Най-добрата суха храна. Качествена и евтина
Публикувано: 15 February 2010 - 03:47 PM
предишна година Тойота била супер-кола, тествана в европейски институси, с краш-тестове... е и? тази година същата кола е най лоша, най небезопасна.
За да намерим най качествена храна трябва голям институт и много время и много животни за тестване, но има няколко проблема:
1. Производители на храни сменят състава, и това кое вчера беще много добро става много лошо и обратно. За 6 години аз съм забелязала Роял канин да смени 3 пъти съставки, Акана също 3 пъти. Значи не може да има база дани на тези храни, защо то на практика говорим за няколко различни храни под едно "имя"
2. Има много марки храни и за да ги тестваме трябват хиляди кучета .
3. всички кучета са ралични. Обикновено немски дог живее 7-8 години, но в един руски клуб имаше един дог който доживял до 15години и го хранели само с вегетериански храни (собственик беще веган). Дали може да направим извод че вегетерианска диета удолжава живота на кучета в 2 пъти? не, този случай е единичен. Но имаче има много кучета вегетерианци и живеят до старост.

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 27 June 2010 - 11:05 PM
http://www.zoozona.n...4.html#all_info
Публикувано: 28 June 2010 - 10:26 AM
Публикувано: 08 August 2010 - 08:00 PM
Ch@Rlie, в 28 June 2010 - 09:02 PM, написа:
Как се отрази Нутра Голд на кучето? Имаше ли проблеми при смяната? Питам, защото смятам да купя и аз.

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 12 August 2010 - 03:43 PM
Fibsi, в 08 August 2010 - 06:05 PM, написа:
и аз реших да я пробвам.... вече сме няколко седмици на нея,не е отровна, но кучето загуби своят "блясък". Да и не всички Нутра Голд са на холистик формула, само няколко вида, трябва внимателно да се чете състава.
И полезни бактреии няма в нея. По ефтина е от Акана, но... май на моето куче по добре се отразява Хеппи дог Ирланд, и още по добре Акана (само че не харесвам маркетингова политика на тази компания).

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
#109 Guest_Mataka_*
Публикувано: 12 August 2010 - 04:07 PM
Публикувано: 12 August 2010 - 04:07 PM
Ако имате куче с проблемен стомах и алергии, опитайте Нутра Голд със сьомга, най-горещо ви я препоръчвам:)
Публикувано: 12 August 2010 - 04:26 PM
Да попитам нещо който е по запознат,точно тези серии на Хепи Дог за всички месни съставки пише че във вид на брашно-брашно от сьомга,брашно от агнешко месо и т.н Каква е разликата в сравнение с други храни на които не пише брашно а само сьомга,агнешко.Изобщо от значение ли е това?
Публикувано: 13 August 2010 - 07:56 AM
Apso, в 12 August 2010 - 03:48 PM, написа:
Дано при моето куче няма този нежелан ефект, че ни чакат важни изложби (а и не само, заради това, разбира се). Аз добавям зехтинец към всяка храна и се надявам това да помага. Иначе тя все още е на пъпи храна. От вчера почнах да добавям по малко към натуралната, на която е от месец и следващите две седмици ще хапва само гранула. Ще видим как ще се отрази.
Благодаря и на останалите за мненията!

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 30 August 2010 - 03:31 PM
после минахме на РОЯЛ хвалена от всички лекари и тн. , но нещо от нея не качва килограми .... сега минахме на ХЕПИ ДОГ от няколко дни сме на нея ... за сега ми допада ... но е рано да се каже, до сега я смесвах с рояла ...
дано да и се намалят газовете .... не издържам вече ,срам ме е да поканя приятели да видят пръдливото ми куче :Д