Dog.bg Форуми : Представяне

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Представяне Кой какъв е и от къде е дошъл...

#121 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 January 2011 - 03:07 PM

Welcome на новодошлите. Ранди, прекрасна история. Ива, надявам се да кастрирате както красавците Цезар и Чопър, така и уличната майка :ba_025:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#122 Потребителят е офлайн   rANdi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 January 2011 - 01:16 PM

Много хубаво куче :ba_025:

#123 Потребителят е офлайн   rANdi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 06:23 PM

Показване на мнениетоblueocean, в 06 January 2011 - 02:12 PM, написа:

Welcome на новодошлите. Ранди, прекрасна история. Ива, надявам се да кастрирате както красавците Цезар и Чопър, така и уличната майка :ba_025:

Благодаря

#124 Потребителят е офлайн   Shushulko Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 January 2011 - 10:27 AM

Здравейте и от мен! Аз от малка много исках кученце, това беше голямата ми мечта и постоянно мрънках за куче. Един ден баща ми тръгна сутринта на работа, а ние с майка ми се подготвяхме, обличахме и мотахме в къщи. Не след дълго той се върна с думите: "Ехо водя ви един гост!" Майка ми се скри в банята защото беше по нощница, аз бях по пижама, но все пак отидох да го посрещна. Видях, че носеше кашон, а в кашона една малка черна космата топка, до нея някви кубчета саламче, паничка с вода, такива неща.
Аз изписках от щастие, грабнах малката топчица и я прегърнах. Никога няма да забравя това! Кученцето го беше взел от работата си, където кучката родила малки. Като порасна стана малко по-висока от булонка, черна, с дълга права лъскава козина, кафяви ботушки и полуклепнали - полуизправени уши, казваше се Кети. Много прилича на кучето Рошко , показано малко по-напред в тази тема. Невероятно умно, добро и красиво куче! Беше част от семейството ни 13 години! Умря от рак на кожата и старост може би. Преживяхме го тежко.
Сега вече след като си имам собствено семейство и детето ми порасна (почти на 4) желанието ми да имам второ куче стана неудържимо. Отскоро се преместихме в Ямбол и започнах да мисля все повече за кученце. Като излизах по улиците, си мечтаех да намеря малка сладка топчица, която да спася от улицата, но това така и не се случи. Гледах обяви "подарявам", харесах си кученца от Казанлък и помолих жената да ми прати едничко по автобуса, защото нямаше как да отида до там.Тя каза, че не може да стане и аз бях крайно разочарована. После прочетох, че в Ямбол има приют и писах дали имат малки кученца за осиновяване. И точно когато бях силно разочарована от отказа на жената да прати кученцето, получих мейл, че имат бебенца в приюта. И така отидохме до приюта, влязох само аз (Влади каза: "Мамо и да избереш най-сладкото!" ) и видях една майка с 5 малки черно-бели щъкалки Майката сякаш беше смеска от Пойнтер и нещо друго. Е, не бяха най-красивите кученца, които съм виждала, но си казах "какво пък, може мойте хора да ги харесат". Избрах две женски и ги изнесох да ги покажа. За мое учудване детето и мъжа ми се влюбиха в тях! Едното се скри под колата ми, другото избяга обратно в приюта. И тогава си казах ето това е нашето кученце под колата. Мойто момченце искаше да вземем и другото, но за съжаление две са ни малко множко :) Това беше моят подарък за Рождество Христово - взехме я на 29-ти - нашата Съни.
Мъжът ми е влюбен в нея, много я харесва и много обича да я гушка, а тя заспива в него. Много е мила и добра, макар, че е в периода "всичко е чесалка за зъби и ръцете също", но като се наиграе и начеше става сладко агънце, което заспива в ръцете ти :)
Нас никой не ни е карал да я кастрираме, само същия ден я ваксинираха, направиха паспорт и ми подариха 3 кг храна.
Много съм благодарна на приюта и клиниката за възможността, която ми предоставиха и често си мисля за другите кучовци там. Дано по-скоро бъдат осиновени миличките!

Прикачена снимка
Прикачена снимка

#125 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 January 2011 - 01:26 PM

Е, прекалено малки са за кастрация още :ab_041: Все пак като навърши 5-6 месеца, е хубаво да я заведете, за да няма повече нещастници по улиците и някое от нейните деца да не попадне както майка й в приюта. Сладурка!
User's Signature

Качена снимка

#126 Потребителят е офлайн   a.milanova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 January 2011 - 02:11 PM

Здравейте от нас.
Моята сладурка се казва Белла и е почти на 2 месеца. Взехме я от една много мила жена в Симеово предо 5 дни.
Тя е кръстоска между майка НОК и баща Хъски.

Слагам и нейни снимки от вчера. Извинявам се че се дублират и в друга тема. :ab_041: :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#127 Потребителят е офлайн   Alia_V Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2011 - 02:30 PM

Много е хубава Белла - а и хубаво име.:af_089:

Да ви е жива и здрава!
User's Signature

Качена снимка

#128 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2011 - 09:00 AM

Като е смеска защо му търсите женска? И каква по-точно трябва да бъде тя???
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#129 Потребителят е офлайн   aivimiraa Икона

Публикувано: 05 February 2011 - 05:20 PM

Защо да не му търся женска,само чистокръвни ли трябва да са? Търся му като него ,искам да е черна :)защото кафяви кученца има много,а черни не :)

#130 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2011 - 05:25 PM

Показване на мнениетоaivimiraa, в 05 February 2011 - 04:25 PM, написа:

Защо да не му търся женска,само чистокръвни ли трябва да са?

Ами ти не знаеш ли?? Ако няма синя кръв е забранено и може да лежиш до 10 години!!

Шегичка бе, само форума не толерира подобни обяви. Извън този форум може да му търсиш колкото искаш. :re_037:

#131 Потребителят е офлайн   dreamer. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2011 - 07:47 PM

Идеята е, че като е нечистокръвен не се знае дечицата кои гени ще вземат от майката, кои от бащата и какво ще се получи в крайна сметка. А все повече хора предпочитат да си вземат кучета, които знаят като пораснат как ще изглеждат.
Аз лично ти предлагам да му намериш пекинезка, защото има много повече черти на пекинез, отколкото на хин. :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Sometimes I'm gonna have to lose...

#132 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 February 2011 - 04:33 PM

Тук не се толерира междусъседското разплождане! Хора, които не ги е грижа за това какви генетични болести могат да предадат на следващите поколения и смятат, че породоподобното им куче/котка задължително трябва да им роди поколение, са едни от най-безотговорните и невежи в тази област хора!
User's Signature

Качена снимка

#133 Потребителят е офлайн   aivimiraa Икона

Публикувано: 08 February 2011 - 04:13 PM

Показване на мнениетоblueocean, в 07 February 2011 - 03:38 PM, написа:

Тук не се толерира междусъседското разплождане! Хора, които не ги е грижа за това какви генетични болести могат да предадат на следващите поколения и смятат, че породоподобното им куче/котка задължително трябва да им роди поколение, са едни от най-безотговорните и невежи в тази област хора!

Това ми звучи като секта! Породоподобното ми куче ,по паспорт пише че е японски хин,има и потекло,винаги можеш като бутнеш някой лев на ветеринаря да ти го изкара и с кралска кръв !Това са глупости,що да няма кученца,които аз ще си ги гледам,и за какви генетични болсети говорите ,като са му правени всички изследвания . Предлагам да се кастрират всички "нечистокръвни " кучета,че да се решат проблемите ,божеее ???????!!!!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

#134 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 08 February 2011 - 04:19 PM

Преди да се регистрирате тук, би трябвало да прочетете правилата на този форум. Тук е ЗАБРАНЕНО подобно търсене на женски. И без вашето поколение улиците са пълни, стига толкова.

#135 Потребителят е офлайн   aivimiraa Икона

Публикувано: 08 February 2011 - 04:44 PM

Показване на мнениетоrodegunda, в 08 February 2011 - 03:24 PM, написа:

Преди да се регистрирате тук, би трябвало да прочетете правилата на този форум. Тук е ЗАБРАНЕНО подобно търсене на женски. И без вашето поколение улиците са пълни, стига толкова.

Ама вие правите ли разлика между бездомни кучета и домашни кучета,искарахте кучето ми помияр

#136 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 08 February 2011 - 04:51 PM

Като няма родословие - какво е? И защо е помияр? Куче с неизвестен произход.

Аз имам три такива - и какво? Бивши бездомни, сега са домашни - с чипове, международни паспорти, редовни ваксини и т.н. С какво моите помияри са по-лоши от вашето като са бивши улични?

Просто тук е забранено да се търсят партньори за неродословни кучета. Точка по въпроса.

#137 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 04:52 PM

Ами темата е точно за това - за помиярчетата, които сме прибрали от улицата.
Ако ти е породисто кучето бягайте във форума на пекинезите. Или хиновете, простете. Или не сте за нито един от двата форума. Ако е така, кучето ви е помияр, колкото всяко предствено тук куче, а вие за какво се засягате и какви представи имате за него - един господ знае.
И спрете да бълвате нови кучета, никой няма нужда от такива, още повече че вашето куче е уникално само във вашите очи, такива като него - под път и над път.
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#138 Потребителят е офлайн   dreamer. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2011 - 11:01 AM

Добре, добре. Извенете ме. Не съм го толерирала, но е ясно, че човека няма да се вслуша в който и да е от съветите, който са му дадени. Щом все още се спори дали като няма родословие е мелез, то нито една тема от форума не е прочетена, за да си отговори даденият човек сам.
Извинявам се за обърквацията в стария ми пост, но в никакъв случай не го толерирам, защото съм била и свидетел на точно такова развъждане, а дечицата остават на улицата, защото не са това, което собствениците им искат.
User's Signature

Качена снимка

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Sometimes I'm gonna have to lose...

#139 Потребителят е офлайн   simona15 Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 12 February 2011 - 07:00 PM

hey sly4aino nqkoi da moje da mi kaje kakva poroda e tova kyche??
http://forum.dog.bg/.../12413-7249jpg/

#140 Потребителят е офлайн   sinioku4e Икона

• >:-D
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 February 2011 - 08:56 PM

Тук пишем на кирилица, а темата е представяне...
Породата на кученцето може да бъде казана и доказана само от собственика му (или тези на родителите му) и единствено чрез оригинални документи за родословие. Ако няма такива, то е или породоподобно (плод на нерегламентирано и неправилно развъждане) или безпороднои уникално, каквито са всички в този подфорум (Смесени породи). Можем само да гадаем, на какви породи прилича, но какъвто и да е видът му е много красиво :)
User's Signature

Фондация "ШАРКО"

Лара си отиде на 1 година, 7 месеца и 26 дни.

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни