Късмет и щастие, Момо!
Лили, Момо и Хенри 3 ангела преминали през Ада
Публикувано: 25 January 2010 - 12:18 AM
Нямам думи да опиша зашеметяващото чувство, че тази приказна малка душа е на сигурно място ЗАВИНАГИ!

Неописуема радост!!!
УРА! УРА! ЧЕСТИТО, КЪСМЕТЛИЙЧЕ!!!
ДА НОСИШ КЪСМЕТ НА ХОРАТА, КОИТО ЩЕ ТЕ ОБИЧАТ!
...последна игра с мама Лили...
Публикувано: 25 January 2010 - 12:39 PM
Публикувано: 25 January 2010 - 12:51 PM
На добър път хубаво ангелче,много късмет й желая
Публикувано: 26 January 2010 - 03:01 PM
БОЖЕ МОЙ!!!
(тук 20-тина иконки на човече, което се смее и му текат сълзи)
Кое наистина е това дете??? Едно детенце-късметлийче, най-добро от послушните, най-способно от умните, най-сърцато от обичливите, най-мило от симпатичните...
Сто четирилистни детелини на Жана, която специално се застъпи за нея; на Деси, която отиде да я вземе и си създаде цял куп проблеми около идването и вкъщи; на д-р Костов, който я измъкна от болестта; на Надя, която я прати на дълъг и щастлив път; на нашите холандски приятели, които и подаряват нов живот... Колко много добри хора в живота на това добро животинче... Ех-х-х...
ПП Населението е доста унило тия два дни. Няма кой да разнася постелките и да се закача постоянно.
(тук 20-тина иконки на човече, което се смее и му текат сълзи)
Кое наистина е това дете??? Едно детенце-късметлийче, най-добро от послушните, най-способно от умните, най-сърцато от обичливите, най-мило от симпатичните...
Сто четирилистни детелини на Жана, която специално се застъпи за нея; на Деси, която отиде да я вземе и си създаде цял куп проблеми около идването и вкъщи; на д-р Костов, който я измъкна от болестта; на Надя, която я прати на дълъг и щастлив път; на нашите холандски приятели, които и подаряват нов живот... Колко много добри хора в живота на това добро животинче... Ех-х-х...
ПП Населението е доста унило тия два дни. Няма кой да разнася постелките и да се закача постоянно.
Публикувано: 27 January 2010 - 12:32 PM
Направо ще питам без да овъртам... Много ми хареса Хенри, напомня ми за онези яките пухкави кучета от анимационните филми, които гледах като малка. Другото, което ми направи впечатление е, че явно се разбира с котки, което в моя случай е доста важно :D Та въпроса ми е дали Хенри си е намерил стопанин и дали има изявили се вече?

I'm looking at you through the glass...
Don't know how much time has passed
Oh god it feels like forever
But no one ever tells you that forever
Feels like home sitting all alone inside your head
Публикувано: 01 February 2010 - 09:56 PM
днес получих най-смешното писмо в живота ми - написано под диктовката на Хенри от дома на вуйчо ми, където се вихри:
Ето как изглежда това вече не бебе, а момченце - весел човечец с примерно поведение и богата езикова култура:
Цитат
Ich bin ein braver Hund
Здравейте, хора!
Аз вече пораснах малко и се готвя да замина за Холандия, затова зная вече команди на немски "Platz", "Weg", "Кomm zu mir".
А освен това всичко разбирам на руски и български. Много ме е срам, че продължавам да ям лайна - своите и понякога и на Миша.
Много обичам Миша.
Много поздрави на всички мои приятели.
С обич
Хенри.
Здравейте, хора!
Аз вече пораснах малко и се готвя да замина за Холандия, затова зная вече команди на немски "Platz", "Weg", "Кomm zu mir".
А освен това всичко разбирам на руски и български. Много ме е срам, че продължавам да ям лайна - своите и понякога и на Миша.
Много обичам Миша.
Много поздрави на всички мои приятели.
С обич
Хенри.
Ето как изглежда това вече не бебе, а момченце - весел човечец с примерно поведение и богата езикова култура:

Вход

Горе
Цитиране +