land, можете да се гордеете с момчето.
А за вас -
 .
  .

Публикувано: 20 January 2010 - 07:45 PM
 .
  .

Публикувано: 21 January 2010 - 12:32 AM

Представям си го какъв е образ
 Представям си го какъв е образ  

Публикувано: 29 January 2010 - 09:10 PM

Публикувано: 17 February 2010 - 04:48 PM

С всеки ден ме изумява това дете колко е умен. Като е гладен застава до печката, щото знае, че там се готви манджичката и почва нещо да говори, като му се пишка-започва да драска по вратата.
 С всеки ден ме изумява това дете колко е умен. Като е гладен застава до печката, щото знае, че там се готви манджичката и почва нещо да говори, като му се пишка-започва да драска по вратата.  

Публикувано: 17 February 2010 - 05:25 PM

Публикувано: 23 February 2010 - 12:38 AM

Публикувано: 23 February 2010 - 06:45 AM

Публикувано: 23 February 2010 - 09:53 AM
 Като го видях и ми тръгнаха сълзите,сега се правя на хремава пред колегите
 Като го видях и ми тръгнаха сълзите,сега се правя на хремава пред колегите  
  ,на nort2005-че осигури клетка и  направи възможно транспортирането му до уютения дом, на Пърси -че съдейства  за кастрацията,на Соня-че го предложи в "чужденцията"
 ,на nort2005-че осигури клетка и  направи възможно транспортирането му до уютения дом, на Пърси -че съдейства  за кастрацията,на Соня-че го предложи в "чужденцията"   Благодаря ви ХОРА,благодаря и на всички които писаха в темата и подкрепяха малкия рошльо,както и на тези които не писаха,но пък четяха темата и го мислеха с добро.Като го задомим дребния пак ще ви благодаря,то и всеки ден да го правя пак е малко
 Благодаря ви ХОРА,благодаря и на всички които писаха в темата и подкрепяха малкия рошльо,както и на тези които не писаха,но пък четяха темата и го мислеха с добро.Като го задомим дребния пак ще ви благодаря,то и всеки ден да го правя пак е малко   

Публикувано: 23 February 2010 - 12:47 PM

Публикувано: 23 February 2010 - 01:43 PM