Пудел Мистър Раста на улицата
Публикувано: 11 December 2009 - 02:54 PM
Но за постригването не ми се иска да го упояват,ако може да го направи без упойка ще го пострижем .
Проблема е че като го хвана , няма къде да го приютя,трябва да си седим двамата на улицата.Ако го хвана ,пострижа,прегледам и после пак го пусна дали после ще успея да го хвана пак за изпращането,може да се стресира още повече.Затова мисля да не напъвам да го хващам преди да е организирано всичко.В София има повече възможности мисля,някой знае ли колко струва тази манипулация и къде може да се направи.
Публикувано: 11 December 2009 - 05:34 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 December 2009 - 11:28 PM
Публикувано: 12 December 2009 - 11:34 PM

А от теб едва ли някой може да се скрие, това го разбрах вече

Публикувано: 14 December 2009 - 03:00 PM
Днес отново претърпях поредния неуспешен опит да намеря мистър Раста.Хем ми се обадиха че са го видели в градинката пред банята.За половин час докато отида до там и се беше изпарил като дим.И Лили дойде и половин час обикаляхме напразно....Поне е там и е жив,все ще го спипаме разбойника.Има възможност (50% ) за сряда да намеря превоз,затова до утре вечер ще гледаме да го хванем и ще нощува в едно мазе,друго не можах да измисля.
Публикувано: 16 December 2009 - 10:16 AM
Публикувано: 17 December 2009 - 04:23 PM

Тия дни покрай издирването на кучо всекидневно ходя по площада и вече съм страшно депресирана...Тук нали сега са
построили дървени "кочинки" ,извадили са скари и покрай мириса на печена мръвка се събират бездомните кучета...
Всекидневно гледам как някое треперещо пале изпива с молещи очички поредния дебел чичко нагъващ кюфтета и вместо залък получава ритник....мъка,мъка...Сипвам гранули и преглъщам коментари от рода на "събрали се някакви откачалки да хранят помиярите",нарочно казвани на висок глас.
Довечера ще кача от къщи малко пресни снимки.Рошкото има няколко бели косъма по гръбчето,може да се окаже деденце.И определено е с обратна захапка.Дано това не попречи да му се намери дом.
Публикувано: 17 December 2009 - 04:30 PM
Публикувано: 17 December 2009 - 04:32 PM
Хич не им обръщай внимание на тези идиоти. Откачалките са те, че нямат сърца и живуркат някакъв полу-животец, в който най-важното е да си натъпчат мазните кореми с още по-мазни кюфтаци. Само мога да съжалявам такива невежи същества.
Поздравления за усилията, които полагаш и отново стискам палци за събота !!!

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 17 December 2009 - 04:35 PM
Или пък да изпратим от София за натам и тя ще се върне заедно с рошко? Аз имам за съжаление 2 малки клетки. Няма да се побере в нито една от тях.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 17 December 2009 - 04:44 PM
Публикувано: 17 December 2009 - 05:19 PM
Публикувано: 17 December 2009 - 05:50 PM

Сигурна съм, че като му свалим тоя храсталак от гръбчето, ще стане по благ. Това според мен адски много го изнервя
Публикувано: 17 December 2009 - 06:01 PM

Сигурна съм, че като му свалим тоя храсталак от гръбчето, ще стане по благ. Това според мен адски много го изнервя
Да,горкия не знае какво става