Пудел Мистър Раста на улицата
Публикувано: 20 December 2009 - 11:39 AM
Ами почвам го и него.И то търси дом.Гарантирам че е безспроблемно и социализирано .
След малко тръгвам на събрание с хора от нашето дружество,че има сериозни проблеми,някаква жена в съседно село събрала по думите на хората 20 кучета(слава богу оказаха се само 7 ),но не смогвала да ги храни и те започнали да се самоизхранват като нападали кокошките ,сега искат да ги избият,а кучетата не са агресивни и са кастрирани,ще видим ако помагаме за храната как ще се развият нещата,ще умуваме какво да правим,после ще обиколим "контингента",ще отскоча и до площада да я видя малката и довечера ще направя отделна тема.Който може да помага за обяви по другите сайтове.
Публикувано: 20 December 2009 - 12:40 PM
Искам изключително много да благодаря на Рени Димитрова, която се вдигна от много далече, по нощите, за да дойде да го пострижем и на чери, която е просто прекрасна.
Поздрави от нас
Публикувано: 20 December 2009 - 01:24 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 20 December 2009 - 01:26 PM

Съжалявам, че и аз развалям хубавата тема - но докога ще обезпаразитяват и ваксинират в един ден куче, което от един ден е под наблюдение. След като лекарите нямат етиката да правят нещата както трябва, то нека ние си знаем и да го изискваме.
Първо се обезпаразитява - ако е нужно няколко пъти, кучето се наблюдава - и чак тогава ако е здраво и няма паразити - се ваксинира. Голям зор да се вземат всичките пари на куп

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 December 2009 - 01:30 PM

Съжалявам, че и аз развалям хубавата тема - но докога ще обезпаразитяват и ваксинират в един ден куче, което от един ден е под наблюдение. След като лекарите нямат етиката да правят нещата както трябва, то нека ние си знаем и да го изискваме.
Първо се обезпаразитява - ако е нужно няколко пъти, кучето се наблюдава - и чак тогава ако е здраво и няма паразити - се ваксинира. Голям зор да се вземат всичките пари на куп

Съжалявам, не знаех. Снощи му дадохме хапчето за вътрешно обезпаразитяване. Нямах представа. Дано всичко е наред.
Публикувано: 20 December 2009 - 01:34 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 20 December 2009 - 06:11 PM

Публикувано: 20 December 2009 - 08:25 PM
П.П. Изключително възпитано куче е Марли. Една беля в къщи не е направил. Стиска всичко за навън. На вън е много възпитан, ходи си чинно и мирно с каишката. Акото му е разгледано добре, няма паразиит. Ще продължавам да наблюдавам.
Публикувано: 21 December 2009 - 09:45 AM

Чери1, Land, страхотни сте! Голямо добро направихте за момчето за Коледа!
Много се радвам, че съм кръстница на малкия грозник

Това е майтап, макар, че с голямата коса си беше супер екзотичен!
Дано всичко е наред с момчето, права е Бушката за коментара си за ваксината.
И Дикари също, че трябваше да се изчака, за да се види момчето дали е здраво и тогава да се ваксинира.
Но вие нямате вина за това и ви поздравявам, че спасихте момчето от улицата.

Публикувано: 21 December 2009 - 10:47 AM

Това е майтап, макар, че с голямата коса си беше супер екзотичен!
Да ,да и супер миризлив

Обаче като му порастне новата козинка и стане пак екзотичен какъв пич ще е ,а

И всички поздравления заслужава Land

Дано има късмет скоро да намери постоянен топъл дом.
Публикувано: 21 December 2009 - 10:50 AM
И Дикари също, че трябваше да се изчака, за да се види момчето дали е здраво и тогава да се ваксинира.
Но вие нямате вина за това и ви поздравявам, че спасихте момчето от улицата.

Чувствам се виновна, защото много съм чела и пак пропуснах такава съществена подробност. Марли е прекрасен младеж и мисля, че всичко с него ще е наред. Мишлето тая сутрин беше много сладък сънен, като ставах за работа. Душата е много спокоен, че е на топло на дивана и че му се обръща внимание, още прикплаква от време на време, но мисля, че скоро ще се успокои. Ще пусна снимки, когато мога.
Целувки на всички.
Публикувано: 21 December 2009 - 10:57 AM
Пожелавам му най-обичливите и нежни стопани!
Публикувано: 21 December 2009 - 11:04 AM
То не ти е работа на теб да го знаеш, а на лекарите, ама...
Жив и здрав да е косматия. Имах същия - намерен зимата да се вози в рейс. Дали е отивал някъде или само се е топлил - не знам. Козината му беше в още по-трагично състояние - беше едно цяло, а не расти, като коруба на костенурка. Беше прибран в развъдник за голяма порода кучета, които го млатеха редовно. Взех го само да го подстрижа и си остана у нас. Беше голям циркаджия, те пуделите умеят да забавляват хората.
Пожелавам и на Марли да си намери бързо дом.