Помощ за Рижа нарочно ударена от кола котинка
Публикувано: 19 January 2010 - 11:17 AM
Когато я преглеждат ,някой да я гали както е на масата.Това я успокоява,даже мърка,а гушкането я плаши.
Забравих да благодаря на Ina G,която осигури транспорта на Рижа до София..Също така на samotnata,която я приюти и на всички,които се организирате и помагате .
Забравих да благодаря на Ina G,която осигури транспорта на Рижа до София..Също така на samotnata,която я приюти и на всички,които се организирате и помагате .
Публикувано: 19 January 2010 - 08:58 PM
Ринуша и всички останали шофьори - за утре отново е нужен същия транспорт. Днес искам много сърдечно да благодаря на netware5, който осигури транспорта на Рижка! Д-р Димов обаче не успя да разбере какъв е проблемът с челюстта и иска утре да упои котето, за да го прегледа обстойно и да го намести ако се наложи. Челюстта й е видимо крива, като зъбчето й опира в долното небце и прави много неприятна рана. Утре с упойката Рижа ще бъде и кастрирана безплатно. Само че това трябва да се свърши в 17-17.30 часа. Да се изчака 1 час и котето отново да бъде закарано в приемния му дом. Може ли някой да помогне с това? Много моля! Всички ще бъдем изключително благодарни ако се установи какъв е проблемът на това изстрадало коте!

Публикувано: 19 January 2010 - 09:15 PM
Ами ако няма друг с кола, ще се отлага, няма начин. Ех, защо нямам кола!! Ще изчакам утре до обед и ще се обадя в клиниката да отложа запазения час за операция. Ринуша, а ти ще можеш ли да се оправиш сама? И да изчакаш операцията час, час и нещо може би?

Публикувано: 19 January 2010 - 09:24 PM
QUOTE (Rinusha @ Jan 19 2010, 09:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Нямаш грижи 

Минавам в изчаквателен режим за някой свободен утре в 17.00 часа и ако не стане, ще пиша тук, че те резервираме за тогава. Благодаря ти сърдечно!
Иначе котето е прекрасно, има издължено носле точно каквито обичам и не спря да мърка, но може би от страх. Много е изтормозена горката. И я поболяваше днес на прегледа :(( Дано я чака добро бъдеще.
Едит: ако има кой да я остави в клиниката в 9.00 сутринта, може да остане там. Това е друга възможност, но нямак на мен лично не ми се вижда много уместна с оглед стреса за котето. Но ако няма друг шанс...

Публикувано: 19 January 2010 - 09:30 PM
Хайде бе хора, не може ли да се намери някой шофьор за утре? Докторът беше толкова любезен да я включи по най-бързия начин в графика си...... И кастрацията ще я включи в безплатната си квота! Има шанс ако прегледът под упойка покаже възможност за оправяне, да и наместят челюстта и да я кастрират с едно упояване. Не е за изпускане такава възможност! Аз бих участвал и утре, но да тръгна в 16 - 16:30 от работа ми е трудно. А и утре имам рожден ден и хората очакват да почерпя :) Животинката е толкова стресната и толкова добричка ....
Публикувано: 19 January 2010 - 09:42 PM
То пари има, но няма кой да обикаля с котето. На мен също ми е трудно да си тръгн 16.00 часа от работа.
Пак напомням, че утре в 9.00 може също да се занесе котето, а аз ще мина вечерта да го взема и върна обратно с такси.
Самотната, можеш ли утре сутрин да го закараш с такси?
Пак напомням, че утре в 9.00 може също да се занесе котето, а аз ще мина вечерта да го взема и върна обратно с такси.
Самотната, можеш ли утре сутрин да го закараш с такси?

Публикувано: 19 January 2010 - 10:55 PM
Пърси, явно няма друг вариант. Пращам ти на лични телефона на временната й стопанка. Носи котето утре когато можеш. Аз ще я взема вечерта след работа към 18.30 с такси. Ще се наложи да ползвам даренията, тъпо е, но наистина нямам нито лев излишен.