Боже опази.....
Специална тема
Публикувано: 29 February 2012 - 10:02 PM
Боже опази.....
Публикувано: 29 February 2012 - 11:29 PM
Само не разбирам защо продължавате със саркастичните подмятания?! Зададох елементарен въпрос и се опитвам да поддържам нормалния тон, ще ви помоля да не се опитвате да ме провокирате, защото нямам намерение да се набърквам в конфликтите ви, които толкова добре поддържате, точно вие госпожо!
ИА, искрено се зарадвах на малката и знам, че никой не е имал за цел да опорочава появата И. Много ще се радвам да ги срещнем с Баро, когато И минат всичките ваксинки!
Аз просто не виждам смисъл във всички тези разправии! И казвам само, че много по лесно е когато нещо се гради с общи сили, самосиндикално нищо не става! Но в крайна сметка всеки със собствените си разбирания... Мислех, че тук ще намеря хора, които просто обичат животинките си(може би това не е най-точното определение за нашите приятели,тъй като те са се превърнали в част от семействата ни, в момента в, който са прекрачили прага на вратите ни), а се сблъсках с нещо съвсем различно!
Публикувано: 29 February 2012 - 11:34 PM
Само не разбирам защо не прочетете внимателно тази тема, за да ви се поизяснят някои неща, а пък после с удоволствие ще обсъдим саркастичните ми подмятания.
http://forum.dog.bg/...b0/page__st__40
Апропо, човек, на кого то са му върнали кучето ако посмее да ме упрекне че съм уговорили оценките само защото моето куче е спечелило от неговото не заслужава грам уважение според мен. но аз съм стара генерация, за днешните млади явно това е норма.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 01 March 2012 - 12:04 PM
dragomira, в 29 February 2012 - 11:29 PM, написа:
Аз просто не виждам смисъл във всички тези разправии! И казвам само, че много по лесно е когато нещо се гради с общи сили, самосиндикално нищо не става! Но в крайна сметка всеки със собствените си разбирания... Мислех, че тук ще намеря хора, които просто обичат животинките си(може би това не е най-точното определение за нашите приятели,тъй като те са се превърнали в част от семействата ни, в момента в, който са прекрачили прага на вратите ни), а се сблъсках с нещо съвсем различно!
Драгомира, напълно нормално е да защитиш приятелка , иначе нямаше да си и такава. Аз обаче това го правя когато съм напълно убедена в правотата на думите му , иначе му правя лоша услуга. Мисля ,че освен че трябва да прочетеш цялата тема, прочети и постовете от първият, така ще получиш пълна картина. Включи и писанията по скайп и интригите на живо.Ще ти стане ясно за какво иде реч. Аз обаче нямам намерението да превъзпитавам някой, това го правят родителите до първите седем. Далеч не ми е работа, а и не мисля да се занимавам повече с такъв човек. Пак казвам, убедена съм ,че си разумна жена и много добре съзнаваш ситуацията,както повечето тук. Дори и да не я изричаш на глас или пишеш във форума, знам, че вързваш две и двеста. Лошото с случая, че самочувствието граничи с глупост.Човек който не си отчита грешките и ги повтаря след бол компромиси е несериозен в очите на другите.И трябва ли на мен да ми пука ,че пръстите и изпреварват мозъка.И като ти правят компромиси ги мисли за даденост, и правиш хората на глупаци. Айде стига моля ти се....
Когато Фурия написа ,че никое бебе не е посрещнато така, се замислих и реших да проверя.Наистина, всяко едно без значение дали е родословно или не., дали прилича на чау или не ,щом е обявено се посреща с отворени обятия. Защото няма значение дали ти носи победи или ти е просто любимец, то твоята радост и част от семейството. Нима аз обичам по малко ИЯ от другите две, та тя е тази която запали искрата в мен за този порода. Даде ми такава радост и удоволствие, ще да лудна по породата. И тук не става отново въпрос само,че е показана лоша слава на бащата на моето бебе,точно когато то влиза в бг. За която аз знам,че се говори.И не реагирах така,може сама да ти каже.Ами че, те уверяват и търсят мнението и после и вместо да кажат от се беси забележки, те правят поредната интрига. И добре ,че не съм казала точно какво мисля.Целта да се скарат хората и да се разделят ли е? Каква е тя и за какво се прави всичко тава.
Да много си права,че всички които сме влюбени в породата трябва да сме заедно и да работим за една кауза. Това беше и първоначалната идея. Защото никой с никой не е конкуренция, кучетата до този момент са коренно различен тип, че да се конкурират. Въпрос на гледна точка обаче.Идеята на Клуба беше да обменяме опит, да се учим една друга, да се организират семинари и да се пуска инфо полезно за всички.И за любители и за тези които се опитват да работят професионално. Защото всички сега се учим по един или друг начин. И всеки трябва да се пробва да е полезен с нещо.Знаем дережето на породата в бг, и трябваше да сме заедно. Дали един човек не може да промени нещата е въпрос на виждане. Моето е такова- да правя каквото трябва, а то ще става каквото ще. Или с други думи. Една птичка пролет не прави,но в много случаи прокарва цяла пъртина. Въпрос на желание и работа. И аз съм убедена ,че който иска ще го разбере и ще се включи за иначе общото име и кауза.
Надявам се да си ме разбрала правилно. Това е последният пост който се напънах да напиша по този въпрос за въпросният човек. За мен нещата приключиха. Нямам време за губене в глупости. Лек и успешен ден.
Публикувано: 25 March 2012 - 06:32 PM
Публикувано: 25 March 2012 - 06:47 PM
За да не се чудите друг път. Натискате бутона цитирам и премествате поста си в желаната тема.
Варианти има, желание Не.
И за това правим и от мухата Слон.
Не знам защо сте си въобразили,че модераторите нямат друга работа ,освен да местят постовете ви.
Длъжни са и да предупредят, и пишат в червено.
Други въпроси, или просто ще си прочетете правилата на форума.
Публикувано: 25 March 2012 - 06:51 PM
Публикувано: 25 March 2012 - 07:09 PM
Вместо да си вземете поука, вие май си нямате друга работа та си търсите теми за писане.
valnata, в 25 March 2012 - 06:36 PM, написа:
На мен обаче времето ми е ценно. Смятам че достатъчно ви обясних.Ето ви и правилата на форума http://forum.dog.bg/...D1%82-01022008/ прочете те си ги.
Обръщам ви внимание и на това и смятам предупреждението за повторно
4. Сериозни административни нарушения:
а) Спречкване с Аминистратор или Модератор, след получаване на предупреждение, води моментално до повторно предупреждение.
б) Публично оспорване на модераторска намеса, от страна на нарушител или друг потребител няма да бъде толерирана и ще бъде наказана с предупреждение.
Публикувано: 25 March 2012 - 07:19 PM
Публикувано: 25 March 2012 - 07:37 PM
Спри да пълниш темите с глупости.
Публикувано: 25 March 2012 - 07:42 PM
Публикувано: 25 March 2012 - 07:54 PM
Престани да пълниш темите с глупости, и да ръсиш лъжи и клевети по други.
Публикувано: 25 March 2012 - 08:01 PM
Излишните постове не се пишат заради мен. Казах на човека, че кученцата са от легитимен развъдник и всичко започна..
Публикувано: 25 March 2012 - 08:15 PM
Последно те предупреждавам престани да пишеш клевети или ми обясни това
valnata, в 25 March 2012 - 08:01 PM, написа:
Не си наказан , а поста ти е изместен. Или и това не съзнаваш.
Съжалил бил, и аз съжалих ,че изобщо тръгнах да ти обяснявам . Въпреки, че не съм длъжна.
Но явно си имам тинейджър на среща
Публикувано: 25 March 2012 - 08:17 PM
Публикувано: 25 March 2012 - 08:21 PM
Публикувано: 25 March 2012 - 08:26 PM
Не си получил предупреждение, че си писал за въпросният развъдник, а че не е в подходящатата тема да обясняваш как се търсят снимки. И поста ти беше преместен.
Това е . Преживей го.
Мод.
Публикувано: 10 January 2013 - 06:53 PM
Пишете с малки букви. Така все едно ,че се карате на съфорумците, а и нищо не ви се разбира!! Нито къде се намира кучето , нито за какво става въпрос. Просто, общи приказки за които всички знаем.
Мод.!!!
Публикувано: 10 January 2013 - 07:43 PM
Гоаспожица фантазьорка от Русе, нашата порода се нарича чаУ-чаУ. Не чаО-чаО.
Вие достатъчно под различни никове лъгахте хората тук че имате родословни чаУ-чаУ, като крадяхте снимки от официални сайтове на известни развъдници и ги представяхте за ваши кучета, например като тук: http://forum.dog.bg/...post__p__967730
Твърдеше че тези кучета са твои красавец и красавицата:
http://forum.dog.bg/...post__p__967751
По-старите тук сме толкова свикнали с многото ти лъжи, измами, фантазии, че вече не вярваме на поредният ти сигнал, дори и да казваш истината. Приказка за лъжливо овчарче нали я помниш?
Е,хора, ако толкова ви липсва внимание, то поне названието на породата го научете.
Ако копирате чуждо съобщение, то поне го редактирайте така, че правилно да се изпише породата. Моля ви, поне този труд си дайте.
Защото след тази ваша лъжа
tanq_aira, в 27 July 2011 - 08:27 PM, написа:
а женската е от развъдник Ле Паш ние не живеем във България идваме само лятото само за 2 седмици на море и планина и се връщаме във Палма де Майорка
аз дори не смея да повярвам че във всяко ваше съобщение има поне зрънце истина.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 12 January 2013 - 04:11 PM
tanq_aira, в 10 January 2013 - 06:53 PM, написа:
Пишете с малки букви. Така все едно ,че се карате на съфорумците, а и нищо не ви се разбира!! Нито къде се намира кучето , нито за какво става въпрос. Просто, общи приказки за които всички знаем.
Мод.!!!
https://www.facebook...&type=1&theater

Вход

Горе
Цитиране +