Галерия Снимки и видео
Публикувано: 12 January 2013 - 01:31 PM
И баща ми си фантазираше, че ще му направи тестове на моя, за да види какви породи са мешани в него, понеже много го харесва. И после щял да създаде нова порода.
Да, ама няма да стане. И ще кастрирам Бари, но не скоро. Не искам кучето ми да е производител на бездомничета.

Публикувано: 19 January 2013 - 12:30 PM
Публикувано: 26 January 2013 - 02:56 PM
Публикувано: 22 February 2013 - 04:09 PM

Жил был щенок с весёлой глупой мордой, один из тысяч городских дворняг.
Был вчера щенок обычный, а сегодня рок-звезда
Жизнь исправил на "отлично" как и ты, он навсегда!
Публикувано: 26 February 2013 - 08:41 PM
Тази неделя си направихме голяма разходка. Бари беше много доволен. Най-много тича, любимото му занимание(забелязала съм, че тича много по-бързо от всички останали кучета, това ми говори, че наистина може да има някаква хрътка в него), гони едни птички и си изкопа една дупка. 

Публикувано: 28 February 2013 - 01:43 PM
Чуден е! :)

Публикувано: 02 March 2013 - 11:38 AM
здравеите и честита баба марта:)много отдавна влизам във форума,но сега реших и аз да ви пиша:)ще се опитам да кача снимка и на моята приятелка Аира за която постоянно гадая каква порода е...подарък ми е от един приятел..маиката е хъски,казаха че е заплодена и от баща хъски,но нещо не съм много сигурна..не че ми е проблем аз си я обичам каквато и да е:) за хъски ми се струва дребна а и маика и беше на двор и за това не съм сигурна,че моята принцеска е чиста...
Публикувано: 03 March 2013 - 12:33 PM
много хора като я погледнат твърдят,че е чиста,но аз не съм толкова обедена...ушите и са доста големи и не е толкова пухкава за да е чиста..ще я видим като порастне:) сега е на 3 месеца:)и това че е синеока не е никаква гаранция:) и се извинявам,че пиша в галерията-това имах в предвид:)
Публикувано: 03 March 2013 - 03:21 PM
Дааа, ушите сега са като антени, след това към третия месец ще е само една глава и уши... и постепенно ще започне да заприличва на куче
Но въпреки всичко е прелестна!
Да покажа Хера и Зъбчо, който напълно се възстанови след осакатяването на лапата му с брадва... от един индивид и смея да твърдя, че ползотворно си използва същата тази лапа!
Той е най- благодарното и предано куче, което някога съм виждала... наравно с моя Шушко!

Да покажа Хера и Зъбчо, който напълно се възстанови след осакатяването на лапата му с брадва... от един индивид и смея да твърдя, че ползотворно си използва същата тази лапа!