Тигра и нейните 8 бебета
Публикувано: 08 February 2010 - 04:27 PM
Запитвания за кученцата почти нямаше...само несериозни...
Сега има шанс , бебетата да заминат в чужбина , отново сме на червено с парите обаче...нахалствам, но нямам избор, ако някой може поне малко да помогне отново...
Сега не мога да посещавам кученцата, при тях ходи Нужка , пускам нейната банкова сметка , за да и е по удобно
IBAN : BG22PIRB80204602208348
бАНКА ПИРЕУС
SWIFT: PIRB6SF
Теменужка Кирилова Йорданова - Вергилива

И ако опитът не достигне своята цел, поне ще имаш честта, че си го предприел
Публикувано: 08 February 2010 - 09:00 PM
Трябват ни пари за да ги подготвим , сложихме 2ра ваксина, ще трябва още една , и чипове....заедно с `хотела` на бабата става доста...Тя не иска да и бавим парите...
Парите за хотел са 4лв на ден, тя иска да и даваме на 5 дни по 20лв(не обича да закъсняваме и прави проблем при такъв случай)
Чиповете са 10лв на едро, Ваксините са по 6-7лв, слагаме и на Тигра, става 36лв ,обаче викаме един лекар на място да ги сложи, (аз не мога да ходя , а и ни трябва печат)той иска също различно пари за разкарването...ще пиша колк ни е взел.
Следващата ваксина е след 2 семици

Публикувано: 08 February 2010 - 10:05 PM
ще се опитам да Ви помогна и аз в набирането на средствата, но ще е към края на седмицата.
сигурен съм, че и други ще Ви помогнат, а и в сметката на форума има 20лв за нея.
Публикувано: 11 February 2010 - 01:19 PM
IBAN : BG22PIRB80204602208348
бАНКА ПИРЕУС
SWIFT: PIRB6SF *
Теменужка Кирилова Йорданова - Вергилива
Току-що преведох 100 лв. за Тигра на тази сметка (50 от Moonnight и 50 от fanfann). Съфорумци са опитвали безрезултатно да го направят. За този IBAN системата дава BIC PIRBBGSF, банка ПИРЕОС БГ, а името на титуляра би трябвало да е ВергилОва, предполагам.
Моля като се получи преводът, потвърдете на ЛС или ми дайте връзка с титуляра на тази сметка. Горните данни са изписани доста небрежно, моля за повечко внимание при изписването, защото в такива случаи се ползва копи-пейст за избягване на грешки.
Публикувано: 11 February 2010 - 01:47 PM
mil_ благодаря ти, аз бог знае кога щях да забележа, нещо не съм добре напоследък....
Мнооооооооооого благодаря за помощта!!!!!!!!!!!!!Честно казано не очаквах , че ще има отзовали се толкова бързо ; ))Ще ви информирам за какво са отишли средствата.

Публикувано: 11 February 2010 - 05:56 PM

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 17 February 2010 - 07:58 PM
За подготовката им за чужбина, трябват още чипове- по 10лв всеки...освен тях тестове за гиярдиа- по 20лв всеки...
стискам палси да не се обърка нещо , само...стискайте и вие, ако някой има възможност за още малко помощ...ставам нахална сигурно, но нямам голям избор...
Търсим и приемен или постоянен дом за Тигра...

Публикувано: 18 February 2010 - 02:33 PM
Исках да помоля ако може оставащите 100лв. от мен да се разделят:
- за обезобразените бебета с нарязаните ушички - 50лв.
- и за Тигра и нейните бебета - 50 лв. (знам,че те си имат отделна сметка,но тъй като вече са преведени по тази,надявам се да не е проблем).Благодаря, лек ден!

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 18 February 2010 - 06:55 PM

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 19 February 2010 - 12:26 PM
Късмет!
И чакаме новини, де.
Публикувано: 19 February 2010 - 08:18 PM
Исках да помоля ако може оставащите 100лв. от мен да се разделят:
- за обезобразените бебета с нарязаните ушички - 50лв.
- и за Тигра и нейните бебета - 50 лв. (знам,че те си имат отделна сметка,но тъй като вече са преведени по тази,надявам се да не е проблем).Благодаря, лек ден!
Съжалявам, наистина се пълни непрекъснато, освобождавам по едно-две места и не знам какво да направя, защото тъпият форум като архивирам нищо не ми изпраща, а тя е пълна все с важни неща, касаещи пари и пр., които не мога да си позволя да загубя.
Благодаря, че писа тук, ще бъде направено утре.
Публикувано: 19 February 2010 - 08:59 PM
Публикувано: 23 February 2010 - 10:21 AM
От предишните 100, 50 използвахме за ваксини, сложиха им се в неделя и 40 лв дадохме на бабката, с останалите 10 им купихме гранули
Помощта на Moonlight по точно 20 лв от нея ще отидат за един чувал гранули.
Много Ви благодаря, спасявате полоението!
Теменужка каза , че малките много са пораснали, ще я накарам да ги снима , лошото е че условията не са добри , предполагам , че помещението ,където са им е тясничко вече...

Публикувано: 23 February 2010 - 10:26 AM
А какво става всъщност с евентуалното изпращане на бебетата? Подробности?
От предишните 100, 50 използвахме за ваксини, сложиха им се в неделя и 40 лв дадохме на бабката, с останалите 10 им купихме гранули
Помощта на Moonlight по точно 20 лв от нея ще отидат за един чувал гранули.
Много Ви благодаря, спасявате полоението!
Теменужка каза , че малките много са пораснали, ще я накарам да ги снима , лошото е че условията не са добри , предполагам , че помещението ,където са им е тясничко вече...

Вход

Горе
Цитиране +