Кучето е чудесно.Все още ли си търси стопани или вече си намери?
Представям ви Мечо търси своите хора
Публикувано: 04 May 2011 - 07:22 PM
Да, Мечо все още чака своите хора. Предложен е и за осиновяване в Австрия, има известен интерес към него, но засега чакаме.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 27 June 2011 - 04:41 PM
Мечката и той заминава с Кенга! Ще се прави на германец. Дочака си реда и той, миличкият! Успех, момчето ми!
Вижте го как се е окопал, че и лошо гледа, защото го събудих!

Вижте го как се е окопал, че и лошо гледа, защото го събудих!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 17 July 2011 - 01:58 AM
И Мечо е за местене в "чудния край"! Той доста дълго беше при мен и някак не ми се вярва, че си е отишъл. Хем се радвам, хем ми е мъчно...Благодаря на С.Митрева, че му осигури възможността да намери истинския си дом! Соня, за всичко, което направи за Мечето
!!!
Последни снимки
от България.

Вече в
германско.

Последни снимки
от България.

Вече в
германско.

Публикувано: 17 July 2011 - 04:32 PM
Момичета, благодаря, че се радвате заедно с мен! Сега остава да го хареса някой, дано бързо го открият неговите хора!