Въпроси и отговори за кокери
Публикувано: 10 May 2009 - 02:28 PM
Обаче не ми харесва, че яде само 3 пъти на 2 месеца и малко. На три броя хранене се минава чак на 4-5 месеца, за нея е рано. АКо можете върнете 4 пъти хранене, с по-малки дози.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 10 May 2009 - 04:00 PM
samotnata, в May 10 2009, 03:28 PM, написа:
Обаче не ми харесва, че яде само 3 пъти на 2 месеца и малко. На три броя хранене се минава чак на 4-5 месеца, за нея е рано. АКо можете върнете 4 пъти хранене, с по-малки дози.
Благодаря ти за отговора! И аз реших, че не е много за шаш и паника това с козинката, но като не съм сигурна...
Колкото за храненето - ще се опитам да обърна пак на 4. Сега я храня през 5 часа горе-долу и пак й идва множко - обедното хранене почти винаги си остава на половинка. Може би защото още няма ясно изразен режим на разходки. Ще видим тези дни как ще е.

По тоя повод да запитам нещичко - моите деца преди няколко дни й купили котешка консерва Уискас, от тези дето са една порцийка. Решили, че щом котката на вуйчо им ги обожава, то няма начин и нашето кученце да не ги хареса. Мда. То така и стана - направо се влюби в тези кюфтачета момата. Проблем ли е, ако я черпя от време на време с такава глезотийка? Най-много един -два пъти е месеца да речем?
Публикувано: 10 May 2009 - 04:04 PM
Аз лично нито на котка нито на куче бих давала каквото и да е на Уискас, Педигри, Кит кат, Дарлинг и подобни. Ни консерви, ни паучове. Това е пълно с химия за овкусяване, и според мен само вреди. По-добре за награда или десерт 50-100 грама варено пилешко без подправки. По-евтино и далеч по хранително и качествено.
А аз да питам все пак, извинявам се, ако вече си казвала, ама не мога всички кокери да ги помня какво ядат - на каква храна сте?

Публикувано: 10 May 2009 - 04:52 PM
samotnata, в May 10 2009, 05:04 PM, написа:
Аз лично нито на котка нито на куче бих давала каквото и да е на Уискас, Педигри, Кит кат, Дарлинг и подобни. Ни консерви, ни паучове. Това е пълно с химия за овкусяване, и според мен само вреди. По-добре за награда или десерт 50-100 грама варено пилешко без подправки. По-евтино и далеч по хранително и качествено.
А аз да питам все пак, извинявам се, ако вече си казвала, ама не мога всички кокери да ги помня какво ядат - на каква храна сте?
Бебешката на Роял Канин. При последното купуване на 500 гр. Роял сложихме и малко една друга...ох, забравих как се казваше, но пак бебешка и от "скъпите" - около 200 грама от нея и ги смесих. Та предимно на Роял сме.
Ще те послушам за Уискаса

Пилешко съм й давала , също и чисто телешко. А сега по празниците й "подарих" един грамаден агнешки кокал (без мръвки и сланини по него) да си чеше зъбките

Публикувано: 10 May 2009 - 05:08 PM
Ами, аз знам, че такива грамадни кокали уж може, да си чешат зъбите или да си запълват времето, лично аз никога не съм давала, може би просто защото не е попадал толкова голям кокал у нас :)

Публикувано: 09 June 2009 - 09:21 AM

Мерси предварително,ще кача по-нататък няколко клипчета на плувеца

Публикувано: 09 June 2009 - 11:26 AM

Публикувано: 09 June 2009 - 11:51 AM
Публикувано: 09 June 2009 - 01:59 PM

Публикувано: 09 June 2009 - 02:09 PM
nadety, в Jun 9 2009, 11:49 AM, написа:
Влез с нея. Аз така научих Ава да плува. Още щом видя водата на първото си море се втурна и нагази вътре, но не пожела да влезе по - надълбоко. Най - малкото вълние я плашеха. Същото бешеи когато ходихме на река, просто влязох да се къпя и тя ме последва без колебание. От тогава не се страхува.
Не мисля, че солената вода може да създаде проблеми. Аз не съм къпала Ава лятото, двете седмици, и не сме имали никакви проблеми, а тя се къпеше всеки ден, едва я изваждах от водата. По козинката й не остава никаква сол, тя или я облизва или я изтръсква.
Публикувано: 09 June 2009 - 02:19 PM

Публикувано: 10 June 2009 - 08:15 PM

А вчера имаше t 40,5 и днес вета ни каза ,че е прегрял

Публикувано: 10 June 2009 - 08:26 PM

Публикувано: 11 June 2009 - 09:24 AM