Благодаря ви!
Наистина е пораснал много, особено като го сравня с бебешките му снимки. Усеща се,че е по-голям и по дивотиите, които измисля. Винаги първо се оглежда дали някой го гледа и тогава грабва чорапа/чехъла и хуква да бяга, а като чуе да виквам след него и си умира от кеф

Винаги иска да е център на внимание. Научи се да сяда,ляга и подава лапа по команда. С идването по команда е малко зор, но с повече упоритост ще стане.
Между другото знам,че прическата му не е от най-добрите, но искам да го заведа на професионален грууминг. Мъчих се самичка няколко пъти, но сякаш не ми се получава. Гледала съм видео клипчета в youtube, но мисля,че след първата професионална прическа ще ми е по-лесно да поддържам формата.
Purplegrape, това Черешка ли е? Ау,че красавица, много миличка муцунка има, толкова невинна.
Deliana85, Тициано е направо страхотен

Започвам да се замислям дали да не взема компания на Ромео

И от теб ще чакаме още снимки, веднага щом стане възможно.
Сега поглеждам и страничките назад и виждам, че развъдчиците са представили прекрасни бебета. Като гледам на какви красоти се радват, чак ми се приисква да започна да се занимавам с това, но знам,че изисква много време, средства и професионализъм. Адмирации за това, което правите!!!