Случаят Жорко и Жужка Или опити за социализация
Публикувано: 30 December 2009 - 02:26 AM
Следя с голям интерес развитието и се радвам на всеки напредък.
Но ми се иска да разбера следното: докато ви е нямало 3 дни, кой се грижеше за Жорко и какво е било неговото поведение през това време?
За Жорко, както и за останалите ни кучета се грижеха родителите на съпруга ми, които живеят у дома винаги, когато ни няма. Да са живи и здрави! Жорко е кибичел в двора с останалите и е идвал с радост всеки път по време на хранене. Но не е имало комуникация отвъд това. Вижда ги за първи път, но по реакцията на нашите кучета се е ориентирал, че това са явно "наши хора".
Публикувано: 31 December 2009 - 01:11 PM
Точно това е професионализмът, защото той се изразява в начина, по който се подхожда към решаването на даден проблем, независимо дали се прави служебно или по призвание. Да не говорим, че това се вижда много ясно и в поведението на вашата мила "помощничка" Алегра.
Така че ние ви пожелаваме да изживеете още много, много щастливи победи на търпението и любовта срещу страха и отчуждението и защо ли пък не - някой ден това да бъде и вашия успешен бизнес. Както и много здраве и щастие на вас и вашите мили четириноги възпитаници и приятели.
Публикувано: 31 December 2009 - 05:48 PM
Не е професионализъм това, което си видяла, а опит за разбиране на вътрешния свят на един мъник. Всеки го може, гарантирам ти! Ние по-конкретно нямахме голям избор, освен една вечер да се вдигнем от наблюдаващата си позиция на дивана и да кажем: "добре, дай да видим сега какъв точно ти е проблемът..."
Много кучета в момента имат нужда от помощ. В темата "Бясна жажда за живот" - http://forum.dog.bg/-t28635.html например има една симпатяга, която е оставена съвсем сама....
Така че, и ти като нов потребител във форума можеш да се включиш, популяризирайки каузата сред твои колеги и приятели.
Публикувано: 05 January 2010 - 10:23 PM
Жорко и Жужка са в така наречената "ваканция" - което ще рече, че временно сме спряли уроците по социализация за Жорко - да му дадем време да си напише домашното, а за Жужка - това означава, че й се позволява безконтролно да лежи по диваните по цял ден, да нагъва разни шийки и воденички, както и да стои на топло - казвам ви, не познавам друго куче като нея, което така да мрази студа!
Та, докато трае въпросната ваканция, искам да ви представя двамата герои, накипрени с "късметлийските шалчета", които им бяха поставени специално за устроената днес фото-сесия, "късметлийски" - сиреч да хванат око и да намерят най-добрите стопани в Холандия! Гледах снимките на 14-те от Сеславци на сайта на Аnimal Rescue Sofia - мръсни, окаяни, тъжни муцуни. Е, вижте 2-ма от тях сега:
Жужка (която се надяваме да замине по-бързо, та затова на нея обърнахме специално внимание)
Жужка в жълто!

Жужка в червено!

Жужка в бяло!

Жужка в зелено!

Жорко (нашият смешен герой, който макар и леко притеснен е първокачествен крадец на сърца!)
Жорко - каубой!

Жорко - малък смешко!

Жорко - иска да лети на самолет!

Жорко - обещава да слуша и обича всички!

Публикувано: 05 January 2010 - 10:41 PM
Нали и на Жорко давате воденички и шийки,, докато си пише домашното?
А иначе - то кой не обича да му е топличко, мекичко, и да похапва разни вкусни нещица... Но са много малко местата, където се предлагат тези екстри, засега.
Да сте живи, здрави и щастливи през новата година - цялата банда!
Публикувано: 05 January 2010 - 10:48 PM
Оооооо, Жорко е станал като едно кебапче от нагъване на разни вкусотии!
Той си е нашият глезан, признаваме си! Истински дявол - гледа, върти очи и докато се усетиш - хоооп, откраднал ти сърцето!
Публикувано: 05 January 2010 - 10:51 PM
Аз съм Жорко хубавеца - вечният ерген!
На Балкански полуостров няма друг кат' мен!
Влюбени са в мене всички -
И ГЕРМАНКИ,И ХОЛАНДКИ,
Блазе човеку като мен!

Nickey, нали може да го прередактираме така?
Публикувано: 05 January 2010 - 11:30 PM
Блазе на куче като мен![/i]

Супер е така, натъманихме го!
Публикувано: 06 January 2010 - 01:13 AM
Горките животинки, на палячовци ги направихте, ееей!
Че и тая Никей ли е, Никеу ли е - нали знаете дето кучетата и толкова страдали, че се сбръчкали целите... Ма как няма като им пее такиви шлагери. Горкичките Ж&Ж. Че и ламя им докараха да ги гнети... Тц, тц, тц...
Публикувано: 06 January 2010 - 11:43 AM
Горките животинки, на палячовци ги направихте, ееей!
Инсулт, що не си гледаш там твоите ангелчета от ада? хм?

И айде да не припомням кой тука прави животинките на палячовци - няма да се изненадам, ако до няколко дни видим Анри в прическа континентал. ХА-хахаха!
Ето малко от архива, не ме предизвиквай да вадя други!

Публикувано: 06 January 2010 - 11:49 AM

Абе този Жорко е просто едно невероятно фъстъче! Влюбена съм в това куче! От както го видях на живо, само разправям наляво-надясно колко е прекрасен! Няма такъв поглед като неговия!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 06 January 2010 - 08:48 PM

хахаха, още малко и ще му направя официален фен-клуб във фейсбук :)
друга част от PR кампанията може да бъде всенароден конкурс за прякор!
например:
жорко-енергичния
жорко-страшимиров
жорко-кебапчето
жорко-гъсеничката
жорко-фъстъчето
и така нататък. сега като се замисля, мисля да разбия всички с жорко-шушулкото с лъвското сърце! точно като герой на астрид линдгрен прилича
Публикувано: 10 January 2010 - 03:53 PM
ХОРА! както си седя и кротко-кротко си пиша из форума... какво да видя навън!
Жорко си играе весело с един жълт конг! ама такъв - рипа, бута, подскача кюфтето!!!
Казвам ви - така се шокирах, че за малко да си изтърва цигарата! :)
ох - не се минаха и 2 месеца и май ще се види светлина в тунела!
...край на глуповатото емоционално съобщение...