2 котки са заплашени или как любовта ни се използва за шантаж
Публикувано: 19 January 2010 - 10:48 PM
Когато обичаш някое животно и някой се опитва да те шантажира усещането е отвратително. Историята е на 2 котки, които живеят извън София. Момичето идва да търси работа в София и оставя 2те котки и кучето си на родителите си. Баща й обаче, притиснат от трудности и какво ли още не сякаш превърта. Убива кучето и започва да изтезава приятелката ми за пари чрез заплахи!
"Ако не ми дадеш пари ще убия и котките!!!"
Естествено, тя потърси помощ от мен, а аз от това място. Абсурд е да вземе котките при себе си в София - под наем е, не живее сама и изобщо...Това не е опция в случая.
Ето и самите котки:
Mъжко коте около 8кг, казва се Тайгър. Кастриран. Тигрова шарка, много гальовен, обича да се целува и играе. Няма заболявания.На 5 год. и 2 месеца е. Дългокосмест и много пухкав.
Женско коте около 3кг на име Анди. И тя е кастрирана.Чисто черна също дългокосместа,лъскава и пухкава , но не толкова като Тайгър. Също обича да играе, но е с характер. Обича да се скътава някъде. Не обича да се целува, но за сметка на това , когато реши идва да се гали и прави иглотерапия :))) Тя е сестра на Тайгър на 5 год. и 2 месеца. Като са двамата много си играят взаимно , но са живяли и отделно.
"Ако не ми дадеш пари ще убия и котките!!!"
Естествено, тя потърси помощ от мен, а аз от това място. Абсурд е да вземе котките при себе си в София - под наем е, не живее сама и изобщо...Това не е опция в случая.
Ето и самите котки:
Mъжко коте около 8кг, казва се Тайгър. Кастриран. Тигрова шарка, много гальовен, обича да се целува и играе. Няма заболявания.На 5 год. и 2 месеца е. Дългокосмест и много пухкав.
Женско коте около 3кг на име Анди. И тя е кастрирана.Чисто черна също дългокосместа,лъскава и пухкава , но не толкова като Тайгър. Също обича да играе, но е с характер. Обича да се скътава някъде. Не обича да се целува, но за сметка на това , когато реши идва да се гали и прави иглотерапия :))) Тя е сестра на Тайгър на 5 год. и 2 месеца. Като са двамата много си играят взаимно , но са живяли и отделно.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 19 January 2010 - 11:57 PM
Прекрасни са ! Освен да заминават и те, не виждам друг изход тука за тях. Освен ако не се случи чудо и не се намерят добри стопани. Но по мои наблюдения, повечето добри места в България вече са заети. Ама какъв е този баща , не мога да разбера. Какво иска - хотел за котките ли да му плаща. Думите, които ми идват на устата хич и не са за писане......
Публикувано: 22 January 2010 - 09:18 AM
Здравейте.
Изключително съм ви благодарна за предложението. На този етап очаквам транспортиране на котките до София. В случай, че стигнат до тук и нямаме опция за приемен дом, защото в момента водя преговори за такъв в София, непременно ще се свържа с вас и ще намеря начин да ги пратя във Варна.
Благодаря ви!
Изключително съм ви благодарна за предложението. На този етап очаквам транспортиране на котките до София. В случай, че стигнат до тук и нямаме опция за приемен дом, защото в момента водя преговори за такъв в София, непременно ще се свържа с вас и ще намеря начин да ги пратя във Варна.
Благодаря ви!

Публикувано: 07 February 2010 - 08:41 PM
И тук да призова.Касичката на Добро хрумване е на минус все още след изцепките на Лъчо и лечението на Желязка.
Тя прие двете мацки и ги подготви за път, въпреки финансовите трудности.Но за пътя няма средства.
А и тези мацки, и другите две от темата на Мечо Пух , са очаквани в Германско и би било жалко да си изпуснат шанса и да продължат да седят тук по клетки и балкони.
Имаме 5 дни да съберем паричките.
Плииииз
Тя прие двете мацки и ги подготви за път, въпреки финансовите трудности.Но за пътя няма средства.
А и тези мацки, и другите две от темата на Мечо Пух , са очаквани в Германско и би било жалко да си изпуснат шанса и да продължат да седят тук по клетки и балкони.
Имаме 5 дни да съберем паричките.
Плииииз

Публикувано: 08 February 2010 - 07:54 PM
Би било прекрасно, но на мен този път ми е невъзможно да изпратя и тях. Натрупаха ми се много дългове, до момента съм си плащала всичко, сега обаче имам нужда от помощ.

Публикувано: 11 February 2010 - 09:52 AM
Безкрайно съм благодарна на Грима.
Както и на yavor50, asar и Гатофила, които се съгласиха парите, които останаха от Виктор да бъдат пренасочени към тези двама несретници.
Както и на yavor50, asar и Гатофила, които се съгласиха парите, които останаха от Виктор да бъдат пренасочени към тези двама несретници.