Сравнението обещава да бъде интересно

Публикувано: 22 January 2010 - 11:39 AM

Публикувано: 08 February 2010 - 03:41 PM
 страшна работа. откак минахме на пълна цифровизация и ги трупаме по хардовете забравихме за добрите стари  аблумчета и сега не мога да се сетя къде съм ги прибрала. Ама само да ги намеря да ви покажа смешни снимки
  страшна работа. откак минахме на пълна цифровизация и ги трупаме по хардовете забравихме за добрите стари  аблумчета и сега не мога да се сетя къде съм ги прибрала. Ама само да ги намеря да ви покажа смешни снимки   на мен, в ужасно младо състояние и малкия Корки като бебе и после като голяма мутра.
 на мен, в ужасно младо състояние и малкия Корки като бебе и после като голяма мутра.  

Публикувано: 08 February 2010 - 04:43 PM
 Ето го моя дивак- Меджик. Преди (това му е първата снимка, на няма и два месеца е на нея- прилича повече на мишка отколкото на куче), малко по-късно (на 4,5 месеца) и сега (това са му последните снимки- от есента) на 3,5 години
 Ето го моя дивак- Меджик. Преди (това му е първата снимка, на няма и два месеца е на нея- прилича повече на мишка отколкото на куче), малко по-късно (на 4,5 месеца) и сега (това са му последните снимки- от есента) на 3,5 години  

Публикувано: 10 February 2010 - 10:07 AM

Публикувано: 19 April 2010 - 03:16 PM

Публикувано: 20 April 2010 - 12:21 AM

Публикувано: 21 April 2010 - 03:28 PM

Публикувано: 23 April 2010 - 12:25 PM

Публикувано: 07 May 2010 - 08:58 PM
 Ще добавя още малко мат'риал!
 Ще добавя още малко мат'риал!  

Публикувано: 07 May 2010 - 11:46 PM

Публикувано: 08 May 2010 - 10:46 AM
 Когато намерихме Бъзимир беше току-що роден. Пъпната му връв не беше изсъхнала още. На средата на паркинга... Всяка сутрин го намирахме вкочанен, въпреки, че спеше на електрическа възглавничка. След 15минутни масажи се връщаше към живота. Беше голям ужас, дали ще оцелее, ама на! Взе че оцеля и сега ни подлудява. Няма такава луда котка.
  Когато намерихме Бъзимир беше току-що роден. Пъпната му връв не беше изсъхнала още. На средата на паркинга... Всяка сутрин го намирахме вкочанен, въпреки, че спеше на електрическа възглавничка. След 15минутни масажи се връщаше към живота. Беше голям ужас, дали ще оцелее, ама на! Взе че оцеля и сега ни подлудява. Няма такава луда котка.  Честно ви казвам, май получава халюцинации от време на време...
  Честно ви казвам, май получава халюцинации от време на време...