Dog.bg Форуми : Изложби в Пловдив

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изложби в Пловдив Оцени темата: -----

#141 Потребителят е офлайн   whippets-bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 March 2010 - 01:41 AM

Цитат(Шопа @ Mar 8 2010, 07:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А бе, я да питам - верно ли до като Киноложко дружество Пловдив чекат големата новина и слушат в захлас големите приказки на големия Андон, той вече бил врътнал бързо големио гъз и се продал за жълти стотинки на официозната за България киноложка организация ? Оная де, лига ли беше, съюз ли беше ... а бе няма значение, оная дето щаб-квартирата и е в Монтана, дебелия Пламен й е шеф, а пръв учител, вожд, откривател, създател и признател на породата БОК (според самия него, в. Стандарт и група съвестки учени) е Бойко Борисов ?

Моля, оставете на мира моите решения! - те касаят само и единствено мене. Не съм поканил никого да ме последва и там, където ще продължавам да се реализирам (защото аз съм Адон Тодоров и всяка киноложка организация в Света ще ме приеме, заради моите знания, опит и контакти). Не ми преписвайте, моля, Вашите мисли и разсъждения.
Всеки си знае как, какво и защо го прави.
Само неграмотните и безсилни хора могат да "предлагат като доводи" в своите писания "физическите недостатъци на другите". За Ваша жалост аз не мисля с това, което най-вече Ви впечетлява у хората, а с главата си и чесно казано, за разлика от Вашите "очи" - дето гледат винаги много ниско (е, това си е Ваш начин на живот, поглед към живота и място от където от черпите "знания" и "вдъхновение", а явно и доста чисто "душевна храна", а за що само душевна), се старая - и това съм го правил винаги - да помагам на всички и на много от вас съм "отворил очите"! за това "Що е Кенология" и всичко свързано с нея.
И въпреки Вашите писания, моля, ако искате наистина да направите нещо реарно и доро за киноложкото движение, то ми се обадете с нормален тон и уважение, което аз съм доказъл, че заслужавам. Ако ли пък не, то моля Ви , не занимавайте хората с това.

#142 Потребителят е офлайн   Surfer Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 08:31 AM

Ха-ха-ха, браво на админите, които се постараха бързичко да затворят устата на Шопа, като му затриха акаунта. Бравос, така се работи за каузата на ББ !

Андончо, не е лесно да се пише по малките часове на нощта, а и алкохола не прощава на никого. Само да питам как се казва жена, която се продава за пари ? Знаеш, нали ! А как се казва кЕнолог, който прави същото. Е, това всички знаят.

А ти бе, Лиде ! Как може така да злословиш по адрес на най-големия кинолог в България ? Когото лично ББ е удостоил с високата чест (и тлъста заплата, разбира се) да ръководи кЕнологията в България ? Засрами се !

Чакаме големите новини довечера. За да се посмеем всички.

По-здрави на админите от Шопа и на Шопа кучета !

#143 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 09:15 AM

Цитат(Samurai-brodnik @ Mar 8 2010, 08:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Шопа @ Mar 8 2010, 06:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А бе, я да питам - верно ли до като Киноложко дружество Пловдив чекат големата новина и слушат в захлас големите приказки на големия Андон, той вече бил врътнал бързо големио гъз и се продал за жълти стотинки на официозната за България киноложка организация ? Оная де, лига ли беше, съюз ли беше ... а бе няма значение, оная дето щаб-квартирата и е в Монтана, дебелия Пламен й е шеф, а пръв учител, вожд, откривател, създател и признател на породата БОК (според самия него, в. Стандарт и група съвестки учени) е Бойко Борисов ?

ab_041.gif Господин жалък анонимнико, не мога да падна до интелектуалното Ви ниво, но за разлика от Вас всички знаят кой съм. По-добре дебел човек, отколкото мазен,долен плужек. Жалко, че един доскоро културен форум си позволява да дава трибуна на психически нечистоплътни индивиди...
Пламен Митрев, зам.председател на БРКС wub.gif wub.gif wub.gif

Явно не всички те знаят,щом са те взели в БРКС,не ми се вярва че на която и да е организация им трябват - *** *** и ***.
Затова пък ние те знаем.
Интересно ми е когато те изгонят и от там,къде ще отидеш.

Мод: Редакция.

#144 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 09:19 AM

Къщата на ужасите и изродът Пламен Митрев,АКО СТЕ СЪС СЛАБА ПСИХИКА, НЕ ЧЕТЕТЕ ТОЗИ МАТЕРИАЛ!
Ключови думи: Градец манекенки Пламен Митрев
Фактите, разкрити по-долу, са като от филм на ужасите, но за съжаление, са по истински случай. Момичетата, подложени на тях, не могат да живеят нормално и до ден днешен. ВИНОВНИЦИТЕ ОСТАВАТ БЕЗНАКАЗАНИ!

Пламен Митрев е отвличал манекенки във вилата му в Градец, където ги изнасилвал по най-зверския начин и ги принуждавал да проституират, закопчавал ги с белезници, пребивал ги от бой, уринирал върху тях и Но да започнем отначало.

Къщата на ужасите

Пламен Митрев е бившият продуцент на телевизионното предаване Блясък. Модният бос старателно е подготвил плана си за отвличането и изнасилването на момичетата. През октомври 1997 г. той извикал няколко мъже, за да направят ремонт на вилата му в Градец. Това са Георги Върбанов и Юлиян Добрев от Каварна, Живко Господинов от Добрич и Пламен Чубриков от София. Те веднага откликват на поканата на продуцента.

При ремонта били свалени всички дръжки на прозорците така, че да не могат да се отварят, прозорецът в тоалетната бил зазидан, а на леглата и на дивана в хола били монтирани железни вериги.

Подмамените манекенки

Митрев приканил жертвите си на лобното им място по класическа схема. По негова заповед Чубриков звъннал на 19-годишната И.И. в родния й град. И.И. работила като фотомодел и веднага откликнала на поканата да се срещне с Митрев, за да подпише договор с френската модна агенция Метрополитен. Момичето първо паднало в капана, в момента, в който се появило на автогарата на новотел Европа в столицата. Била закарана във вилата, където била помляна от бой и закопчана с белезници.

Митрев й съобщил, че ще работи като елитна компаньонка. Докато момичето се събличало, той я заплашвал с полицейска палка. С помощта на Добрев на врата на манекенката била сложена верига, която заключили с катинар. И.И. била многократно изнасилвана и бита. Докато траял адът в Къщата на ужасите в Градец, хубавицата трябвало да се обажда периодично вкъщи, за да успокоява родителите си, че е добре. Докато водела разговора с родителите си, срещу нея имало насочен пистолет - за да бъде още по-послушна.

Два дни по-късно във вилата пристигнали двама клиенти, които фотомоделът трябвало да обслужи. После клиентелата се разраснала. Момичето обслужвало мъжете и не трябвало да отказва нищо, което те искали от него. Няколко пъти била зверски пребита, защото надебеляла. За да поддържа форма, изродът Митрев я разхождал с верига из шубраците.

Заплахи с киселина

Втората жертва била Е.В. от Плевен, на която Митрев се обадил в края на октомври същата година с изгодно предложение с много добро заплащане. Е.В. също била посрещната на Централна гара от Чубриков и откарана директно във вилата. За да изплашат до смърт момичето и да го принудят да се подчинява безпрекословно, компанията от изнасилвачи й съобщила, че ако не изпълнява нарежданията, ще бъде застреляна, запята с киселина или ще й инжектират свръхдоза наркотик.

Митрев изобретил и фалшива ваксина на верността, която се инжектирала в организма и действала в продължение на шест месеца, като всеки ден трябва да се поглъща таблетка противоотрова, в противен случай следвала мъчителна смърт. Така обработена Е.В. била готова да изпълнява пъклените планове на компанията на Митрев. Последвала същата процедура както при първата жертва - Е.В. била съблечена гола и вързана с вериги за леглото. Малко по-късно Митрев съобщил на жертвата, че му е робиня и може да се обръща към него само с господарю или шефе. След което многократно изнасилил момичето.

Една от жертвите

В урина и изпражнения

Третата жертва - Е.Г., била също уговорена, като модният продуцент я съблазнил със снимки в календар на престижна фирма. В Къщата на ужасите я посрещнала мощната компания на изнасилвачите и процедурата се потретила. Клиентелата се разраствала.

Срещата със следващата жертва - С.Л., била случайна. Тя се осъществила в кафене в София. Митрев и С.Л. поприказвали и се разделили. По-късно той позвънил в офиса на манекенката и й предложил рекламни снимки на зимни палта. Момичето приело. Преди да отпътува към Къщата на ужасите обаче, С.Л. повикала приятелката си В.К. в офиса и й казала, че отива на среща с Пламен Митрев, като записала и телефона му.
Именно тази млада жена е оказала най-голямата съпротива на бандата.

Когато разбрала, че е отвлечена с цел да проституира, тя опитала да се освободи, като хвърлила тежък пепелник върху един от насилниците си. Той успял да предотврати удара, започнал да я бие с палка където свари, съблякъл я и я вързал с вериги през врата и краката за легло. Митрев пък блудствал с нея.

С.Л. била бита и непрекъснато насилвана, защото се съпротивлявала. Тя била предоставена на клиенти в окаяно състояние. За наказание четирима мъже уринирали върху нея, а после манекенката била заставяна да яде изпражнения. При една от жестоките гаври девойката губи съзнание.

Краят на ужаса

Развръзката на това, което се случва в Къщата на ужасите в Градец, идва на 9 ноември 1997 г., когато приятел на С.Л. с помощта на няколко свои близки със съдействието на полицията атакували вилата. Така те освободили жертвите и полицията арестувала насилниците им. Делото е заведено веднага, но поради процесуални грешки е върнато за доразследване на прокуратурата. То започва три години по-късно, но и до днес не може да приключи.

Гавра с правосъдието

Първоначално делото е разпределено на съдия Ружа Керанова от Софийския окръжен съд. Керанова обещава бърз и справедлив процес, но това не се случва. Още в началото адвокатите на подсъдимите започват да шиканират процеса. Междувременно, докато делото се отлага, умира един от съдебните заседатели, а Керанова е преместена във Върховния касационен съд. Делото трябва да започне отначало и с нов съдебен състав, начело на който застава Елена Каракашева. Тя също както колежката си Керанова е твърдо решена да има бърз и справедлив процес, но това пак не се случва. Процесът неизменно се шиканира и от адвокатите, и от подсъдимите. Те буквално се гаврят с правосъдието.

Стига се до там, че не може да бъде издирен и доведен в съдебната зала Живко Господинов, който излежава в затвора присъда по друго дело. Друг подсъдим по делото - Пламен Чубриков, пък не се знае дали е вменяем или не, защото съдебно-психиатричните му експертизи сочат различни състояния на духа. Междувременно съдия Каракашева е преместена в Софийския апелативен съд и начело на съдебния състав застава Иван Йорданов. Той също както предходните си две колежки има желание делото да приключи бързо и справедливо, но това засега също не се случва.

Миналата седмица делото бе отложено за пореден път, защото отсъстваха ключови свидетели, а един от адвокатите на подсъдимите си направи отвод и бе заменен със служебен защитник. Служебният адвокат обаче не дойде. Ако някога бъдат осъдени Пламен Митрев и компанията му, те могат да прекарат в затвора повече от шест години. Това засега няма как да се случи. Митрев редовно посещава съдебните заседания. Може би защото много добре знае, че дело с толкова подсъдими се точи с години, тъй като все някой отсъства от заседанията по уважителни причини. Жертвите обаче не искат уважителни причини за отсъствията, а настояват да видят своите похитители наказани.

Приятелят на едно от насилваните момичета се зарича, че с голи ръце ще убие изверга, ако се измъкне. Нито една от жертвите на маниака не може да спи спокойно през нощта.
http://svejo.net/sto...-TOZI-MATERIAL-

#145 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 09:38 AM

E ako tova e vjarno BRAVO NA UPRAVLJAVASTITE ne kinologijata a DARZAVATA !!!! eb_068.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#146 Потребителят е офлайн   Imura Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2010 - 10:06 AM

Ако цялата негативна енергия, която се изля в тази тема, беше използвана като позитивна и градивна, можеше в България вече да има Нова Китайска стена... например.

#147 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 March 2010 - 10:33 AM

Г-н Assassinrott, разбирам справедливия Ви гняв след изнесената информация. Ако това е вярно или доколкото разбирам Вие, лично, сте убеден, че тази информация е вярна, си задавам един друг въпрос, според мен съвсем логичен. Тези събития се случват 1995-1997 г. , а г-н Митрев се появи на "киноложката сцена" доста по-късно и ръководните фактори в БРФК му гласуваха организацията на редица нейни прояви, нали така? Е, защо тази информация не будеше ничие възмущение тогава, но с днешна дата вече всички са скандализирани?? Едва ли тази информация е била някаква тайна след като Вие я цитирате чрез интернетсайт?! Какво излиза? Излиза, че сменяме моралните си ценности и стойности според ситуацията. Или???

Г-н /жо Surfer, Шопа или какъвто и да е там нов ник, явно много Ви тежи факта, че Ви липсва типичния за тази географска ширина сеир. Съжалявам (по точно НЕ съжалявам), че членовете на киноложкото дружество в Пловдив няма да удовлетворят желанието Ви да наблюдавате сеир и простотия. Предполагам, че Ви е невъзможно да си представите, че някои хора могат да вземат различни решения и да поемат по различни пътища и пак да останат приятели и да запазят личните си взаимоотношения. Никой от нас няма да хвърли камъни или да плюе по Андон Тодоров, защото имаме достатъчно уважение към него и към себе си. Къде и как ще се реализира той е лично негова работа, различията в решенията ни няма да ни противопоставят като хора или като киноложки деятели (защото това е точното определение). Това, което ни е събрало и ни е сближило като хора е общата ни любов към животните и кучето в частност. За всички нас, членовете на киноложкото дружество (смея да говоря от името на всички) ТОВА е движещия фактор и отправна точка за нашите отношения. Всички ние уважаваме личните решения и действия на всеки от нас, защото това е основата на конструктивните диалози и действия. Затова НЯМА да станете свидетели на кавги, препирни, оплювания или подобни простотии. Ако Вие очаквате някой да контролира действията и постъпките Ви - това си е Ваше лично решение и моля да не го експонирате върху останалите. Ние си държим на личния избор и защитаваме правото да го има, затова се запазихме като организация и като приятелска общност. Очевидно точно това дразни определена част от хората "кЕнолози".
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#148 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 10:50 AM

Това,че Пламен Митрев е бил в БРФК не е мое решение.И тогава пак аз го захапах в форумите,и изразих моето не -съгласие такава гнусна личност да бъде в тази организация.Цялата информация за това **** може да проверите в интернет,просто напишете - "пламен митрев" в Гугъл и ще се замаете.Ще издиря линк от тогава, за да се убедите.На тази *** мястото е в затвора.

Мод: Моля, спазвайте правилата на dog.bg! При следваща необходимост от редакция на пост, ще бъде наложено предупреждение.

#149 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 March 2010 - 11:07 AM

Г-н Assassinrott, не Ви обвинявам лично, просто задавам логичен според мен въпрос. Не споря и затова, че мястото на подобни зловещи същества извършили такива гадости е в затвора. Аз, лично, не изпитвам необходимост да търся кой точно е Пламен Митрев по простата причина, че нямам и не желая да му възлагам никакви задачи или да работя с него. Факт е, обаче, че дълго време той беше основен организатор на проявите на БРФК, нали? Уважавам позицията Ви и съм убедена, че сте я показал (поне такива впечатления имам за Вас). Явно и тогава сте представил тази информация на необходимите места. Това, което ме шокира са двойните аршини, зависими от ситуацията и приложени в конкретния случай. Факт е, че на определени личности се възлагат отговорности да представят БРФК като организация и в някакъв смисъл да са едно от нейните лица, а се оказва, че за тях са известни факти, които биха уронили престижа на една такава организация. Мисля, че по този въпрос няма спор, нали? Това са просто факти. Така или иначе, тези личности са били, а някои от тях все още са членове на структури към федерацията ни. Сега бих задала друг един въпрос - обсъждано ли е изобщо на ниво федеративен съвет или друг контролен орган към федерацията - отношението/ разграничаването /позицията или действията на организацията към подобни личности? Не очаквам да ми отговорите, не защото не знаете, а защото знам, че не сте част от УС на БРФК (поне не виждам името Ви на обявения в сайта на федерацията ни такъв). Но ако разполагате с някаква информация, ще е полезно да я споделите, ако намерите за уместно.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#150 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 11:56 AM

ud_009.gif Жалко, че като свършат логическите, киноложките и чисто човешките доводи, започват тези от типа "ВИЕ ЗАЩО БИЕТЕ НЕГРИТЕ?". АКО НЯКОИ ХОРА НЕ ЗНАЯТ, В БЪЛГАРИЯ ИМА СЪДИЛИЩА, КОИТО РЕШАВАТ КОЙ И КОГА ДА ВЛИЗА В ЗАТВОРА, НАЛИ? След като вече повече от тринадесет години съдът все още не ме е вкарал в затвора, явно ими нещо гнило в обвиненията срещу мен. В България всеки е невинен до доказване на противното. Подобни писания имаше по мой адрес и в други форуми, но там модераторите имаха повече гражданска доблест и навреме реагираха. За съжаление, докато делото тече, не мога да съдя клеветниците, но и това време ще дойде. Странно защо съм така отчаяно атакуван от "радетели" и блюдолизци на БРФК, като досега не съм казал или писал и една дума срещу тази организация. А знам много, много повече, отколкото ми се иска... Който се страхува от свободната конкуренция, да продължава да плюе... За няколко месеца, благодарение и на тази политика на "правоверните" "защитници" на БРФК членовете на БРКС нараснаха с няколко стотици. Е, доста кинолози дойдоха и благодарение на реалните успехи на тази организация...
Та не ми пука от писанията по-горе, те чернят не мен, а пишещите ги. А тези, които сами раздават правосъдие, всеки знае какви са... Виеш ли с вълците, ставаш като тях. И нека пишем по темата, не аз накарах А. Тодоров да напусне БРФК. А една клевета, повторена и хиляда пъти, си остава клевета! ЗАТОВА НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ ИМЕТО И ПОСТЪПКИТЕ СИ, а се подписвам - ПЛАМЕН МИТРЕВ!!! tb_195.gif

#151 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 12:06 PM

Ти си и нагъл,дай ме тогава на съд за клевета.

Георги Ефтимов

#152 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 12:11 PM

Цитат(Assassinrott @ Mar 9 2010, 10:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ти си и нагъл,дай ме тогава на съд за клевета.

Георги Ефтимов

ae_085.gif След приключване на делото ми и това може да стане, но Вие сте в края на опашката... Писах по-горе, че за съжаление законите в България, които спазвам, засега не го позволяват. За съжаление... Преставам да отговарям на подобни постове, това е форум за кинология, нали?! ud_009.gif

#153 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 12:53 PM

Интерестно ми е да видя как ще стане това,но ти ще си го получиш рано или късно.Защо не ме сложиш най отпред,все пак аз обичам да съм от първите.
Темата е друга но такива като тебе я увоняха,вземи и се скрий там от където си изпълзял.Дано се усети Аврам що за стока си и да те ритне по дебелото дупе,защо ти ще компрометираш даже и тази организация където си се наврял за да крадеш и лапаш.
Георги Ефтимов

#154 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 01:12 PM

Eh Plamene te oste drevnite bulgari sa kazali ce peroto e po silno ot meca a ti vladees tova izkustvo .... no pak chetejki tova kosata mi nastrahna... kakto kazvas ti nevinen do dokazvane na protivnoto no pak v darzava s korumpirano pravosadie moze vsicko ( licno go izpitvame po nase delo vece 15 godini kak zakona e na tvoja strana no sadijata e kupen i go prasta za prerazglezdane... ) interesno ako sluckata bese v edna Amerika naprimer kakav stese da e razvoja ... no tova sa vasi raboti i obvinenijata naistina sa tezki i strasni zamisljam se ako bese mojta dasterja edna ot vsicki ... !

Prav si za edno vremeto ste pokaze kinolozite v BULGARIA ae_085.gif

Navremeto ni podade raka za kluba ni kojto sam znaes s kolko zelanie sazdadohme ... sega pak ti pomagas da se razpadne ... no az ti BLAGODARJA !

P.P izvinjavam se za latinicata nesto ne mi se vklucva kirilica prez dog.bg dry.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#155 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 01:38 PM

Цитат(DessyD @ Mar 9 2010, 11:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Г-н Assassinrott, не Ви обвинявам лично, просто задавам логичен според мен въпрос. Не споря и затова, че мястото на подобни зловещи същества извършили такива гадости е в затвора. Аз, лично, не изпитвам необходимост да търся кой точно е Пламен Митрев по простата причина, че нямам и не желая да му възлагам никакви задачи или да работя с него. Факт е, обаче, че дълго време той беше основен организатор на проявите на БРФК, нали? Уважавам позицията Ви и съм убедена, че сте я показал (поне такива впечатления имам за Вас). Явно и тогава сте представил тази информация на необходимите места. Това, което ме шокира са двойните аршини, зависими от ситуацията и приложени в конкретния случай. Факт е, че на определени личности се възлагат отговорности да представят БРФК като организация и в някакъв смисъл да са едно от нейните лица, а се оказва, че за тях са известни факти, които биха уронили престижа на една такава организация. Мисля, че по този въпрос няма спор, нали? Това са просто факти. Така или иначе, тези личности са били, а някои от тях все още са членове на структури към федерацията ни. Сега бих задала друг един въпрос - обсъждано ли е изобщо на ниво федеративен съвет или друг контролен орган към федерацията - отношението/ разграничаването /позицията или действията на организацията към подобни личности? Не очаквам да ми отговорите, не защото не знаете, а защото знам, че не сте част от УС на БРФК (поне не виждам името Ви на обявения в сайта на федерацията ни такъв). Но ако разполагате с някаква информация, ще е полезно да я споделите, ако намерите за уместно.

Наистина е позорен факта,че пламен митрев беше се заврял в БРФК,но той е толкова досаден и нахален,че ще се навре навсякъде.Ако разполагах с каквато и да е информация бих я споделил но за съжаление не знам нищо.За мен кинологията е само хоби.Хич не ми се пише по този начин и по такива теми,но не мога да търпя такива хора като - пламен митрев,и не се здържах.Надявам се че не съм обидил с нещо достойните хора в Българската Кинология и БРФК.
Г.Ефтимов

#156 Потребителят е офлайн   toshko18 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 03:56 PM

Поради организационни неуредици отпада САС изложбата на БРФК планирана за 27 Март 2010.
Другите планирани изложби в град Пловдив ще бъдат своевременно проведени.
http://www.brfk.org/?novid=246
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#157 Потребителят е офлайн   whippets-bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2010 - 09:53 AM

На 09 март 2010г. беше проведено Общо събрание на Киноложко Дружество Пловдив (свикано по надлежния ред), на което бе взето следното решение:
Най-старата киноложка организация на България - Киноложко Дружество Пловдив (приемник на тази, създадената в Пловдив през 1954г.), во главе с един от нейните създатели и Почетен неин Председател - Янко Тодоров, която се явявя родоначалник на киноложкото движение в България и съосновател на БРФК, напуска БРФК! За причините и аргументацията за това свое решени Киноложко Дружество Пловдив ще информира писмено Общото събрание на БРФК.
В момента Киноложко Дружество Пловдив не членува в никоя организация, но е готово със своите перфектно обучени екипи, опит и многогодишни традиции да организира изложби, шоу програми, състезания и всякакви кинолжки курсове за организации или части лица, които могат да си позволят да ползват нашите услуги.

#158 Потребителят е офлайн   Surfer Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 March 2010 - 11:51 AM

Обидите в тази тема са повече от достатъчни, моля спрете с тях.
------------------------------------------

А иначе сериозно - в Пловдив има достатъчно умни, интелигентни и сериозни хора, с опит и знания не по-малки от тези на Андон Тодоров, с хубави кучета, печелили титли и купи на изложби в България и в чужбина, оценявани и признати от истински съдии-експерти. Точно те едва ли ще позволят един цял град с традиции в кинологията да бъде насила изваден от световната кинология заради прищевките и меркантилизма само на един човек без възпитание, без култура, без образование, без нормална професия и доходи, за когото кинологията е единствен източник на прехрана за семейството му. Пловдив го е имало и преди семейство Тодорови, хора, кучета, кинология, изложби, приятелства и празници ще има и след тях, и без тях.

Поздрави на всички пловдивски кучкари и успех - каквото и решение да вземат за себе си.

Шопа

#159 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2010 - 12:08 PM

Цитат(whippets-bg @ Mar 10 2010, 07:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
На 09 март 2010г. беше проведено Общо събрание на Киноложко Дружество Пловдив (свикано по надлежния ред), на което бе взето следното решение:
Най-старата киноложка организация на България - Киноложко Дружество Пловдив (приемник на тази, създадената в Пловдив през 1954г.), во главе с един от нейните създатели и Почетен неин Председател - Янко Тодоров, която се явявя родоначалник на киноложкото движение в България и съосновател на БРФК, напуска БРФК! За причините и аргументацията за това свое решени Киноложко Дружество Пловдив ще информира писмено Общото събрание на БРФК.
В момента Киноложко Дружество Пловдив не членува в никоя организация, но е готово със своите перфектно обучени екипи, опит и многогодишни традиции да организира изложби, шоу програми, състезания и всякакви кинолжки курсове за организации или части лица, които могат да си позволят да ползват нашите услуги.

Аз искам да попитам г-н Андон Тодоров следния въпрос.Добре Пловдивско Киноложко Дружество е напуснало БРФК, това означава ли, че членове на дружеството няма да се явяват на БРФК изложби и доколкото знам много от членовете на дружеството са членове на породни клубове към БРФК, това не е ли в конфлинкт с интересите на дружеството от една страна, а от друга е в разрез с изискванията на БРФК, тези членове напуснаха ли дружеството или съответно клубовете в които членуват, тези хора дават ли си сметка, че не могат хем да членуват в дружеството (което се е насочило директно към УЧИ (тава съдя по избирането ви за член на УС на същата организация) или както и е името на тази организация)?Ако може публикувайте протокола на ОС, да видим кои членове как са гласували и какво, мисля, че по този начин ще бъде кристално ясно и по този начин ще се отхвърлят всички съмнения в опорочаване на събранието!

Разбира се под публикуване нямам предвид точно тук, а някъде на страница на дружеството например!

Благодаря за отговора!

#160 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 10 March 2010 - 12:12 PM

На мен ми са интересни мотивите, с които Андон Тодоров е с отнети права, дали ще бъдат публикувани и те ?

Защото поне на мен не е ясно какво е нарушил този човек, за да му бъдат отнети съдийските права все пак ... какво нарушение е направил, коя точка от устав, съдийски правилници е нарушил ?

Предварително благодаря за отговора.
rc_036.gif

И втори въпрос - изложби, та изложби ... всичко се върти около тях. Хубаво, но изложби без развъждане не са изложби или са други изложби, не с киноложка насоченост. Как без ФСИ ще се осъществява развъждане и значи ли това, че с породното развъждане в рамките на Киноложко дружество Пловдив е сложен край ? Ще бъде жалко да е така, там има популация от кучета, която не трябва да се затрива с лека ръка. А така или иначе няма друг път, освен ФСИ, по мое мнение, а СКОР не са изход, те по скоро са пречка.

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни