 04:14 PM
Галя, имаме одобрена кандидатка за Рижа.Сега живее в Италия, но лятото ще се мести в Мюнхен.Точно нея си е харесала, даже лично ми е писала.
Би искала да я получи направо края на август когато ще се е преместила.Не иска да причинява на маци излишен стрес и да се подмята насам на там.
Ти какво мсилиш?
Би искала да я получи направо края на август когато ще се е преместила.Не иска да причинява на маци излишен стрес и да се подмята насам на там.
Ти какво мсилиш?
Публикувано: 08 April 2010 - 03:41 PM
Мисля,че Рижа е късметлийка,а вие сте чудесни хора.Ще се гледаме с момичето,което става все по-мило и гальовно,докато дойде време да си я вземе нейния си човек.
Това коте позволява всякакви манипулации без драскане и други подобни.Хапчета за глисти примерно се дават безпроблемно.Жената ще се сдобие с истинско съкровище-коте мечта.
Това коте позволява всякакви манипулации без драскане и други подобни.Хапчета за глисти примерно се дават безпроблемно.Жената ще се сдобие с истинско съкровище-коте мечта.
Публикувано: 28 August 2010 - 10:33 AM
Провалих пътуването на Рижа.Исках да е щастлива,а не и осигурих необходимата сигурност.Моите котки излизат на двора,тя също се научи.но тъй като е била улична ходеше и извън него.Започнах да я слагам в транспортна кучешка клетка и да я пускам само с мен на двора.Помняденя-7-ми август.Оттогава котката се промени,започна да нервничи,мяука и най-накрая броени дни преди пътуването успя да се измъкне през хлабавите ,закрепени с тел пръчици на клетката.Няма я никъде. Търсих я и в Пловдив,но уви-Рижа изчезна.
Тя се страхуваше от кучетата,а тъй като са много ми отнема доста време да се занимавам с тях и да ги пускам да играят на двора.Времето за нея там беше кратко и последните дни за нея бяха трудни.В стаята освен,че дограмата е изкривена и прозорците не се затварят добре /затова не можеше да стои пусната вътре/се наложи да сложа и куче ..Сгреших,че не потърсих помощ да я настаним временно някъде докато дойде време да пътува.
Сега Рижа ако е жива се скита някъде,а можеше утре да пътува.Виновна съм.
Тя се страхуваше от кучетата,а тъй като са много ми отнема доста време да се занимавам с тях и да ги пускам да играят на двора.Времето за нея там беше кратко и последните дни за нея бяха трудни.В стаята освен,че дограмата е изкривена и прозорците не се затварят добре /затова не можеше да стои пусната вътре/се наложи да сложа и куче ..Сгреших,че не потърсих помощ да я настаним временно някъде докато дойде време да пътува.
Сега Рижа ако е жива се скита някъде,а можеше утре да пътува.Виновна съм.
Публикувано: 29 August 2010 - 04:55 PM
Галя, не смея да пиша, защото знам колко си разстроена.
Не си виновна, наистина е липса на късмет, правиш много повече, отколкото имаш условия и отколкото човек има сили. Понякога просто стават неща, които не можем да предотвратим. Йеспър те целува и много те обича!
Не си виновна, наистина е липса на късмет, правиш много повече, отколкото имаш условия и отколкото човек има сили. Понякога просто стават неща, които не можем да предотвратим. Йеспър те целува и много те обича!

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.