Съвет: иди се гръмни.
Ако били слепи, щели да ги подарят всичките...
Господи, какво малоумие. Дано да са здрави бебоците.
Инсулт, извинявай, прочела ли си темата на човека, искал е съвети за кучката си, КОЯТО ВЕЧЕ Е ЗАБРЕМЕНЯЛА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКЪСНЕ БРЕМЕННОСТТА. Съвет от мен към теб: Не знам коя си, но нищо не ти дава право да говориш така. Допусната е грешка, осъзната е.
...
ахахахх
ахахх ...
...
Как пък ти хрумна да кажеш точно пък на Insult "празноглава тиква" , ама че кавалери има в тези форуми!!!

Как да си кавалер с жена, която ти казва иди се гръмни ? Викаш кавалерите да са кавалери до край, а пък "жените" да мачкат наред, нали?
Наблюдавам за пореден път С.О.Ч.Б. СИндрома на отишлия в чужбината бУгарин,наричан за кратко К.Е. т.е. Комплекс на Емигранта.
Така,пич,прочетох ти темичката.ТИ не различаваш фермите от развъдниците.Чужбинците ги различават,вЕрвай ми!
Безмълвния,бъди това,на което си се кръстил .Накратко-безмълвен.Избодох си очите да ти прочета избълваната пубертетска неграмотност.
Китана, ферма в България и ферма на Запад са две различни понятия. "Чужбинците"( за първи път чувам въпросната дума) не ги различават, защото и кученцата от ферма са с родословие. ВЕрвай ми, живял съм малко повече от теб в чужбина ( като казвам чужбина- съм живял в 4 държави на запад).
И така, не знам от къде тая злоба и ненавист.. Вместо да пожелаете кученцата да са живи и здрави само се заяждате. Отвращавате ме, честно и скоро ще спра да пиша, точно заради такива заяждания, писна ми да се нахвърляте като чакали на месо, на човек, които е осъзнал грешката си, която в случая е била НЕПОПРАВИМА!
Мерси за вниманието!
Успех със задомяването на кутретата. Дано нищо им няма! Ще чакаме да кажеш как е минала кастрацията на юнашката мама- все пак 8 мъжлета не са малко! Успех!
Еее, господин Джако или "Живял съм в повече от 4 държави на Запад"... Не съм рекла такова нещо, моля ти се, недей така. Може да си на много години, но хайде, моля те, поразгледай сайта на Humane Society. Не знам дали си чувал за това - нека го наречем "последния крясък на Запада"

... Това, във връзката с фермичките,де. То историите, които би прочел са си доста потресаващи. Пък и то.. на Запад (а и може да се гледа и в България, де) има една телевизийка, с която бачкахме преди време - Animal Planet се казва- там също има бая видеопродукция, свързана с "фермите на Запад".
Иначе, човекът, който търси съвети от форума е зрял човек, вярвам. Понеже е осъзнал грешката си. Което може да значи, че същият, би трябвало да търси информация на тема "как се обучава и гледа кученце" още като е взел майката

Или не? Айде добре. След като е забременяла? НЕ ?
Ами тогава защо пуска тема пак тук? За да провокира изтощени от обяснения хора като Insult, като другите... Същата доколкото чета на доста хора и кучета е помогнала... Нейната реакция е обяснима. Но това е друг въпрос.
На мнение съм, че когато се интересуваме от помощ и отидем да четем един форум, първо гледаме правилата на тоя форум, както и неговите установености. Виждаме, че не всеки потребител пуска тема за щяло и не щяло, че има тема "ГОВОРИЛНЯ", че има тема "ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ" и, че администрацията заключва повечето теми, които съставляват един въпрос. В стил "Кучето ми как да се храни?", "Как да процедирам с разходката?", "Каво?", "Защо" и т.н. Ала нашият човек започва с "ТАЯ ТЕМА Е ЗА ВСИЧКИ, КОИТО МЕ ПЛЮХА" ... Е, на... Ясна е целта й...
Моля администраторите да изтрият или заключат темата. Няма смисъл... Човекът, щом толкова обича кучето си (макар че не си е седнал на четирибуквието да прочете каквото и да е), може пък и да седне, да се поразрови. А не да чака на готово.
Нямам нищо против господин Гани (Безмълвния) и просто му казах какво мисля, като ми стана смешно колко праволинейно се изрази. Хайде, лека вечер