Dog.bg Форуми : Специална тема

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Специална тема

#121 Потребителят е офлайн   renink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 January 2013 - 07:06 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 10 January 2013 - 05:43 PM, написа:

tanq_aira

Гоаспожица фантазьорка от Русе, нашата порода се нарича чаУ-чаУ. Не чаО-чаО.
Вие достатъчно под различни никове лъгахте хората тук че имате родословни чаУ-чаУ, като крадяхте снимки от официални сайтове на известни развъдници и ги представяхте за ваши кучета, например като тук: http://forum.dog.bg/...post__p__967730

Твърдеше че тези кучета са твои красавец и красавицата:
http://forum.dog.bg/...post__p__967751

По-старите тук сме толкова свикнали с многото ти лъжи, измами, фантазии, че вече не вярваме на поредният ти сигнал, дори и да казваш истината. Приказка за лъжливо овчарче нали я помниш?

Е,хора, ако толкова ви липсва внимание, то поне названието на породата го научете.
Ако копирате чуждо съобщение, то поне го редактирайте така, че правилно да се изпише породата. Моля ви, поне този труд си дайте.

Защото след тази ваша лъжа

Показване на мнениетоtanq_aira, в 27 July 2011 - 08:27 PM, написа:

добър вечер мъжкия сме го взели от развъдник Bon Triumph
а женската е от развъдник Ле Паш ние не живеем във България идваме само лятото само за 2 седмици на море и планина и се връщаме във Палма де Майорка

аз дори не смея да повярвам че във всяко ваше съобщение има поне зрънце истина.

Жената казва, че има кучета порода ЧАО ЧАО,а не Чау Чау :) Това са сигурно две различни породи. Мен две години ме баламосва,че имала 3 кучета Чау Чау и един Самоед. Според мен има само едно куче-Гордън :)

#122 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 12 January 2013 - 07:44 PM

renink

То щеше да е забавно, ако не беше толкова тъжно точно в даден конкретен изолиран случай. Въпросната фантазьорка влиза тук с вече не помня кой ник и вдига на крак хората с инфо, което с предишните й инкарнации лъжеше хората колко чау била имала и какви огромни здравословни проблеми били имали те. Или пък обратното колко огромни на тегло били те (с предишната й регистрация лъжеше че Гордан тежи 45 кг). Или пък какви шампиони били (била го записала на един ЦАЦИБ а после не го открихме в каталога на изложбата.) Хората в желанието си за помощ по нощите въртят телефони на ветеринари за да помогнат на момичето за несъществуващите болести на несъществуващите й чау-чау, а тази ненормалница по този начин се забавлява. Включително и в Русе при нея са идвали хора за среща, тя на уговорена обозначена среща не им вдига телефона, а после ги будалка че не ги видяла била.

Тази жена страда от липса на внимание. Има само един мъжкар, черен, неродословен, Гордан/Горди, и бих сметнала лъжите й за безобидни ама тя започна и да го предлага за скачка.

Бих се обърнала към Стоянка от Русе - спри, момиче, интернета отдавна не е анонимен, ще дойде някой най-накрая и ще те намери за всичките ти фантазии и лъжи. Тук не сме само букви на екрана, тук сме живи реални хора и това което правиш не е игра. Аз лично не вярвам на сигналите ти точно защото си твърде много лъгала с твърде много никове.
И сега продължаваш да търсиш внимание на гърба на кучета, като си напипала най-слабото място на участниците тук: куче в беда.
Допускам, че сигналите ти от Фейса са реални и истински, но винаги имам едно на ум, когато говоря с измамник.

Предупреждавам другите участници - на тази жена й нямайте вяра, лъже като скъсана защото й липсва внимание.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#123 Потребителят е офлайн   tanq_aira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2013 - 07:54 PM

По болни мозъци от вас няма

#124 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 12 January 2013 - 07:57 PM

Показване на мнениетоtanq_aira, в 12 January 2013 - 05:54 PM, написа:

По болни мозъци от вас няма

Ако посмееш още веднъж тук да влезеш с псувни, както с другите си никове - не си познала. Разбрахме те що за стока си, знаем те какви пишеш тук и как трият модове, знаем и какви псувни и гнусотии пишеш на Скайпа. А за лъжите във форума да не говорим.

Не предизвиквай хората, да не дойде някой излъган от теб относно несъществуващите кучета и "шампиона" Гордан, "заплодил" вносена "руска Наоми" с обявена скачка, дето никой не знае що за кучета са те, та да се чудят родителите ти как да се обясняват. Поне срама на близките ти го спести, ако нямаш собствен.

Не лъжи хората! България е малка страна - поне от тази гледна точка го обмисли.
User's Signature

#125 Потребителят е офлайн   tanq_aira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2013 - 08:02 PM

Първо се погледни каква вещица сте вие тогава гледайте другите хора

#126 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2013 - 08:05 PM

мче съм Вещица и се гордея с това. Вещица или Вещер идва от думата "ВЕЩ" - Знаещ:-)))
А сега моля мод да се намеси и да отдели на лъжкинята Танито от Русе перлите в "специалната тема". Или да ги изтрие?
Не знам, модовете да решат. Аз не бих триела, защото явно не само от нашия подфорум има измамени от нейните лъжи.
User's Signature

#127 Потребителят е офлайн   tanq_aira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2013 - 08:15 PM

Доставяте ми удоволствие като се карате и като се разправяте из форума много сте смешни от страни има и много измамени от вас така че не се оправдавайте само със мене

#128 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2013 - 08:21 PM

Показване на мнениетоtanq_aira, в 12 January 2013 - 06:15 PM, написа:

Доставяте ми удоволствие като се карате и като се разправяте из форума много сте смешни от страни има и много измамени от вас така че не се оправдавайте само със мене

Ние не се караме помежду си, момиче, ти дори като качествен трол не ставаш. Няма нито един измамен от мен лично. Помисли за родителите си, ако някой ще дойде и ще те намери с твоя нафантазиран "шампион 45 кг Гордан, лягащ в позата за защита пред припаднали деца докато не дойдат линейките и заплодил вносни руски родословни женски дошли за скачки с него"?
За тях помисли, ако нямаш нищо друго в сърцето си, то поне съжали родителите си, баби-дядовци и другите роднини, дето те търпят с твоите аномалии. Какъв срам трябва да берат... Малко по-сериозно, все пак си на 30, а?
User's Signature

#129 Потребителят е офлайн   tanq_aira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2013 - 08:36 PM

Ви от сте на 40 - 50 години аз не съм на 30 както предполагате излез си разходи помияра че не си го раходила който е със куп болести и е агресивен

#130 Потребителят е офлайн   bgiliev Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 January 2013 - 10:55 PM

Показване на мнениетоtanq_aira, в 12 January 2013 - 08:36 PM, написа:

Ви от сте на 40 - 50 години аз не съм на 30 както предполагате излез си разходи помияра че не си го раходила който е със куп болести и е агресивен
Момиче достатьчно си льгала,с какви очи влизаш тук,и плюеш по хора който не познаваш.Виждал сьм твоя Гордан,ми и той не изглежда много гледан.

#131 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2013 - 02:08 AM

Моят помияр поне е гледан. Възпитан. Обучен. Редовно ресан. Лекарите чак се чудят как на тази възраст изглежда толкова добре. С куп болести е защото точно ти, Стоянке, и такива като теб са пускали безразборно кучета за скачка и сте ги нацвъкали ей такива инвалиди по зоомагазини, лъжейки хората че вашите Гордановци са били шампиони родословни. Без нужните изследвания, без акъл, без отговорност сте навезали едни никому ненужни кучила с лъжата че са родословни. Никому. Ненужни.
Стоянке, ти като предлагаше твоя Гордан за скачка не помисли ли къде ще се озоват кутретата после?
Ще ги пускаш точно тук като зов за помощ във фейса или в даден подфорум.
Ще има да ревеш как в Русе на поляната едно бебе от твоя Гордан седи два месеца заковано на една поляна.

Еххх, Стоянке, Стоянке, няма да ти дойде акъла на тебе...
User's Signature

#132 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 13 January 2013 - 01:57 PM

Стоянке, направо ти завиждамКачена снимка

#133 Потребителят е офлайн   tanq_aira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2013 - 06:44 PM

Преди да тръгнете да нападате човек защо незвъннете да проверите за това чау чау вижте първо как е написана обявата и тогава обвинявайте хората и най вече си гледайте помиярите

#134 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2013 - 08:13 PM

Стоянке, сама си виновна, толкова си лъгала че хората не вярват на сигналите ти. Забрави ли как си нафантазирала несъществуваща твоя женска която била много болна, та хората по нощите въртяха телефони на ветеринари за да помогнат на куче в беда, което дори не съществуваше. Каквото си повикала, това се е обадило. Следващия път вместо да копи-пействаш линкове оформяй сигналите правилно, че от твоите постинги дори елементарно не се разбира в кой град е животното. И като те знаем тук вече няма да звъня по твой сигнал, да не излезе че или телефона не е верен, или изобщо няма такова куче.
Дано да проумееш лъжите ти сега как са се обърнали срещу теб - хората не искат да обръщат внимание на паталогична лъжкиня, на която едничката радост в живота е да види как някой се кара с някого.
User's Signature

#135 Потребителят е офлайн   tanq_aira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2013 - 09:27 PM

Ревящите сте вие със вашите помияри и вашите болни мозъци твойте и на Иа

#136 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 14 January 2013 - 10:00 AM

Мило престаряващо девойче, никой вече не се вързва на обидите измислени от болният ти мозък. Просто те съжаляваме.
А, това ако не е гавра, някой да е толкова нещастен и болен, че да не му се сърдиш за нищо, просто да го съжаляваш.Качена снимкаЧудя се, дали пак да ти забраня достъпа и да се регистрираш под друг ник, или просто да трия всеки твой пост?
Ти какво ще кажеш?Качена снимка
А ма, много ми е жал за твоте родители...... Явно, голям грях са спетнали ,че да ги накаже господ с теб. Качена снимка
Шапка им свалям, че те търпятКачена снимка

Р.Р. Между другото, така просто от любопитство..... Писала си на Вероника ,че ще дариш пари за лечение на осиновените чаута.....
Кво стана бе пиле, пет лева ли нямаш, та си излъгала и това момиче. Дето пък изобщо не заслужава, ебати малоумницата си чесно, да се гавриш с тъгата на хората.Тя пък какво ти беше виновна, че я вкара в болните си фантазии........

Последно обръщение към теб, че времето е ценно, а ти не струваш, че да си го губя...........

#137 Потребителят е офлайн   Малена АЗ Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 November 2014 - 11:28 AM

Ако трябва да се довериш на някого, за мен товае ветеринарния лекар. Разбира се трябва да избереш добър, защото има и такива, които след като са завършили ветеринарна медицина (не че там нещо са научили като знам нивото на образование у нас) не се прочели една книга. И на мен лично именно ветеринарния лекар НЕ ми препоръча Роял Канин, а Аплауз. Не разбирам от чау чау, така е, но съм чела и съм се интересувала за храненето заради кучето, за което се грижа сега. Аплауз е хипоалергенна и би трябвало да е много подходяща за козината на чау. А относно протеините, не разбирам защо високото съдържание на качествено месо ще е вредно за чао... но затова ветеринарния лекар може да даде компетентен и обоснован съвет. На нашия Арни (немска овчарка) се отразява много добре тази храна.

#138 Потребителят е офлайн   Малена АЗ Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 November 2014 - 11:31 AM

Показване на мнениетоasensi_85, в 24 November 2014 - 05:50 PM, написа:

Показване на мнениетоМалена АЗ, в 24 November 2014 - 05:12 PM, написа:

Показване на мнениетоOliver, в 24 November 2014 - 03:49 PM, написа:

Благодаря за информацията ,но не бих се доверил на човек които се регистрирал днес в форума и единственния му коментар е реклама на тази храна :)
Ами твоя работа... тогава питай втеринарния си лекар, а не във форума. Сигурна съм, че ще потвърди думите ми за Аплауз, защото съм го пробвала и съм попрочела за храненето та с чисто сърце препоръчвам храната. А и както забеляза съм се регистрирал днес, и предимно чета все още... Не е много хбаво да се обиждаме като в казармата - кой е заек и кой е старши...Ама като гледам и ти си регистриран скоро, защо тогава това отношение? Както си забелязал съм регистриана днес и предимно чета. Нямам куче, а се грижа за немската овчарка на вуйчо ми, който е в чужбина. Затова предимно чета, а пиша само когато съм сигурна в нещо.

Свиквай, в тоя форум никой нов не е добре дошъл. Всеки новорегистриран е жертва на обезкостяване, рязане на ръце, уши, крака, език, пръсти. В един момент като спре да ти пука. Добре дошла сред глутницата вълци :be_107: Иначе аз не съм регистриран скоро и мога да кажа, че Аплаус е хубава храна.

Благодаря за подкрепата! Не виждам защо да се бутам сред вълците :) по-скоро ще потърся по-прителска компания :) Чао на чаУчовците и пак ти благодаря :)

Това мнение е редактирано от Малена АЗ: 25 November 2014 - 11:54 AM

#139 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2014 - 11:47 AM

Малена АЗ
Мило девойче, като нямате куче и хеле пък чаУ, (не се пише чао, дори не знаете как правилно се нарича породата) защо се изказвате? Не всяка храна става за нашата порода, уви. Започват се кожни обриви, огромни рани, оплешевяване, пърхут и сума ти проблеми. Като нямате куче от нашата порода не е нужно да препоръчвате храна, особено за окраската крем. Нищо лично, наистина.
User's Signature

#140 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 November 2014 - 11:58 AM

Показване на мнениетоМалена АЗ, в 25 November 2014 - 11:28 AM, написа:

Ако трябва да се довериш на някого, за мен товае ветеринарния лекар. Разбира се трябва да избереш добър, защото има и такива, които след като са завършили ветеринарна медицина (не че там нещо са научили като знам нивото на образование у нас) не се прочели една книга. И на мен лично именно ветеринарния лекар НЕ ми препоръча Роял Канин, а Аплауз. Не разбирам от чау чау, така е, но съм чела и съм се интересувала за храненето заради кучето, за което се грижа сега. Аплауз е хипоалергенна и би трябвало да е много подходяща за козината на чау. А относно протеините, не разбирам защо високото съдържание на качествено месо ще е вредно за чао... но затова ветеринарния лекар може да даде компетентен и обоснован съвет. На нашия Арни (немска овчарка) се отразява много добре тази храна.

Е, да, ама ветеринарните лекари не са запознати със спецефиките на ВСЯКА порода! Евентуално четат съдържанието, смятат си процента и препоръчват :md_064:

• (8 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни