Внимание: ОТРОВА къде/кой/защо - как да предпазим любимците си
Публикувано: 20 April 2011 - 08:55 AM
Ужасно...

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 23 April 2011 - 12:23 PM
Hristina Daskalova
Внимание!Люлин 6-7 са пълни с наденици, натъпкани с рибарски КУКИЧКИ!Събрахме колкото можахме,но сигурно има още! Пазете си животинките!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 May 2011 - 08:58 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 30 May 2011 - 09:50 AM
Има разпръсната отрова в Лозенец, отново на улица Кръстьо Сарафов (не съм убедена, че е само там). Доколкото разбрах има починали доста кучета и котки. Аз самата вчера сутринта намерих, починало, малкото кокерче на социоложката Мира Янова (доколкото разбрах е нейно).
Пазете си кучетата!
Публикувано: 30 May 2011 - 08:03 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 June 2011 - 09:57 AM
Учете кучето си да не яде нищо навън!
Незнам колко злоба може да има в хората но това е вече прекалено... на едно от най-големите места кадето се събират кучета в Пловдив.
Просто набарам ли го този който ги хвърля ще бъде много лошо наказан

Публикувано: 15 June 2011 - 08:58 AM
Моето куче е още малко и сега се възпитаваме. Вчера една лелка тръгна да ми прави забележка,че съм го ударила (eстествено, че не съм я пребила - един шамар през муцуната като тръгна да яде нещо.)Ходи да й обясняваш, че не трябва да се ядат неща от земята и какви неща се случват... Не мога да проумея как ще станеш сутрин от леглото и ще си кажеш "Хайде да натровя няколко кучета днес" ...
Моите съболезнования на всички, изгубили приятелчетата си!
Публикувано: 16 June 2011 - 02:35 PM
Не мога да локализирам мястото,защото кученцата от паркинга си обикалят наоколо, стигат до Северния парк дори.
Кажете ми какво може да се направи...Тровят ги, от съседния блок има луд,който стреля...
А сега как да предпазя останалите две на паркинга.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 22 June 2011 - 11:59 AM
MyDuality, в 22 June 2011 - 08:19 AM, написа:
Точно за това влизам и аз - да предупредя за Дружба 2, 5-та част!!! Гадове мръсни!
Не зная още колко от бездомничетата ни са си заминали!!! Когато разбрах, мисля, че вече бяха прибрали трупчетата!
Хора, пазете си животинките! Намордник също не върши работа, защото отровата е много силна и само леко да подуши, пак е достатъчно, особено, ако е по-малко по размери куче! Преди 5 години, при една от поредните акции, загубих кучето си!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 22 June 2011 - 02:24 PM
За коментари към темата, моля пишете тук:
Отрова - коментари
Публикувано: 26 June 2011 - 08:43 AM
Снощи отивайки на работа станах свидетел на нещо доста странно и обезспокоително.
Работя в белодробната болница "Св.София",отсреща както знаете има хубав парк в който много хора разхождат любимците си.
Та точно там,видях един съмнителен господин с колело,който бе с латексови ръкавици,и спираше на няколко места и хвърляше нещо по тревните площи.Когато наближих видях че това са парчета кренвирш.
Развиках се по въпросния господин,той ме погледна и започна да се смее ехидно,без никаква реакция.
Събрах каквото можах от хвърленото от него,дори закъснях за дежурството Confused
Та имайте го в предвид,ако се разхождате в района!!!
http://bulgoldens.co...t=1597&start=45
Публикувано: 30 June 2011 - 07:24 PM

Сега ако хвана тоя дет е дал отровата му гарантирам гипсово корито