Има няма и нашия маламут прави по някоя щуротия, която ме кара пак да пиша и искам съвети.
Този път белите са малки де и аз мсиля, че знам какъв му е проблема, но не знам дали има решение...
Случва се от скоро , веднъж в седмицата да направи някоя беля в нас
- първата -съборил една книжка и да я разкъсал
- втората- докопал плик със стари очила на съквартирантката - счупил ги и надъфкал рамките
- трета - раскъсал един кашон
- последно- докопал подаръка на съквартирантката- разкъсал плика за подарък. На подаръка не му беше направил нищо, въпреки че го беше завлякъл на терасата

Кучето ние на > 3 години и досега ( гледаме го от 4 месеца) не се е вихрил така. Според мен го прави, защото не иска да седи сам. Когато седи в апартамента на родителите на моя приятел- няма проблеми. В нас съм махнала доста неща, които може да докопа. Тези изброените са били на места, които може да стигне. Още като го взехме на ниските места в кухнята имахме хапчета и какви ли неща, които не беше пипал.
Аз също знам, че ако не му се скараш като направи проблема, после няма да помни. Но аз му се карам като се прибера и видя белята. Той от своя страна седи на терасата и не иска да влезе или ако влезе, не минава там където е била белята, въпреки че е почистено.
Започвам да се притеснявам да не докопа и други неща.
Някакви идеи...