Пудел Мистър Раста на улицата
Публикувано: 23 February 2010 - 04:36 PM
Прочетох цялата тема на един дъх! Историята на марли е като приказка! С късмет се е родило това кученце и съм сигурна че от сега нататък само хубави неща го чакат!!!
Браво момичета за грижите и за добринта! Трябва да има повече хора като вас!!!

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 21 March 2010 - 06:56 PM
Цял месец мина и нищо

Ей,да не сте го изпратили без да се похвалите

Нормално ли е за цял месец да няма кандидати?Взе да ми става притеснено

Ланд,дано не ви е досадил вече Марли,дано да е послушен и да не създава проблеми.
Много ще се радвам на новинки около сладкия Зъбатко.
Публикувано: 23 March 2010 - 11:04 PM
Мила Чери, как съм пропуснала последният ти пост. Марли е много добре, няма никакви новини около неговото осиновяване, все още. Нямам представа колко бързо или бавно става. Но каквото му е писано, а си мисля, че е най-доброто.
В събота и неделя бяхме на малък пикник в парка, Марли беше адски щастлив.
П.П. Никога не бихме го изпратили без да го споделим с всички Вас съпричастни към съдбата на Марлин
Публикувано: 23 March 2010 - 11:08 PM

И ние те целуваме и те прегръщаме. Живот и здраве ще се видим
Публикувано: 25 March 2010 - 10:50 PM

нека същия късмет да има и с намирането на постоянното си семейство.
Хора,стиснете по едно палче за това момче,пращайте положителна енергия,че му е време да си намери вече съвсем свое семейство което да го обича и да се грижи за него завинаги.
Публикувано: 27 March 2010 - 11:02 PM
В началото, когато историята на Марли започна и когато тя ми го показа във сайта и ми предложи да му помогнем, седнахме и говорихме, и двамата си казахме, че можем да си го позволим временно, наистина беше трудно, но е нищо в сравнение с това, как Марли ни кара да се чустваме.
Много време мислихме и обсъждахме осиновяването му, отначалото тя беше против, защото не такива точно бяха намеренията ни, но колкото повече време той е при нас, толкова повече ние не можем без него. Накрая я убедих, че това е нашето момче (не ми трябваше много).
Искренно се надявам, че ще ни подкрепите.
Поздрави!
Публикувано: 27 March 2010 - 11:14 PM

Страшно много се радвам!
Още като ви видях в клиниката с него си знаех,че една раздяла би била ужасно болезнена!Личеше си колко много го обичате и как добре се грижите за него.Мисля,че той си попадна на хората

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 27 March 2010 - 11:24 PM

Страшно много се радвам!
Още като ви видях в клиниката с него си знаех,че една раздяла би била ужасно болезнена!Личеше си колко много го обичате и как добре се грижите за него.Мисля,че той си попадна на хората

Хей мила здравей, land съм си вече. Знаех си, че първа ще ни подкрепиш. Много се радвам, благодарим ти. Много съм благодарна на Марли, че ни срещна с теб.
Публикувано: 27 March 2010 - 11:32 PM
Не мога да спра да се смея и радвам!

Ама как така си я мислите, че няма да ви подкрепят хората, а?
Ех, да ви е честито официално!
Публикувано: 27 March 2010 - 11:38 PM
Не мога да спра да се смея и радвам!

Ама как така си я мислите, че няма да ви подкрепят хората, а?
Ех, да ви е честито официално!
По-добре смешно осиновяване, отколкото тъжна раздяла

Благодарим ти много
Публикувано: 27 March 2010 - 11:43 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 27 March 2010 - 11:52 PM
Пускайте ни от време на време снимки на веселата дружинка, не ни забравяйте.
Много щастливи години ви пожелавам, да сте живи и здрави!
Публикувано: 27 March 2010 - 11:57 PM
Пускайте ни от време на време снимки на веселата дружинка, не ни забравяйте.
Много щастливи години ви пожелавам, да сте живи и здрави!
Че как да няма място, установихме, че където 2 там и 3, а и тоя маймун е толкова неустоим.
Благодарим ти много за помоща и подкрепата, която ни оказа

Публикувано: 29 March 2010 - 02:32 PM

Ако знаете само как се радвам и колко много тайничко е надявах точно така да стане, Марли да си остане при вас!
Вие сте едни страхотни млади хора и съм убедена, че няма по-добра развръзка за този малък чаровник!

Нали ще идвате да го виждаме отвреме-навреме?
Публикувано: 29 March 2010 - 04:50 PM

Ако знаете само как се радвам и колко много тайничко е надявах точно така да стане, Марли да си остане при вас!
Вие сте едни страхотни млади хора и съм убедена, че няма по-добра развръзка за този малък чаровник!

Нали ще идвате да го виждаме отвреме-навреме?
Много благодарим за подкрепата. Естествено, че ще идваме, където кажете ще дойдеме.
Публикувано: 29 March 2010 - 04:50 PM

Много ти благодарим за подкрепата и помоща!