Съжалявам за лошото качество на снимките, но не разполагам с фотоапарат в момента и снимките са правени с телефон.
Фотогалерия на нашите сладури 2 Секънд едишън
Публикувано: 16 August 2010 - 08:22 PM
03.08.2010 - Ози стана на 1 годинка. Моят първи опит да направя торта в живота си по стечение на обстоятелствата се оказа първи опит за кучешка торта. Без захар, по всички правила на здравословното хранене
Мога да кажа, че Ози си облиза лапичките
Съжалявам за лошото качество на снимките, но не разполагам с фотоапарат в момента и снимките са правени с телефон.

Публикувано: 16 August 2010 - 08:50 PM
С закъснение -Да ти е жив и здрав пухчото,още много годинки да те радва и да не спирате да го водите на екскурзийки!Много да го нацелуваш и нагушкаш от мен!
Тортата е станала НЕВЕРОЯТНА
Kyurenitsa тук е форум за кокери.
Публикувано: 19 August 2010 - 05:22 PM
xrisi95, в 13 August 2010 - 01:40 PM, написа:
Сладки ходещи метли са за мен кокерите
Още му пазиш пухкавите лапки и ушичките.Не ви ли се забиха осили лятото?
Извинявам се че отговарям късно, но същия ден заминах в Ловеч при роднини, още съм тук и страшно много ми липсва, Хриси осили се забиват, но ги чистим веднага
Със закъснение Честит рожден ден на Ози и от нас
Публикувано: 06 September 2010 - 01:11 PM
HrIsInKaA, наистина е пораснал Лъки, а колко още има да расте...
При нас като вали по цял ден не можем да излезем на дълга разходка и скучаем вкъщи
При нас като вали по цял ден не можем да излезем на дълга разходка и скучаем вкъщи

Вход

Горе
Цитиране +