Внимание: ОТРОВА къде/кой/защо - как да предпазим любимците си
Публикувано: 12 July 2011 - 10:08 PM
Кажете в каква държава живеем и какви хора има в нея!!!!!!
Публикувано: 24 July 2011 - 09:06 PM
Публикувано: 24 July 2011 - 09:34 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 July 2011 - 10:16 PM

Публикувано: 24 July 2011 - 10:46 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 July 2011 - 08:43 PM
Днес на обед в парка, който е срещу зградата на Община ВАРНА едно голяо бездомно куче нападна човек и захапа чантата му. Наоколо хората се заканиха, че довечера ще пръскат отрова за да го убият. Така че внимавайте ако там разхождате любимците. Ако на някой му пука за песа може да го намери точно до шадравана. Много агресивно, голямо куче с рунтава опашка.
Публикувано: 26 July 2011 - 12:20 PM
~Lara~, в 26 July 2011 - 09:21 AM, написа:
Не знам на кой кучкарник да се обадя. Казаха ми, че в Каменар не работел а за друг не знам. Ако наистина са хвърлили отрова то вече ще е късно.. Ама поне да знаят хората, че и домашните се пускат в градинката.
Публикувано: 26 July 2011 - 02:36 PM
Публикувано: 28 July 2011 - 12:34 PM
Violeta Stoeva
Приятели, в кв. Захарна фабрика около блокове 59, 60, 61 някой е разхвърлял отрова - току-що се връщам от вет, едва успяхме да спасим едно от бездомничетата, за които се грижим. Моля Ви, пазете кучетата си!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 07 August 2011 - 10:30 AM
Публикувано: 05 December 2011 - 09:49 PM
Яна Белелиева - преди 11 часа
ВАЖНО!!!
ОТРОВА !!!! В КВ. МЛАДОСТ 1 НЯКОЙ РАЗХВЪРЛЯ ПАНИЧКИ С ОТРОВА - НЕЩО
ЗЕЛЕНО Е,НЕ ЗНАМ КАКВО. ТАЗИ СУТРИН ИЗХВЪРЛИХ ДВЕ ТАКИВА ПАНИЧКИ. МНОГО
МОЛЯ, АКО ВИДИТЕ ТАКОВА НЕЩО -ИЗХВЪРЛЯЙТЕ ГО !! (намерих умрял гълъб в
близост и три кучета бяха отровени миналата седмица) МНОГО
МОЛЯ,РЗПРОСТРАНЕТЕ . ВАЖНО Е!!! МНОГО Е ОПАСНО, В ГРАДИНКАТА ПРЕД БЛОКА
ПОСТОЯННО ИГРАЯТ И СЪВСЕМ МАЛКИ ДЕЦА,ПИПАТ НЯВСЯКЪДЕ.!!!
Публикувано: 12 December 2011 - 02:36 PM
ВНИМАНИЕ!!!! ИЗРОДИ РАЗЛИВАТ НЯКАКЪВ СЛАДЪК АНТИФРИЗ И КУЧЕТАТА ГО БЛИЖАТ И УМИРАТ МНОГО ГАДНО. ПАЗЕТЕ СИ ЖИВОТНИТЕ. МОЛЯ ДА ГО РАЗПРОСТРАНИМ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДА ПРЕДПАЗИМ ЛЮБИМИТЕ НИ ЖИВОТИНКИ!!!
В София, за сега знам за кв.Павлово и Борово, но кой знае още къде има :(