Кога ще я пуснеш,имам предвид в колко часа,за да се разберем с JennyB да я чакаме.
Тя е малка и бяла,на снежинка прилича пухкава сладурана търси топъл дом

Публикувано: 22 December 2009 - 02:08 PM
Цитат(чери @ Dec 22 2009, 12:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Всичко мина като по ноти 
 Вярно,малката се е поомърляла малко ,а след като присъства на хващането на Марли подходи  с  известна доза съмнение(ей,колко са умни кучетата,веднага смени отношението си към мен след тоя случай и малко отдалеч искаше да ми се радва,ама две саламчета и приспаха бдителността и сега чака умърлушена в клетката .Няма каишка,така че внимавайте да не хукне,кавато е пъргавелка,вадете я от клетката само на закрито. 
Кога ще я пуснеш,имам предвид в колко часа,за да се разберем с JennyB да я чакаме.

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

Публикувано: 22 December 2009 - 02:16 PM
						Плана е в 5.30 да тръгне от тук,в 7 (по график) автобуса спира  на спирката срещу автогара Овча купел.
Ще се обадя по тел,на Жени като я кача,защото винаги има риск шофьора да откаже да я вземе.

Ще се обадя по тел,на Жени като я кача,защото винаги има риск шофьора да откаже да я вземе.

Публикувано: 22 December 2009 - 02:23 PM
Цитат(jani4ka @ Dec 22 2009, 02:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Лелеееее, СТРАШНА СИ !!! Изпразни градския площад. Мъжа ти ако знаеше само..хихихи   
Ааа,колко има още

Публикувано: 22 December 2009 - 10:57 PM
						Сега по-подробен отчет.Снежанка е мило малко куче,много търпеливо и обично.Изкъпах я,наложиха се много сапунки-от пътя беше повърнала и изцапала до уши.Обезпаразитих я външно,въпреки че видях само една бълха.Има малко зъбен камък,което ме кара да мисля,че не е на няколко месеца,или поне е малко вероятно.Нашийника и повода не са й непознати-явно е била домашна.Гърдичките й са доста развити,вероятно е раждала или поне се е разгонвала.Това са първите ми впечатления на лаик,другата седмица докторките ще дадат по-компетентно мнение.Сега я сложих да спи,докато я държах увита в кърпата след банята,ми заспиваше в ръцете,много е уморена.С такъв кеф легна на посланото.Лека вечер на всички 

Публикувано: 23 December 2009 - 01:57 AM
						Ех,камък ми падна от сърцето.Убедена съм че ще се харесате взаимно,опознавайте се  и се обиквайте,и дано да местим темата при тези с хубавия край .С нетърпение ще чакам резултатите от лекарския преглед и се надявам всичко да е наред.Лягам си с леко сърце тази нощ,спокойна че и двамата дребни рошковци дето ги премислях са на топло,защитени,при сигурни хора.Благодаря на всички които помогнаха това да се случи 
 - на Жени,че пусна обявата и съдейства всеотдайно по всякакъв начин  
  ,на Rinusha че откликна веднага 
 , на Норт че осигури клетка за транспорта 
 ,на PURSY за предложената помощ за кастрация и на всички които ни мислехте с добро и стискахте палци.

Публикувано: 23 December 2009 - 10:02 AM
Цитат(ZviariK @ Dec 23 2009, 08:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Хубаво, че е на топло момичето. 
Да попитам, че нещо не мога да си събера мислите тази сутрин /абе май не само тази/. Снежанка има ли си вече уреден постоянен дом или се търси?
Да попитам, че нещо не мога да си събера мислите тази сутрин /абе май не само тази/. Снежанка има ли си вече уреден постоянен дом или се търси?
Ако всичко върви по план-има.Остава да я представя на свекърва ми и да се харесат.Освен това и мъжа ми много я хареса,та не знам дали ще стигне до свекърва ми

Публикувано: 23 December 2009 - 03:23 PM
						Милата Снежи, тя е толкова мъничка, а на предишните снимки изглеждаше по-едричка. 

На вашите дечица не им трябват плюшени играчки, вече си имат една жива.
Няма съмнение, че е била домашна малката кукла.
Весели празници и много здраве на цялото Ви семейство!

На вашите дечица не им трябват плюшени играчки, вече си имат една жива.
Няма съмнение, че е била домашна малката кукла.
Весели празници и много здраве на цялото Ви семейство!

Вход

Горе
 Цитиране +