Dog.bg Форуми : Сляпо куче с дечица

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Сляпо куче с дечица Сляпо куче с дечица

#21 Потребителят е офлайн   jacko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 January 2010 - 11:40 PM

Цитат(insult @ Jan 26 2010, 10:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
jacko, айде нема нужда да ме съветваш безплатно.
Кое му е "непоправимото" на позабременялото куче!? Защо тая кучка не е кастрирана още след ослепяването??? Защо не е кастрирана след като са установили бременността??? И хайде да си запазиш дълбокомислените размисли за това какво било на запад, какво на североюг, как ти е писнало от чакали и намсиквооще. И на мен ми е писнало от еуглени и землеровки, ма такъв е света. Още по-писнало ми е обаче от отворковци като Цветанов, които правят тъпотия след тъпотия, че и наглеят.

Инсулт, ама дори не си правя труда да те съветвам. Тук явно много говориш, но бих искал да се срещна очи в очи с теб да видя дали ще се опитваш да се правиш на "оборотна". Важно: Съветите ми са доста ценни, следователно не са безплатни за хора, които не ми влизат в мирогледа, следователно съветите ми не са безплатни... "Тая кучка" не е кастрирана може би, защото на човека му е било само до операция!!! След като сигурно се е поболял от мъка по ослепялото си куче. Защо да ги запазя? Живял съм, видял съм защо да не споделя- НЕ СПОДЕЛЯМ С ТЕБ, а с хората от форума, нека разберат какво е на запад, и какво е тук. Вземи карта на света и се опитаи да си представиш посоката, която си написала- североюг.. хайде стига си спамила, моля те. Като ти е писнало, не пиши във форума. Тук е за спокоини хора, а не за такива нерваци като теб. Нали ти не си си изпуснала кучката, остави го да се радва на кученцата и да се оправи сам. Негова отговорност е. Стига си изсипвала змии и гущери по негов адрес. На мен ми е писнало от такива като теб- във всяка манджа- меродия!!!!
Извинявам се, че съм толкова краен, не защитавам Цветанов, ама и ти не си права да говориш така!!!

#22 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Публикувано: 26 January 2010 - 11:44 PM

QUOTE (jacko @ Jan 26 2010, 11:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
QUOTE (insult @ Jan 26 2010, 08:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Съвет: иди се гръмни.
Ако били слепи, щели да ги подарят всичките...
Господи, какво малоумие. Дано да са здрави бебоците.

Инсулт, извинявай, прочела ли си темата на човека, искал е съвети за кучката си, КОЯТО ВЕЧЕ Е ЗАБРЕМЕНЯЛА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКЪСНЕ БРЕМЕННОСТТА. Съвет от мен към теб: Не знам коя си, но нищо не ти дава право да говориш така. Допусната е грешка, осъзната е.

QUOTE (Athanna @ Jan 26 2010, 08:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

...

ахахахх
ахахх ...

...

Как пък ти хрумна да кажеш точно пък на Insult "празноглава тиква" , ама че кавалери има в тези форуми!!! df_061.gif

Как да си кавалер с жена, която ти казва иди се гръмни ? Викаш кавалерите да са кавалери до край, а пък "жените" да мачкат наред, нали?

QUOTE (kitana @ Jan 26 2010, 09:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Наблюдавам за пореден път С.О.Ч.Б. СИндрома на отишлия в чужбината бУгарин,наричан за кратко К.Е. т.е. Комплекс на Емигранта.

Така,пич,прочетох ти темичката.ТИ не различаваш фермите от развъдниците.Чужбинците ги различават,вЕрвай ми!

Безмълвния,бъди това,на което си се кръстил .Накратко-безмълвен.Избодох си очите да ти прочета избълваната пубертетска неграмотност.

Китана, ферма в България и ферма на Запад са две различни понятия. "Чужбинците"( за първи път чувам въпросната дума) не ги различават, защото и кученцата от ферма са с родословие. ВЕрвай ми, живял съм малко повече от теб в чужбина ( като казвам чужбина- съм живял в 4 държави на запад).

И така, не знам от къде тая злоба и ненавист.. Вместо да пожелаете кученцата да са живи и здрави само се заяждате. Отвращавате ме, честно и скоро ще спра да пиша, точно заради такива заяждания, писна ми да се нахвърляте като чакали на месо, на човек, които е осъзнал грешката си, която в случая е била НЕПОПРАВИМА!

Мерси за вниманието!

Успех със задомяването на кутретата. Дано нищо им няма! Ще чакаме да кажеш как е минала кастрацията на юнашката мама- все пак 8 мъжлета не са малко! Успех!

Еее, господин Джако или "Живял съм в повече от 4 държави на Запад"... Не съм рекла такова нещо, моля ти се, недей така. Може да си на много години, но хайде, моля те, поразгледай сайта на Humane Society. Не знам дали си чувал за това - нека го наречем "последния крясък на Запада" ab_041.gif ... Това, във връзката с фермичките,де. То историите, които би прочел са си доста потресаващи. Пък и то.. на Запад (а и може да се гледа и в България, де) има една телевизийка, с която бачкахме преди време - Animal Planet се казва- там също има бая видеопродукция, свързана с "фермите на Запад".
Иначе, човекът, който търси съвети от форума е зрял човек, вярвам. Понеже е осъзнал грешката си. Което може да значи, че същият, би трябвало да търси информация на тема "как се обучава и гледа кученце" още като е взел майката ae_085.gif Или не? Айде добре. След като е забременяла? НЕ ?
Ами тогава защо пуска тема пак тук? За да провокира изтощени от обяснения хора като Insult, като другите... Същата доколкото чета на доста хора и кучета е помогнала... Нейната реакция е обяснима. Но това е друг въпрос.

На мнение съм, че когато се интересуваме от помощ и отидем да четем един форум, първо гледаме правилата на тоя форум, както и неговите установености. Виждаме, че не всеки потребител пуска тема за щяло и не щяло, че има тема "ГОВОРИЛНЯ", че има тема "ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ" и, че администрацията заключва повечето теми, които съставляват един въпрос. В стил "Кучето ми как да се храни?", "Как да процедирам с разходката?", "Каво?", "Защо" и т.н. Ала нашият човек започва с "ТАЯ ТЕМА Е ЗА ВСИЧКИ, КОИТО МЕ ПЛЮХА" ... Е, на... Ясна е целта й...

Моля администраторите да изтрият или заключат темата. Няма смисъл... Човекът, щом толкова обича кучето си (макар че не си е седнал на четирибуквието да прочете каквото и да е), може пък и да седне, да се поразрови. А не да чака на готово.

Нямам нищо против господин Гани (Безмълвния) и просто му казах какво мисля, като ми стана смешно колко праволинейно се изрази. Хайде, лека вечер ab_041.gif
User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#23 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 26 January 2010 - 11:49 PM

Цитат(jacko @ Jan 26 2010, 11:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
................................. защото на човека му е било само до операция!!! След като сигурно се е поболял от мъка по ослепялото си куче. Защо да ги запазя? Живял съм, видял съм защо да не споделя- НЕ СПОДЕЛЯМ С ТЕБ, а с хората от форума, нека разберат какво е на запад, и какво е тук. Вземи карта на света и се опитаи да си представиш посоката, която си написала- североюг.. ............................Негова отговорност е. .......................
Извинявам се, че съм толкова краен, не защитавам Цветанов, ама и ти не си права да говориш така!!!

Е, той, като гледам се е изкъртил от мъка! Направо .... не е ял и спал, та чак е изтървал кучката!! Ти това сериозно ли го вярваш??? Тоз господин да се благодари, че хората там са твърде толерантни към такива тъпанари и не са се оплакали в разни организации, че тогава ще разбере кой каква разлика прави и за какво.

Това не е негова отговорност - това е неговата БЕЗОТГОВОРНОСТ !
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#24 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 26 January 2010 - 11:49 PM

Инсулт, ама дори не си правя труда да те съветвам. Тук явно много говориш, но бих искал да се срещна очи в очи с теб да видя дали ще се опитваш да се правиш на "оборотна".

Инсулт очи в очи ще е същата, но ти дали ще си такъв на какъвто се правиш?

User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#25 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2010 - 11:51 PM

Цитат
Инсулт, извинявай, прочела ли си темата на човека, искал е съвети за кучката си, КОЯТО ВЕЧЕ Е ЗАБРЕМЕНЯЛА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКЪСНЕ БРЕМЕННОСТТА. Съвет от мен към теб: Не знам коя си, но нищо не ти дава право да говориш така. Допусната е грешка, осъзната е.

Цитат
Инсулт, ама дори не си правя труда да те съветвам. Тук явно много говориш, но бих искал да се срещна очи в очи с теб да видя дали ще се опитваш да се правиш на "оборотна". Важно: Съветите ми са доста ценни, следователно не са безплатни за хора, които не ми влизат в мирогледа, следователно съветите ми не са безплатни...

Как са се събрали титаните на мисълта от форума в една тема, ух малиии! Че и крак вдигат! "Джако", много си опасен, бате.
Деси, Буш... на кого говорим не знам...
User's Signature

Качена снимка

#26 Потребителят е офлайн   jacko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 11:52 PM

Цитат(dmm @ Jan 26 2010, 10:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Инсулт, ама дори не си правя труда да те съветвам. Тук явно много говориш, но бих искал да се срещна очи в очи с теб да видя дали ще се опитваш да се правиш на "оборотна".

Инсулт очи в очи ще е същата, но ти дали ще си такъв на какъвто се правиш?

Приятел, на никои не се правя, ако имаш нещо проблем, пиши ми на лична, да не спамим. Ти адвокат ли се явяваш на Инсулт? Спирам да пиша по темата. Мразя да ставам спамър :) Успех на кученцата, това ми беше основната идея на всичко, което казах. Колкото и да бучите, кученцата са родени, остава само да се молите да са добре.. Няма смисъл от излишни коментари. Надявам се е осъзнал какво е направил.

#27 Потребителят е офлайн   jacko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 11:56 PM

Цитат(insult @ Jan 26 2010, 10:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат

Цитат
Инсулт, ама дори не си правя труда да те съветвам. Тук явно много говориш, но бих искал да се срещна очи в очи с теб да видя дали ще се опитваш да се правиш на "оборотна". Важно: Съветите ми са доста ценни, следователно не са безплатни за хора, които не ми влизат в мирогледа, следователно съветите ми не са безплатни...

Как са се събрали титаните на мисълта от форума в една тема, ух малиии! Че и крак вдигат! "Джако", много си опасен, бате.
Деси, Буш... на кого говорим не знам...

Добре бе, защо продължаваш? Аз знам какво имаш в предвид. Знам че трябва да се развъждат само кученца с родословие, за да са здрави и тнт... Ама при факт, за какво спорим? Мислим по един и същи начин, просто няма смисъл да си хабим енергията пред свършен факт.. Не ме разбрахте... Не заставам зад него. Просто вижте ги какви са мишки, пожелаите им да са здрави и толкова...

#28 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 26 January 2010 - 11:59 PM

Ами то друго освен молитва не остана !!! Също така се моля от цялото си сърце Господ здраве да му дава на ГосподинЪ ЦветановЪ и да го държи по-далеч от всякакви животинки, че ..... доста грехове ще да изкупува в Деня на Страшний Съд, пък някой одарен от него чрез куче може да не издържи и да му помогне в пътя към изкуплението.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#29 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 26 January 2010 - 11:59 PM

Цитат(jacko @ Jan 26 2010, 11:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Приятел, на никои не се правя, ако имаш нещо проблем, пиши ми на лична, да не спамим. Ти адвокат ли се явяваш на Инсулт? Спирам да пиша по темата. Мразя да ставам спамър :) Успех на кученцата, това ми беше основната идея на всичко, което казах. Колкото и да бучите, кученцата са родени, остава само да се молите да са добре.. Няма смисъл от излишни коментари. Надявам се е осъзнал какво е направил.

Незнам за кой ме взимаш, но на твое място много внимателно бих внимавала кого наричам приятел.
И се намерил кой да пита "Ти адвокат ли се явяваш". ab_041.gif
Аман от апологети! tb_195.gif

User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#30 Потребителят е офлайн   jacko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2010 - 12:06 AM

Цитат(dmm @ Jan 26 2010, 10:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(jacko @ Jan 26 2010, 11:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Незнам за кой ме взимаш, но на твое място много внимателно бих внимавала кого наричам приятел.
И се намерил кой да пита "Ти адвокат ли се явяваш". ab_041.gif
Аман от апологети! tb_195.gif

хаха от къде да знам че си жена smile.gif Извинете, dmm.. :) Извинявам се, ако съм засегнал/обидил някого. Не съм го направил с лоша мисъл. Просто всичко друго освен- да са живи и здрави е излишно- сами виждате предмната тема- там всички са казали каквото имат да казват..

П.П. за момичето дето каза че не знае на колко години съм - е не съм толкова възрастен- на 25 съм "Може да си на много години".

Още веднъж извинявам се- все пак се борим за една цел.

#31 Потребителят е офлайн   tsvetanov Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 27 January 2010 - 12:33 AM

af_089.gif Мили мой, Булгаристан! af_089.gif Не съм се смял на коментари от доста време и знаех, че ако търся на правилното място, ще се посмея. По отношение на Синдрома на емигранта - такъв синдром съществува за селяните и селянките, дето не са скивали нищо повече от кварталната бакалия. По оношение на съдниците и Страшний съд - през .... ми е, точно какво мислите за моите грешки. Ни гледате сляпо куче, ни Германски фашкии сте мирисали, за да ми казвате колко толерантни са германците и какъв идиот съм аз. Кученцата са живи и здрави (от това което виждам - щъкат из цялата къща), и без значение дали ви харесва или не - АМА ХИЧ НЕ МИ ПУКА КАКВО МИСЛИТЕ (чета Ницше), вълнува ме какво ще ме посъветвате от тук да правя. И не се заблуждавайте мили, не съм от идиотите които ще се хванат да ви отговарят на ВЕЛИКИТЕ МИСЛИ.

#32 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 January 2010 - 12:36 AM

Ииииии - Цветанов се:
Прикачена снимка

Бях си приготвила картинката още щом видях, че цветанов вдига ръка да се изкаже. И понеже съм надарена, знаех какво ще напише, та бях готова с отговора.

(намерих най-приличната картинка по темата, това моля да ми се признае)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#33 Потребителят е офлайн   rage1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2010 - 12:38 AM

Човек я се поспри малко..вместо да осъзнаеш,че си сгрешил...ти да не си единствения дето гледа сляпо куче,че си се хванал за това,да ти е живо и здраво кученцето,ама опитай се поне да разбереш,че си постъпил грешно вместо да обиждаш нас "селянчетата"
User's Signature

Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   jacko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2010 - 12:52 AM

Цитат(tsvetanov @ Jan 26 2010, 11:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
af_089.gif Мили мой, Булгаристан! af_089.gif Не съм се смял на коментари от доста време и знаех, че ако търся на правилното място, ще се посмея. По отношение на Синдрома на емигранта - такъв синдром съществува за селяните и селянките, дето не са скивали нищо повече от кварталната бакалия. По оношение на съдниците и Страшний съд - през .... ми е, точно какво мислите за моите грешки. Ни гледате сляпо куче, ни Германски фашкии сте мирисали, за да ми казвате колко толерантни са германците и какъв идиот съм аз. Кученцата са живи и здрави (от това което виждам - щъкат из цялата къща), и без значение дали ви харесва или не - АМА ХИЧ НЕ МИ ПУКА КАКВО МИСЛИТЕ (чета Ницше), вълнува ме какво ще ме посъветвате от тук да правя. И не се заблуждавайте мили, не съм от идиотите които ще се хванат да ви отговарят на ВЕЛИКИТЕ МИСЛИ.

ud_009.gif Извинявайййй, ти не си ли от Булгаристан ????????? Аз не вярвам на очите си- може би те се оказаха прави- ти нарочно не си взел мерки, така ли е? Че ти като си мерисал Германско лайно да не си повече от мен бе? Може и да си го ял и на мен ми е през к**а. Вместо да ми се правиш на велик заведи кученцата на изследвания като поотраснат и се моли всичко да е ок. Е не, аз тука просто се хванах за главата.. Искаш съвет ?! ама нямало да отговаряш на мислите? ХАХАХ Я ходи пии една чаша студена вода и пак ела и помисли- като се иска- се дава...

#35 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Публикувано: 27 January 2010 - 01:04 AM

Господин Цветанов, това, че четете идедите и философията на Фридрих Ницше не виждам какво общо има с този форум (явно това е някакъв опит за демонстрация). Ако я разбирахте, може би нямаше да пускате тема с начало "а това е за всички, които ме оплюха", ала може би щяхте да пишете "а това е за всички, които ми помогнаха". Не разбирам Вашада дребнавост. Предполагам, след като четете Ницше, трябва да обърнете внимание на "Заратустра, богът, който умее да танцува" - много помага за себеусъвършенстването и може би би променила разбирането Ви за любовта към хората...
И когато говорите за "селяните" искам да Ви напомня, че понякога със селянин можеш да говориш като с барон, а с градски човек - като с лайно.
Вие искате съвети - ами - както писах и преди - направете си труда да прочетете - всичко има. Не разбирам защо се заяждате с хората?!
User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#36 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 January 2010 - 01:12 AM

И друго не разбирам, след като претендирате, че сте един възпитан българин, различен от "селяните", а като гледам и четете, което е хубавичко - това означава, че сам можете да разберете установеностите на един форум - има си теми - Говорилня, Въпроси и отговори и така нататък. Има си раздели - Възпитание, обучение, спорт - с изключително полезни теми. Виждате, че пускането на теми с единични въпроси не се толерира. Претендирате и навярно, че не страдате от интелектуален мързел - ами тогава

-Защо пускате отделна тема и занимавате всички хора с Вас?
-Щом толкова обичате кучето си, защо не Ви се търси информация и не знаете, че за всеки проблем си има тема или подфорум? Защо не търсите?
-Защо започвате темата с такъв тон? Нали сте одухотворен човек? Май.
-Нима не сте се интересували по-рано и не знаете как се гледа куче?
-Ами Вашето куче, когато го взехте, гледахте ли го?-Значи знаете.
-Тогава защо дразните хората и после им се присмивате, казвайки колко Ви е весело да четете тук? Кому е нужно това дребнавство?!

Опитвах се да Ви помогна в първата тема, казахте, че сте сгрешил... Но е ясно - по това, на което се радва и смее един човек, можеш да познаеш какъв е той.

User's Signature

~Athanna

#37 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2010 - 02:10 AM

Извинете ме,че се обаждам,но tsvetanov за какво изобщо пишеш като мнението на хората от този форум не те вълнува,а искаш съвети за правилното отглеждане на кучетата?!
Не е нужно да обиждаш хора,които разбират повече от теб.Аз не претендирам,че разбирам много повече.
Разрови се малко из форума и ще намериш всичко,което ти трябва.Athanna ти изреди доста теми,в които можеш да попиташ,а не да създаваш нова.

Дано на кученцата нищо им няма и си помисли за кастрация така ще спестиш много главоболия,а самата кастрация не е безбожно скъпа.

Лека вечер от мен.
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#38 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2010 - 09:44 AM

Цитат(bushkata @ Jan 27 2010, 12:36 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ииииии - Цветанов се:
Прикачена снимка

Бях си приготвила картинката още щом видях, че цветанов вдига ръка да се изкаже. И понеже съм надарена, знаех какво ще напише, та бях готова с отговора.

(намерих най-приличната картинка по темата, това моля да ми се признае)
Ееее, тука отдалече се вижда добрата подготовка! Вижда се дълбок замисъл и рефлективност, вижда се стратегическо планиране ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
Искам и аз! Искам и аз:

User's Signature

Качена снимка

#39 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2010 - 09:51 AM

....... Не разбирам защо се заяждате с хората?!
[/quote]

Имам едно усещане,че той ПРОСТО иска да се заяжда с хората и е отворил тази тема тенденциозно.Не искам да го обидя,но човек дори и на Луната да се качи,по-интелигентен няма да стане-опрял е отдавна в тавана.

Цветанов,толкова се изспами тук,че за кученцата последно сме отделили внимание.Искам да Ви пожелая всичко с тях да е наред и хайваните да не изкупуват грешките на случайното(или не) забременяване на мама.На Вас-какво повече от това да си четете философите-те едва ли са гледали сляпо куче,ама нейсе.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#40 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 27 January 2010 - 10:09 AM

Гледам в момента сляпо куче.Само се моля ония мъници,плод на човешката неразумност и егоизъм да са добре.
пп.Колкото до изходния продукт на снимката, bushkata ами малко е за тоя случай.
User's Signature

Качена снимка

• (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни