Видяно Чау Чау !!! Видян изгубен Чау Чау в района на Красно Село
Публикувано: 11 March 2010 - 09:39 AM
Знам от опит че кучета, хранени с приготвена храна, много трудно свикват с гранулите и правят често гладни стачки.
Хей, дано да му провърви на стопани и да го гледат с много любов, че този поглед ме размазва направо.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 11 March 2010 - 12:42 PM
До тук платено е:
Стационар, 12 дена, платено до днес
Преглед, обработка, подстригване
кастрация - отстраняване на нормално позиционирания тестис + коремна операция за твория.
космена проба
обезпаразитяване - вътрешно и външно
противогъбична ваксина
почистване на анални жлези

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 11 March 2010 - 12:49 PM

Публикувано: 13 March 2010 - 09:28 PM
Поздравления за всички, участвали в спасяването на този чаровник

Публикувано: 13 March 2010 - 09:39 PM

Публикувано: 13 March 2010 - 09:46 PM

Публикувано: 13 March 2010 - 09:52 PM
Публикувано: 13 March 2010 - 10:16 PM
Не е така. Всяко куче без дом е еднакво нещастно и изложено на риск. Бившите домашни даже в по-голяма степен. За всяко страдам и се радвам еднакво силно. Но когато кучето е породисто, все си мисля, че феновете на конкретната порода няма да останат безразлични, и ще помогнат. Затова стоя настрана.
Но страшно ми олеква на душата, когато се стигне до щастлив край. Затова -

Публикувано: 13 March 2010 - 10:18 PM
Нямаше нужда някой да присътства в момента на предаването - щастливия миг, та да се порадва на лаврите...
Имаше нужда от това някой да подпомогне финансово и морално.
Повечето неща - да не кажа всичките - Ия ги е платила от джоба си, все пак. Така че защо трябваше в момента на предаването на новите стопани - които пак ТЯ лично ги е намерила - да присътства някой друг?
Е, аз, дето участвах в хващането и идвах два пъти да го видя кучето и дадох оценката на поведението му и му подарих нагръдника и повода - не присътствах, ама нещо не роптая срещу изтървания щастлив миг, м?
Най-важното в цялата история е факта - че има хепи енд, а не кой минал от там в момента на предаването на новите стопани, или бъркам нещо?

Публикувано: 13 March 2010 - 10:43 PM
Това, че не се пише от всички в темата не значи нищо.
Почти всеки от форума, когато идваше ме питаше за кучето.
Това че нямаше силна финансова помощ не значи, че хората не са търсили варианти. Не е необходимо да пише човек, за да е активен. Вски тук погасява сметки. В момент, в който има възможност се оглежда за друг нуждаещ се.
Мисля реагираш пресилено, надявам се е защото не разбра добре. Написах това за момичетата, защото исках да уверя Ия, че всички знаят за куч и го мислят. самата аз чета всиччки теми, но взимам участие в малко. Примерно където видя, че мога да съм полезна.

Публикувано: 13 March 2010 - 11:00 PM
Това, че не се пише от всички в темата не значи нищо.
Почти всеки от форума, когато идваше ме питаше за кучето.
Това че нямаше силна финансова помощ не значи, че хората не са търсили варианти. Не е необходимо да пише човек, за да е активен. Вски тук погасява сметки. В момент, в който има възможност се оглежда за друг нуждаещ се.
Мисля реагираш пресилено, надявам се е защото не разбра добре.
Мисля че реагирам адекватно: попечителят има право след като плаща да решава кое куче къде да отиде. И не е длъжен да се съобразява с факта кой, кога, къде и как ще замине в новото семейство, само защото някой друг искал да види предаването и емоцията.
М?
Защо ще го изпращат хората, които не са участвали в съдбата му по никакъв начин?
Това заслужава само и единствено основния попечител. Или не?

Публикувано: 13 March 2010 - 11:07 PM

Публикувано: 13 March 2010 - 11:11 PM
Хората, които искаха да окуражат Ия, биха могли да я подкрепят през цялото време, а не да я игнорират.
Аз пък съжалявам да видя че хората, които са само й възхищавали, с нищо не са й помогнали.

Публикувано: 13 March 2010 - 11:14 PM
всъщност аз приключвам тази дискусия. Не разбирам отношението ти.

Публикувано: 13 March 2010 - 11:44 PM
всъщност аз приключвам тази дискусия. Не разбирам отношението ти.
Вече разбираш)))))))))
Разбрахме се.

Публикувано: 14 March 2010 - 12:08 AM
Хората, които искаха да окуражат Ия, биха могли да я подкрепят през цялото време, а не да я игнорират.
Аз пък съжалявам да видя че хората, които са само й възхищавали, с нищо не са й помогнали.
Извинявам се предварително на Ия и на Чуй, че ще напиша това, НО
Фурия С, просто прецака щастливия край на темата...
Сори, ама не те разбирам, честно!
Това, че хората не са помогнали финансово, не означава, че не са били съпричастни към конкретните нуждаещи се, в случая Чуй и Ия! Всички ние бихме искали да помогнем финансово и морално, и изобщо всячески на всички нуждаещи се животинки! Уви, това е невъзможно! Всеки тук помага на едно, две и повече животни в беда и въпреки това помага и на други.
Просто тази горчилка тук, в момента на щастливия край, не беше нужна!
Не очаквам да ме разбереш, Фурия С.
Пожелавам здраве на Чуй и много грижовни стопани! На ия