Изолатор БУРГАС. Надеждата, която познавате! Ограниченият, но свободен огнен дух, на десетки забравени душици!
Публикувано: 03 January 2011 - 06:21 PM

Публикувано: 03 January 2011 - 08:42 PM
Публикувано: 05 January 2011 - 07:55 PM
В по-горни постове съм посочила телефон на управителя,може да се свържете с него ако желаете.
Публикувано: 07 January 2011 - 01:10 AM

Увериха ме, че Лиса е в приюта само за кастрация и със сигурност ще я върнат, но съдбата на малкия побойник ме притеснява. дано да попадне в подходящи ръце.

Публикувано: 12 January 2011 - 11:27 PM

Публикувано: 13 January 2011 - 08:05 PM

П.С. Аз самата редовно преглеждам форума и саитовете за животинки без дом и постоянно разпитвам и навивам приятели и познати да си осиновят по някое!Гледам да помагам с каквото мога...
Публикувано: 13 January 2011 - 08:41 PM

Тяхната история
-------------------------------------------------------------------------------------
Мишо също е от Бургас и търси стопани.Неговата история

------------------------------------------------------------------------------------------------
Незрящата Джоя
Сашко от Бургас
На стената ни във ФЕЙСБУК периодично се публикуват от потребители, обяви за котета търсещи дом.

Публикувано: 13 January 2011 - 09:29 PM
Предложение 1: http://forum.dog.bg/..._1&#entry903351
Предложение 2: http://forum.dog.bg/..._1&#entry902731
Публикувано: 13 January 2011 - 10:05 PM

Публикувано: 16 January 2011 - 03:38 PM

Сега да ви представим част от обитателите на приюта към днешна дата.
Мастифоподобното момче ще бъде взето утре - прекрасен е на живо, огромен и добър. Дано попадне на свестни хора. Оказа се, че бил възрастен. Ще бъде осиновен в Ямбол. Не е кастриран - като причина изтъкнаха възрастта...

Първото което видяхме - това умиращо момиче. Беше вледенена, до края на посещението ни почина...малките не оцеляват, няма да се уморим да го повтаряме, не водете кучета там, не развъждайте, не изхвърляйте! Очаква ги това:

Детската градина значително е намаляла...ясно е защо. Имаше 5-6 кутрета - повечето женски. Отличава се тази маймуна - по-едра от останалите и много сладка:

Тинейджърите във външната клетка - и те се надяват:

Хубав, социализиран рошко:

Котенцата и те хапнаха от гранулките:

Ранена сетерка, с ампутиран крак..нуждае се от лечение и много грижи, малко вероятно е някой да осинови куче - инвалид в България, но все пак:

И един дядо - пинчер, който надявам се ще трогне нечие сърце. Много възрастен, без зъби, оставен от стопаните си да умре в приют в края на живота си, абсолютно безпроблемен, тих и добър...може би има някое кътче в дома ви, където ще изживее спокойно оставащото му време?
Хубавата новина накрая :)
Отново не издържахме и не си тръгнахме с празни ръце. Тя е красива, малка, напълно осиновяема. Не можахме да се примирим, че може и да не дочака този миг.
Представяме ви най-сладката муцуна - Сара.

Скоро ще публикуваме отделна информация за нея. Дава се за осиновяване разбира се!
Това е майка и - предвид размера й и Сара няма да стане голяма, т.е. - подходяща е за апартамент:

Благодарим на Яни Чобанов, че помага с превоз до приюта! Логистичната помощ е страшно необходима, ако разполагате с личен автомобил и имате желание да се включите по този начин - пишете ни.
Публикувано: 16 January 2011 - 04:19 PM
Това лято,докато си бях в Бургас сестра ми ме заведе при някакъв човек,който се води един вид "лечител".Имаше кученце и естествено завързахме разговор на кучешка тема.Момата била 10 годишна,естествено не е кастрирана,а другото куче,което гледа някъде навън (не разбрах точно къде),също женско бил кастрирал.Опитах се да му обясня какви са предимствата от кастрацията...и като стигнах до нежелана бременност и после трудно задомяване - господина с такава увереност и усмивка на уста ме увери,че с това няма никакъв проблем - той ги оставя в общинския приют и те после заминават за Германия,където им се намират домове!!!Онемях!Този идиот успя да ме изкара от кожата ми

Сигурна съм,че има много идиоти като този и си мисля за някакъв вариянт да се направят някакви листовки (по подобие на диплянките,за които има тема във форума,но нещо по-обикновено и не толкова скъпо)) с информация за кастрациите,за условията в приюта,снимки...и да се пускат периодично в пощенските кутии.До един човек да стигне тази информация (в смисъл да възприеме идеята) пак ще е нещо!

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди