Ми да, трябва да се отдаде нужното и на старците! Да са ви живи и здрави!
  Ми да, трябва да се отдаде нужното и на старците! Да са ви живи и здрави!Аз, като един " стар" кучкар, съм отгледала до сериозна възраст всичките си кучета, като изключим Точица, която почина едва на 13: Пинчерката Бети- 17, ердела Киро- 14-15 16... ( никога не се разбра на колко точно, той беше от тия- намерените и прехвърляните насам- натам) и " пуделоидния" Антон- 16.
За всяко от тях съм се борела за живота му " до дупка", защото за годините, прекарани заедно, от тях съм получила толкова много, колкото никое друго същество не може да ми даде!
Още веднъж: Да са ви живи и здрави!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

За да докажа казаното от мен ще ви дам пример. Винаги когато моята по малка сестричка по "случайност" изпусне някое саламче под масата (нали сме си комбина) веднага го откривам.
 За да докажа казаното от мен ще ви дам пример. Винаги когато моята по малка сестричка по "случайност" изпусне някое саламче под масата (нали сме си комбина) веднага го откривам.  То това наше действие хич не се нрави на нашата маминка, затова от време навреме ни наказва ,но хубавото е че бързо и минава и пак ни обича безусловно.
 То това наше действие хич не се нрави на нашата маминка, затова от време навреме ни наказва ,но хубавото е че бързо и минава и пак ни обича безусловно.