Фотогалерия на нашите сладури 2 Секънд едишън

Публикувано: 16 June 2010 - 09:47 AM

Публикувано: 17 June 2010 - 08:38 AM
						Рали,Карито си е много сладка и подстригана   
  tomii адашчето ни е голям сладурко да го намачкаш и нацункаш от нас
  А Томи и аз го подстригах преди седмица ,махнах му дългата козинка,че събираше осилите от земята
  А Томи и аз го подстригах преди седмица ,махнах му дългата козинка,че събираше осилите от земята   досега излизахме само облечени ,а сега и на него му е по -леко и на мене ми е по-лесно
 досега излизахме само облечени ,а сега и на него му е по -леко и на мене ми е по-лесно   Ще гледам да му щракна някоя снимка днеска  за да ни видите и нас подстригани
 Ще гледам да му щракна някоя снимка днеска  за да ни видите и нас подстригани   

А Томи и аз го подстригах преди седмица ,махнах му дългата козинка,че събираше осилите от земята
  А Томи и аз го подстригах преди седмица ,махнах му дългата козинка,че събираше осилите от земята   досега излизахме само облечени ,а сега и на него му е по -леко и на мене ми е по-лесно
 досега излизахме само облечени ,а сега и на него му е по -леко и на мене ми е по-лесно   Ще гледам да му щракна някоя снимка днеска  за да ни видите и нас подстригани
 Ще гледам да му щракна някоя снимка днеска  за да ни видите и нас подстригани   

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +