- (11 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Пудел Мистър Раста на улицата
Публикувано: 07 December 2009 - 11:07 PM
Местя твоя пост и моя в нова тема. Ти кажи как да я кръстя.
п.п. А конкретно за този нещастник, трябва да бъде остриган. Не до кожа (от което има нужда), защото ще умре от студ, но поне грамадните сплъстеняци, защото в момента кожата се спарва и ще си лепне някоя кожна гадост. Ако дава да го пипат, може да се опита с ножица да се режат част по част, но трябва да е хубава и остра ножица, защото трудно се режат. И над очите също, едва ли вижда нещо.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 December 2009 - 11:46 PM
Моля пак за помощ с обявите в други сайтове.
Аз ще разлепя книжни обяви .Ако някой може да предложи временен дом,хич няма да откажа, и двор става,аз имам дрешки,няма да умре от студ,стига да не е на улицата.Чудя се какво да измисля,утре ще звъня на няколко места(за кой ли път) но нямам много надежда .
Публикувано: 08 December 2009 - 12:50 AM

Ако да, кажи ми горе-долу къде точно по центъра се мярка, ако го срещна да го нахраня поне

Публикувано: 08 December 2009 - 12:45 PM

Публикувано: 08 December 2009 - 02:01 PM
Публикувано: 08 December 2009 - 02:15 PM

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 08 December 2009 - 03:01 PM
Публикувано: 09 December 2009 - 05:30 PM

Мероприятието по издирването и залавянето му остава за събота.
Другата лоша новина е че за да го подстрижат трябвало да се направи пълна упойка

И мога да намеря временен дом само ако не лае и не вдига шум,тъй като ще бъде приютен тайно.Ако се окаже от шумните нямам алтернатива.
Ще пиша като имам новини.
Публикувано: 09 December 2009 - 05:37 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 December 2009 - 03:09 PM
Проблемен е, не дава да го доближиш,наплашен, а от косата е като сляп и нищо не вижда

Засега само е нахранен,омете 2 кремвирша,на третия взе да се назлъндисва,ама той си е дребосък,толкова са му възможностите....Утре ще го ловим организирано ,защото днес няма кой да го прибере.Дано да се справим.
Публикувано: 11 December 2009 - 11:23 AM
Малкия и днес обикаля центъра като луд и лае...Вече изглежда още по-трагично,целият е омазан с кал,има съчки и листа по козината.Не дава да го доближиш и не спира на едно място.Единственото което успях да направя е да си дам ръката да я подуши,подуши я но не позволи погалване.Не съм му интересна,не пожела и гранулите...търси си "неговия"човек и е паникьосан.Сама няма да успея явно но ще продължавам да "го заговарям" докато се намери кой да помогне,може пък да ми се довери.Със сигурност е момче,дига крачето и маркира често-често.Не е по-голям от котка.
Успях да щракна 2-3 снимки преди да падне батерията,ще ги кача от къщи.
Давайте идеи как да го заловя,да слагам ли ръкавици,ще хапе ли...с добро ли да опитвам или да го приклещя някакси.
Публикувано: 11 December 2009 - 12:22 PM
Поздрави и успех!
П.П. Извинявам се, че минах на "ти"
Публикувано: 11 December 2009 - 02:03 PM
Публикувано: 11 December 2009 - 02:17 PM
- (11 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »