Алюзията с хищниците в природата не е съвсем правилна. Лъвиците докато издебнат убият една антилопа, другите вече са на километри, а тук животинките са били затворени. Същото се получава и когато глутница вълци нахлуе в кошара-поголовна сеч.
Кучета разкъсаха 13 животни в столичния зоопарк
Публикувано: 21 February 2010 - 12:24 PM
Според мен няма никакъв проблем кучетата да влязат при въпросните животни, т.к. те не са в клетки, а имат само заграждения с парапет и не представлява за тях трудност да се промушат...
живея на 5 мин. от зоопарка, всяка сутрин минавам покрай него като отивам на работа и редовно виждам такива глутници. Никога няма да забравя и как една такава гонеше веднъж една майка с 2 дечица...
имала съм две кучета, обожавам ги, не мисля, че бездомните са виновни, факт, е че нещо трябва да се промени... това вече е друга тема..
жалко за убитите животинки:(
живея на 5 мин. от зоопарка, всяка сутрин минавам покрай него като отивам на работа и редовно виждам такива глутници. Никога няма да забравя и как една такава гонеше веднъж една майка с 2 дечица...
имала съм две кучета, обожавам ги, не мисля, че бездомните са виновни, факт, е че нещо трябва да се промени... това вече е друга тема..
жалко за убитите животинки:(
Публикувано: 21 February 2010 - 04:41 PM
Аз съм почти сигурна , че това е измислица, която трябва да прикрие нещо по - голямо или нечия грешка.
Пак кучетата опират пешкира.
Пак кучетата опират пешкира.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 21 February 2010 - 10:42 PM
Цитат(Mataka @ Feb 21 2010, 10:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Абе някои може ли да каже какви са убитите животни?
"Глутница озверели безстопанствени кучета са разкъсали до смърт осем муфлона, четири елена и една сърна в столичния зоопарк."

Вход

Горе
Цитиране +