Галерия Снимки и видео
Публикувано: 25 May 2010 - 08:59 PM
Не се притеснявай, няма как да се следи и види всичко. Беше неизбежно, но и на мен ми се иска да имахме още малко време заедно.
Публикувано: 25 May 2010 - 09:02 PM
Ох, мъката е голяма, знам!... Няма никога да намериш подходящ заместник, но пък тя винаги ще притежава частица от сърцето ти, и ти от нейното... И това ще е достатъчно за да не се чувстваш съвсем без нея!
Спомените остават- Пази Ги!!!
Спомените остават- Пази Ги!!!
Публикувано: 30 May 2010 - 12:30 PM
Публикувано: 30 May 2010 - 04:31 PM
Всички имате страхотни кученца, чаровни и уникални
sinioku4e, искам да ти кажа, че преди време видях само 1 снимка на Лара и очите ми останаха в нея! Сега разгледах темата от самото й начало.. невероятно куче и невероятни снимки!.. Не знам дали се занимаваш с това професионално, но определено имаш дарба! Не знам историята ви, но много съжалявам за загубата.. никога не е лесно да изгубиш нещо скъпо, но пък спомените винаги остават..
И за да не ми се брои мнението като спам искам да ви покажа една млада госпожица, на неопределена възраст, пристигнала незнайно от къде
Това е кучето на един приятел, което се намери от някъде.. точно когато той си търсеше куче..
Явно има нещо от НОК в себе си.. а останалото е мистерия
Много е добричка, като характер и много любвеобилна. В началото ребърцата й се усещаха, но сега е загладила косъм.. и закръглена
Ето я Лиса:

sinioku4e, искам да ти кажа, че преди време видях само 1 снимка на Лара и очите ми останаха в нея! Сега разгледах темата от самото й начало.. невероятно куче и невероятни снимки!.. Не знам дали се занимаваш с това професионално, но определено имаш дарба! Не знам историята ви, но много съжалявам за загубата.. никога не е лесно да изгубиш нещо скъпо, но пък спомените винаги остават..

И за да не ми се брои мнението като спам искам да ви покажа една млада госпожица, на неопределена възраст, пристигнала незнайно от къде

Ето я Лиса:
Публикувано: 30 May 2010 - 10:53 PM
Публикувано: 02 June 2010 - 10:58 AM
ааа, привидно само проси
Опитва се да обърне тавата, та всичко да остане за него/ нея
заблуда на противника

заблуда на противника

Публикувано: 02 June 2010 - 11:04 AM
А, това с тавата - не смее
Иначе когато кажа "стига" с онзи нежен тон, който сам за себе си говори "Хайде поискай още веднъж и може и да ти дам" и слага лапа на дръжката на фурната и почва да ме хипнотизира с поглед. Явно съм по-слаб тип нерва система, щото обикновено се поддавам
Иначе така съсредоточено гледа храната, че понякога почвам да се притеснявам дали пък не упражнява телекинетичните си умения за местене на предмети в нежелана за мен посока...

Иначе когато кажа "стига" с онзи нежен тон, който сам за себе си говори "Хайде поискай още веднъж и може и да ти дам" и слага лапа на дръжката на фурната и почва да ме хипнотизира с поглед. Явно съм по-слаб тип нерва система, щото обикновено се поддавам

Иначе така съсредоточено гледа храната, че понякога почвам да се притеснявам дали пък не упражнява телекинетичните си умения за местене на предмети в нежелана за мен посока...

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 11 June 2010 - 07:50 PM
Здравейте приятели !
Скоро не съм писла тук, днес видях ,че Лара е няма, за което много съжалявам и ми е много тъжно. Не знам дали ме помните , сега ще сложа малко снимки на моя Макси . Не знам дали ще успея да ги намаля за съжаление.

Снимките са намалени от мод. КАК ДА СМАЛЯВАМЕ СНИМКИ
Скоро не съм писла тук, днес видях ,че Лара е няма, за което много съжалявам и ми е много тъжно. Не знам дали ме помните , сега ще сложа малко снимки на моя Макси . Не знам дали ще успея да ги намаля за съжаление.

Снимките са намалени от мод. КАК ДА СМАЛЯВАМЕ СНИМКИ