Този мъжки наподобяващ далматин куч от около 2 месеца живее на улицата, в близост до един мой колега. Той няма как да го прибере утях тъй като си има една прибрана от улицата кучинка + 3 котки + храни още 2 кучинки пред тях...
Черно-белия красавец не знам на каква възраст е, но е слаб, ходи и проси храна от хората по улицата, но някак...не му отива...Трябва му дом-негов си, в който да го обичат поне на половина от това което той ще дава от себе си.
Моля ви да ми помогнете да му подсигурим весели празници на момчето.
Ето го и него:
Полу далматин на улицата и търси дом
Публикувано: 09 December 2009 - 09:21 PM
Ако имах по-добри снимки, щях да съм ги качила...За съжаление само тази ми изпратиха.

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 10 December 2009 - 05:25 PM
Няма други обяви за него никъде-който може нека пуска вместо мен-ще ми помогнете така не малко.

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Страница 1 от 1