Галерия Снимки и видео
Публикувано: 15 April 2010 - 11:42 PM
Добрата новина е, че Вихра не е бремена и няма да ставам баба :) Сега ще пусна малко общи снимки. Любов ли бе да го опишеш :))) Ще трябва да се разделим за 3 дни и ми се къса сърцето ;(
МОД: След 2 предупреждения, снимките са изтрити. Моля, смалявайте снимките си! За не разбралите, за пореден път - ТУК!
МОД: След 2 предупреждения, снимките са изтрити. Моля, смалявайте снимките си! За не разбралите, за пореден път - ТУК!
Публикувано: 18 April 2010 - 01:45 PM
Qnqpaint снимките са си супер, кучето също :) Аз искам да си споделя мъката- майка ми изпуснала Вихра навън и тя се върнала с ранено краченце и сега е подуто и куца ;( Довечера чичо доктор ще и бие инжекции и се надявам да се оправи много бързо!
Публикувано: 18 April 2010 - 07:15 PM
ЛЕНИ дано Вихра да се оправи бързо.да ни държиш в течение на нещата.вие имате ли си заграждение където да се разхождате?в нашия парк направиха и сега е много лестно.
А иначе снимките са направо страхотни.много красиво куче.това играчки ли са?с тах ли спи?или аз нещо не съм разбрала...
А иначе снимките са направо страхотни.много красиво куче.това играчки ли са?с тах ли спи?или аз нещо не съм разбрала...
Публикувано: 24 April 2010 - 09:03 PM
Извинявам се за недоразумението. И моето куче често го бъркат за мъжко :) За съжаление не съм разбрала за правилата за снимките и са изтрити, но тези дни ще ги сваля отново смалени. Вихра няма никакви играчки, като се замисля. Какви играчки са подходящи за големи кучета?
Публикувано: 01 May 2010 - 11:25 AM
ейй ама как блаженно се е излегнала Рита,и нашият Рошко обича да се излежава.то беба много не го оставя на мира,но сепак успява да си открадне минута,две спокойствие.
ЛЕНИ ами ние предимно големи плюшени играчки му давахме,на всички до една бяха разръфани и пълнежа беше изтърбушен.
ЛЕНИ ами ние предимно големи плюшени играчки му давахме,на всички до една бяха разръфани и пълнежа беше изтърбушен.
Публикувано: 12 May 2010 - 01:02 PM