Здравейте на всички приятели!!!!! Ние сме добре, не сме писали, защото нямаме време. Марли е много добре. Имаме вече международен паспорт, чип и всичко необходима за заминаване. Марлинчо вече е пуснат за харесване в чужденция.
Да Ви призная много ми е мъчно още от сега, хем се опитвахме да не се привържем, ама няма как. Все го мисля, като дойде денят...да се разделим. Решихме да му купим едно сърчице да му закачим на каишката за спомен, но сигурно новите стопани ще го махнат
Докато имаше сняг Марли беше адски щастлив, няма такава бясна игра в снега, като се мята, като се хвърля, обожава да играе със снежна топка.
Адски мило момче е само като трябва да му се прави някаква процедура или интервенция, като почистване на уши и махане на гурелчета е много лош. Ама като сложим готварските ръкавици някак си е по-лесно

С всеки ден ме изумява това дете колко е умен. Като е гладен застава до печката, щото знае, че там се готви манджичката и почва нещо да говори, като му се пишка-започва да драска по вратата.
Ведната ще Ви пишем като има някакво развитие.
Това е от нас. Благодарим на всички, които се сещат за Марлинчо.
ПОздрави!