Представяне Кой какъв е и от къде е дошъл...
Публикувано: 03 May 2010 - 11:01 AM
Публикувано: 04 May 2010 - 08:03 PM

To be nobody, but yourself,in a world which is doing it's best night and day,to make you everybody else,means to fight the hardest battle,which any human being can fight,and never stop fighting!
Публикувано: 15 May 2010 - 09:36 PM

Публикувано: 15 May 2010 - 10:19 PM

Публикувано: 26 May 2010 - 08:24 PM
Всъщност тя сама си влезе при нас и не пожела да ни остави, въпреки недоволството на хората вкъщи ! След като очарова всички с големите си уши, решихме че не може да я оставим на улицата! Та тя сама си ни избра за семейство !

Публикувано: 26 May 2010 - 08:45 PM

Добре дошли!
Публикувано: 27 May 2010 - 08:24 PM

Представям ви Джипси, моето най-ново детенце. Историята му е на страниците на този форум.
Преди 18г в дома ни влезе една бяла пухена топка, смеска м/у малтийска болонка и пудел. Приятелско семейство ни я подари поради заминаване в далечна Америка и невъзможността им да я вземат с тях. Беше на година и половина, много мила и обичлива.
Почина преди четири години, но изживя живота си щастлива и обичана, като нашата малка принцеса.
Тази зима взех решение, че вече съм готова за ново куче. Бях абсолютно убедена, че не искам "марково", още по-убедена бях и че ще е осиновено от приют. Просто се търсехме. И един прекрасен майски ден го видях...него, нашето куче. Прекрасен е, за мен е най-красивото създание! С нас е едва от два дни, но вече го обичаме безумно. На това хората му казват любов от пръв поглед.

Публикувано: 03 June 2010 - 03:14 PM
В нашият случай аз избрах малката, защото беше останала последна от кучилото и изкарахме тежка парвовироза, но за късмет оцеляхме. Борбено момиче! Изключително сме чаровни и МНОГО игриви :)
Приличаме страшно много на лабрадорче, но не сме чистокръвни, даже мама и татко по-малко приличат :)
Публикувано: 03 June 2010 - 03:50 PM

Честито за това че сте се излекували от гадните болести и щастливи мигове с Тери!

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 26 June 2010 - 12:17 AM

Както се е случило при всички нас- това е най-хубавото кученце на света. С тия повдигнати вежди и тоя тъжен поглед и тия остри зъби :)
Понеже не съм прочел темата за намаляне на снимки<потърсих.. и не намерих. Най-вероятно не гледам където трябва. Моля за извинение> - пускам линк : http://torq.snimka.b...als/nora.512850
Имам разбира се няколко въпроса <като един почти пълен новобранец>, обаче за тях в друга тема
МОД: Вдясно на сайта в който са качени снимките има меню "Линкове за споделяне". Там има код, за различни размери, който се копира и слага във формата на форума "Вмъкни снимка". Това е средният размер:

А това са 2 от темите за оразмеряване, когато не използвате сайт, а ги качвате директно от компютъра: Как да смаляваме снимки, Важно: Размер на снимките!

По-лесно е да получиш прошка отколкото разрешение
Този,който живее със “защо”, може да се справи с почти всяко “как”
Публикувано: 26 June 2010 - 07:01 AM

( се пак пекинезите са мааалко по- красивички

(За първи път пиша нещо сериозно у тоя форум

Те- го и мойто , удивително си приличаме с него

Снимката е намалена от МОД. Моля, не пускайте снимки над 1 мегабайт. КАК ДА СМАЛЯВАМЕ СНИМКИ