Прелестната Виктория търси нови стопани. Английски сетер
Публикувано: 05 April 2010 - 04:46 PM
Публикувано: 13 April 2010 - 12:43 PM
Вчера момичето си отнесе ваксинката.А края на месеца докторката ме посъветва да й махнем все пак пръстчето,за да не й създава проблеми в бъдеще и за какво само да я боли маймунката.Казвам маймунка,но всъщност е много кротка и послушна.И в кола е повече от перфектна,абе всеки който я види не може да й се нарадва,няма такава прелест

Публикувано: 24 April 2010 - 03:25 PM
Няма никакъв интерес към Вики вече половин година и не знам какво да я правя...
Майка ми вече загуби търпение и иска да я "разкарам" до края на месеца.Какво да правя с това куче,не знам :(
А момичето е такава сладурана и заслужава да има добри стопани и дом..
Майка ми вече загуби търпение и иска да я "разкарам" до края на месеца.Какво да правя с това куче,не знам :(
А момичето е такава сладурана и заслужава да има добри стопани и дом..
Публикувано: 24 April 2010 - 03:29 PM
Е, как никакъв интерес за такова красиво куче! Не разбирам, как може да е така...

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 24 April 2010 - 04:11 PM
Но пък Вики нямаше да оцелее и седмица в Сеславци
. Чудно ми е "стопанката" и дали изобщо някога се сеща за нея. Дали във вакума на пространството между ушите и се пораждат дори рядко някакви мисли, някакво съжаление. Искрено се надявам да има възмездие за такива кухи и безчувствени създания!

Публикувано: 27 April 2010 - 02:34 PM
Преди малко майка ми разхожда Вики и Жълтия на язовира,те тичат като луди и се кефят на слънцето и водата,а тя се хлъзва по стената на язовира и затъва.А тез маймунки сладки веднага във водата след нея да я спасяват.Ама и двамата бонбона и Вики и Жълтия (бездомника пред блока) . Сладури мамини,сладки,спасителчета
След малко ако успее да се качи клипчето от разходката ще ви ги покажа

След малко ако успее да се качи клипчето от разходката ще ви ги покажа

Публикувано: 28 April 2010 - 05:12 PM
На Кикита майка и е :)))))Пиша от тук тъй като съм си забравила паролата:) Аз много харесвам Вики,невероятно послушна,игрива,имам чувството,че разбира не само интонацията ми,но и думите ми.Но Вики МРАЗИ котки,а у дома са четири.От които едната на 10 г която не общува с никое животно,едното(Пухла) болно от перитонит,тези две са в две отделни помещения.Имам още две,много общителни,които са като финикиици и при отваряне и затваряне на врати само се дебнем да не се шмугнат някъде където не трябва.Вики е в отделна стая.Аз не съм много добре със здравето и ми идва малко нанагорно и с куче.Почти две години сме нон стоп с кучета у дома,с по две ,с по три,отделно котките.Не се оправдавам,всички тук имат някакви трудности.Знам,че Кикита ще се разсърди затова,че съм писала тези неща,но наистина имам нужда малко от почивка.Уважавам всички в този форум и Ви чета с удоволствие,помагам когато мога и с каквото мога.Поздрави към всички които помагат на животните.Анелия!