Dog.bg Форуми : Изолатор БУРГАС. Надеждата, която познавате!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (19 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изолатор БУРГАС. Надеждата, която познавате! Ограниченият, но свободен огнен дух, на десетки забравени душици!

#261 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 03 January 2011 - 06:21 PM

леле колко много бебоци :smile:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#262 Потребителят е офлайн   roryB Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 January 2011 - 08:29 PM

На една от снимките в линка видях черно кученце, струва ми се че е пуделче .Имате ли някаква информация за него?

#263 Потребителят е офлайн   Снуупи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета,Дизайн,Туризъм,Фотография
Публикувано: 03 January 2011 - 08:42 PM

Информацията за пуделчето е че е старичко,но някой го е харесал и ще го вземе скоро.
User's Signature

Липсваш ми момченце, никога няма да те забравя....спи спокойно и ме чакай...там някъде пак ще се срещнем. Чарли - (27.06.1995г - 26.12.2009г)
* АЗ ПОДКРЕПЯМ *
Качена снимка

#264 Потребителят е офлайн   roryB Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 January 2011 - 08:49 PM

Благодаря, желая му най-добрите стопани!

#265 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2011 - 07:36 PM

Има едно голямо момче черно с бели лапи и бяло на муцуната можете ли да ми кажете дали още е там и малко инфо за него

#266 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2011 - 07:41 PM

:ba_025:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#267 Потребителят е офлайн   Снуупи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 January 2011 - 07:42 PM

ТОЗИ ЛИ ?

Още е там, добродушен, мъжки, 3-4 годишен, не знам как е попаднал в приюта.

Явно имаме в предвид едно и също кучеКачена снимка
User's Signature

Липсваш ми момченце, никога няма да те забравя....спи спокойно и ме чакай...там някъде пак ще се срещнем. Чарли - (27.06.1995г - 26.12.2009г)
* АЗ ПОДКРЕПЯМ *
Качена снимка

#268 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2011 - 07:47 PM

Да може ли малко инфо за нрава му и как е с другите кучета и котките!!

#269 Потребителят е офлайн   Снуупи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 January 2011 - 07:55 PM

Нямаме информация как се разбира с други кучета или котки,знаем само че с хора не е агресивен.
В по-горни постове съм посочила телефон на управителя,може да се свържете с него ако желаете.
User's Signature

* АЗ ПОДКРЕПЯМ *
Качена снимка

#270 Потребителят е офлайн   klarisss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 January 2011 - 01:10 AM

Ваня, обръщам се към теб, защото ти познаваш кучето. Става дума за Лиса-кучката, която беше родила на тавана на строежа срещу У-ще "Димчо Дебелянов" в Славейков. Миналата есен пак роди-8. Две от тях знам кой осинови, последните две заведохме в приюта на 30ти.12, защото две седмици не бяхме виждали майката в района, а строежа е надлежно ограден и заключен с катинари, а те спяха на открито до близкия трафопост. Освен това...едното освен, че е невероятно страхливо е и агресивно-остави ми дупки на дясната длан:ab_041:. Решихме, че след 2 месечни обяви това е най-подходящото решение. Потърсих Лиса-първо тя ме позна, после оставих по-кроткото пале в нейната клетка, а за другото никой не посмя да му посегне без упойка. Палетата са големи колкото Чарли. Ще те помоля, ако имате информация какво се случва с малките да я споделиш.
Увериха ме, че Лиса е в приюта само за кастрация и със сигурност ще я върнат, но съдбата на малкия побойник ме притеснява. дано да попадне в подходящи ръце.
User's Signature

#271 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2011 - 11:27 PM

Много ми харесва този черния кучо!Отдажна мисля да си взема второ куче и в момента водя преговори с приятелят ми за него!За съжаление съм чак в Стара Загора и към Бургас ще ходя чак на 17 и мисля да мина през приюта да го видя ако още е там!Надявам се да се получи работата като се видят!Стискайте палци... :ba_025:

#272 Потребителят е офлайн   nellidi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
Публикувано: 13 January 2011 - 02:56 PM

Стискаме палци :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#273 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 08:05 PM

Има още нещо!Майка ми живее сама,занимава се с благотворителност и с деца с увреждания!Ако сте чували за организация "Малкия принц" тя е основа !Както споменах живеее сама понеже с баща ми са разведени и си мислих да и занеса едно коте и постоянно гледам обявите ,но всички са от София ,а на мен поне засега ми е невъзможно да пътувам до там,така че ви моля ако чуете за коте от Бургас ,което си търси дом моля да ми пишете!Тя ще го гледа много добре сигурна съм!А ветеринарният контрол е от мен (нали ще ставам бъдещ вет)!Но пак казвам ако може да е от Бургас!Благодаря предварително! :rc_036:
П.С. Аз самата редовно преглеждам форума и саитовете за животинки без дом и постоянно разпитвам и навивам приятели и познати да си осиновят по някое!Гледам да помагам с каквото мога...

#274 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2011 - 08:09 PM

Варна е по-близо до Бургас, а със сигурност има предложени котета от Варна. Но все пак съм сигурна, че и в Бургас има и ще се намерите със спешъл котето за майка Ви :ba_025:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#275 Потребителят е офлайн   Снуупи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 January 2011 - 08:41 PM

Качена снимка Veronika,само котета да искате в Бургас. Отдавна при нас са Фобос и Деймос. Млади симпатични котаци.

Качена снимка Качена снимка
Тяхната история

-------------------------------------------------------------------------------------

Мишо също е от Бургас и търси стопани.Неговата история

------------------------------------------------------------------------------------------------

Незрящата Джоя

Сашко от Бургас

На стената ни във ФЕЙСБУК периодично се публикуват от потребители, обяви за котета търсещи дом.Качена снимка

User's Signature

* АЗ ПОДКРЕПЯМ *
Качена снимка

#276 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 13 January 2011 - 09:29 PM

Ако си харесате коте може да измислим нещо с транспорта.Тези 2 котета са от Варна и се нуждаят от дом .
Предложение 1: http://forum.dog.bg/..._1&#entry903351

Предложение 2: http://forum.dog.bg/..._1&#entry902731
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#277 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 10:05 PM

Благодаря на всички , но котето вече е намерено по фейсбук !На 17-ти ще ходя да го взимам !Една приятелка го е намерила и техните ест не го искат и тя ми писа и се огожорихме да не го хвърлят до 17-ти а аз ще го взема след това!А аз въпреки това ще поразпитам приятели дали някой не иска и ако уредя нещо ще пиша пак! :rc_036:

#278 Потребителят е офлайн   klarisss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 January 2011 - 01:13 AM

Ваничка, благодаря ти, че си направи труда да ми отговориш, беше изключително любезна и изчерпателна-с пожелание за същото през новата година, ти споделям, че кучката вече е пред "родния" си хранителен магазин.
User's Signature

#279 Потребителят е офлайн   nellidi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 January 2011 - 03:38 PM

Въпреки дъжда и неприятното време, днес отново посетихме нашите приятели. Рзсипахме гранули, направихме снимки, събрахме информация...и хубавата новина ще прочетете накрая ;)

Качена снимка Качена снимка Качена снимка

Сега да ви представим част от обитателите на приюта към днешна дата.

Мастифоподобното момче ще бъде взето утре - прекрасен е на живо, огромен и добър. Дано попадне на свестни хора. Оказа се, че бил възрастен. Ще бъде осиновен в Ямбол. Не е кастриран - като причина изтъкнаха възрастта...

Първото което видяхме - това умиращо момиче. Беше вледенена, до края на посещението ни почина...малките не оцеляват, няма да се уморим да го повтаряме, не водете кучета там, не развъждайте, не изхвърляйте! Очаква ги това:

Качена снимка

Детската градина значително е намаляла...ясно е защо. Имаше 5-6 кутрета - повечето женски. Отличава се тази маймуна - по-едра от останалите и много сладка:

Тинейджърите във външната клетка - и те се надяват:

Хубав, социализиран рошко:

Качена снимка

Котенцата и те хапнаха от гранулките:

Качена снимка

Ранена сетерка, с ампутиран крак..нуждае се от лечение и много грижи, малко вероятно е някой да осинови куче - инвалид в България, но все пак:

И един дядо - пинчер, който надявам се ще трогне нечие сърце. Много възрастен, без зъби, оставен от стопаните си да умре в приют в края на живота си, абсолютно безпроблемен, тих и добър...може би има някое кътче в дома ви, където ще изживее спокойно оставащото му време?

Хубавата новина накрая :)
Отново не издържахме и не си тръгнахме с празни ръце. Тя е красива, малка, напълно осиновяема. Не можахме да се примирим, че може и да не дочака този миг.
Представяме ви най-сладката муцуна - Сара.

Скоро ще публикуваме отделна информация за нея. Дава се за осиновяване разбира се!
Това е майка и - предвид размера й и Сара няма да стане голяма, т.е. - подходяща е за апартамент:

Качена снимка

Благодарим на Яни Чобанов, че помага с превоз до приюта! Логистичната помощ е страшно необходима, ако разполагате с личен автомобил и имате желание да се включите по този начин - пишете ни.

User's Signature

Качена снимка

#280 Потребителят е офлайн   butci Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 January 2011 - 04:19 PM

Не съм сигурна дали споделих това с nellidi...
Това лято,докато си бях в Бургас сестра ми ме заведе при някакъв човек,който се води един вид "лечител".Имаше кученце и естествено завързахме разговор на кучешка тема.Момата била 10 годишна,естествено не е кастрирана,а другото куче,което гледа някъде навън (не разбрах точно къде),също женско бил кастрирал.Опитах се да му обясня какви са предимствата от кастрацията...и като стигнах до нежелана бременност и после трудно задомяване - господина с такава увереност и усмивка на уста ме увери,че с това няма никакъв проблем - той ги оставя в общинския приют и те после заминават за Германия,където им се намират домове!!!Онемях!Този идиот успя да ме изкара от кожата ми :eg_033: !Сигурна съм,че нищо от това,което му разказах за условията и какво точно се случва в приюта не стигна до безмозъчната му тиква!В отговор само ми каза,че тя скоро щяла да спре да ражда.
Сигурна съм,че има много идиоти като този и си мисля за някакъв вариянт да се направят някакви листовки (по подобие на диплянките,за които има тема във форума,но нещо по-обикновено и не толкова скъпо)) с информация за кастрациите,за условията в приюта,снимки...и да се пускат периодично в пощенските кутии.До един човек да стигне тази информация (в смисъл да възприеме идеята) пак ще е нещо!
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

• (19 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни