Фотогалерия на нашите сладури 2 Секънд едишън

Публикувано: 26 January 2010 - 08:24 AM
						Невероятни снимки с още по-невероятни кучета   

Вени,да я нацелуваш Рафи от мен-страшна комбина сте двете.И страшно много ти благодаря за това което каза,че Шани е късметлийка-найстина много ме трогна 

Ето и малко снимки от първата ни разходка,като няма да прекалявам разбира се Шаненцето е голяма геройня не се изплаши от нищо и искаше да играе с всичко и всички,а пък като забележеше някъде детенце направо се побъркваше от радост-страшно много ги обича.Иначе студ и сняг не я притесняват,но виж при мен е друга работа
  Шаненцето е голяма геройня не се изплаши от нищо и искаше да играе с всичко и всички,а пък като забележеше някъде детенце направо се побъркваше от радост-страшно много ги обича.Иначе студ и сняг не я притесняват,но виж при мен е друга работа   

Вени,да я нацелуваш Рафи от мен-страшна комбина сте двете.И страшно много ти благодаря за това което каза,че Шани е късметлийка-найстина много ме трогна

Ето и малко снимки от първата ни разходка,като няма да прекалявам разбира се
 Шаненцето е голяма геройня не се изплаши от нищо и искаше да играе с всичко и всички,а пък като забележеше някъде детенце направо се побъркваше от радост-страшно много ги обича.Иначе студ и сняг не я притесняват,но виж при мен е друга работа

Публикувано: 29 January 2010 - 11:55 AM
						Първо с голямо закъснение искам да честитя рожденния ден на Бенджи.Наталия,да ви е жив и здрав палавника,много да ви слуша и много хубави разходки му желая   Много да нацелувш пухкавото момче и специални поздрави на Галето от мен.
 Много да нацелувш пухкавото момче и специални поздрави на Галето от мен.
Дияна,ама страхотен сладур е Томката Много да го намачкаш,нагушкаш и нацелуваш от мен.
 Много да го намачкаш,нагушкаш и нацелуваш от мен.
Другите снимки просто ще ги оставя без коментар 

Много да нацелувш пухкавото момче и специални поздрави на Галето от мен.
 Много да нацелувш пухкавото момче и специални поздрави на Галето от мен.Дияна,ама страхотен сладур е Томката
 Много да го намачкаш,нагушкаш и нацелуваш от мен.
 Много да го намачкаш,нагушкаш и нацелуваш от мен.Другите снимки просто ще ги оставя без коментар

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Рафинка ,Тобито абе всички дългоушковци са невероятни сладури да ги намачкате и нацелувате от нас
   Рафинка ,Тобито абе всички дългоушковци са невероятни сладури да ги намачкате и нацелувате от нас   да и се радваме и ние
 да и се радваме и ние   

Публикувано: 26 January 2010 - 09:44 PM

Публикувано: 26 January 2010 - 09:44 PM

Публикувано: 27 January 2010 - 02:19 PM

Публикувано: 27 January 2010 - 02:19 PM