Голям и внушителен - в изолатора в Сеславци.
Търси дом
Публикувано: 26 December 2009 - 10:47 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 December 2009 - 01:29 AM
Цитат(my_kaya @ Dec 26 2009, 11:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(bushkata @ Dec 26 2009, 09:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Този много прилича на дог или не се вижда добре? Ако е много приличащ - пусни един пост в раздела на договете?
Честно казано не прилича много на дог. Съжалявам, че на тези във вътрешните клетки не успях да направя повече снимки, ще ги наснимам другия път, живот и здраве да са още там. Но не ми се иска да ги подвеждам, че е дог или дог-микс.
Просто е грамаден лигав куч.
От темата за Сеславци. Ако има нови снимки ще се види по-добре.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 27 December 2009 - 09:46 AM
Пуснала съм темата и във фейсбука си...Който има регистрация там, нека също я пусне. Колкото повече хора видят обявата, толкова по-голям е шансът да се намерят стопани....Горе над темата имате опции за споделяне на фейсбук и на други подобни места...

Публикувано: 30 December 2009 - 11:47 PM

Публикувано: 31 December 2009 - 02:38 PM
Рон е супер сладък гигант, ето 2 от снимките.

Макар и без порода, той би ощастливил всеки, който реши да отвори сърцето и дома си за него.
Не знам доколко има прилика с дог, не мога да преценя това.
Знам само, че е страхотно момчето и че нищо хубаво не го очаква там.

Макар и без порода, той би ощастливил всеки, който реши да отвори сърцето и дома си за него.
Не знам доколко има прилика с дог, не мога да преценя това.
Знам само, че е страхотно момчето и че нищо хубаво не го очаква там.

The world has given to me nothing
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 01 January 2010 - 02:56 AM
Да, няма значение, че кученцето не е чистопородно...дано се намери дом за него!!
Както и за всички останали от изолатора...

Както и за всички останали от изолатора...
Публикувано: 02 January 2010 - 12:45 AM
Ако не помогнем на куч тези дни, сигурно до края на другата седмица ще бъде подложен на евтаназия.
А той е такова прекрасно, красиво и добро същество! Имах удоволствието да се запозная лично с него.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 02 January 2010 - 09:02 PM
Дали няма да се намери, някой с благоразположение към едри кучета?!
Идеята е да се намери временен дом на голямото момче, докато не му открием постоянен такъв.
Все пак той е нечий бивш любимец, неродословен, но доста порастнал...
Наша грижа са ...защото са и наша "грешка".
Засега аз мога да помогна само с транспорт...
Идеята е да се намери временен дом на голямото момче, докато не му открием постоянен такъв.
Все пак той е нечий бивш любимец, неродословен, но доста порастнал...
Наша грижа са ...защото са и наша "грешка".
Засега аз мога да помогна само с транспорт...
Страница 1 от 1