И аз толкова отдавна не съм се включвала,но все няма време. Ето и няколко снимки на Ромео в по-завършен вид, след като минахме грозния период и сега се пооформяме
Фотогалерия и Представяне
Публикувано: 06 December 2010 - 12:18 AM
deliana85, в 05 December 2010 - 09:59 PM, написа:
На мен снимките не ми се показват. Качи ги пак, за да му се порадваме на твоя мъник
Ох, съжалявам, май нещо не ми се е получило днес, когато ги качвах .
Не са най-професионално направените снимки, но съм ги правила с Iphone си.

Silence is often the best thing to say
Публикувано: 06 December 2010 - 03:47 AM
Благодаря ви!
Наистина е пораснал много, особено като го сравня с бебешките му снимки. Усеща се,че е по-голям и по дивотиите, които измисля. Винаги първо се оглежда дали някой го гледа и тогава грабва чорапа/чехъла и хуква да бяга, а като чуе да виквам след него и си умира от кеф
Винаги иска да е център на внимание. Научи се да сяда,ляга и подава лапа по команда. С идването по команда е малко зор, но с повече упоритост ще стане.
Между другото знам,че прическата му не е от най-добрите, но искам да го заведа на професионален грууминг. Мъчих се самичка няколко пъти, но сякаш не ми се получава. Гледала съм видео клипчета в youtube, но мисля,че след първата професионална прическа ще ми е по-лесно да поддържам формата.
Purplegrape, това Черешка ли е? Ау,че красавица, много миличка муцунка има, толкова невинна.
Deliana85, Тициано е направо страхотен
Започвам да се замислям дали да не взема компания на Ромео
И от теб ще чакаме още снимки, веднага щом стане възможно.
Сега поглеждам и страничките назад и виждам, че развъдчиците са представили прекрасни бебета. Като гледам на какви красоти се радват, чак ми се приисква да започна да се занимавам с това, но знам,че изисква много време, средства и професионализъм. Адмирации за това, което правите!!!
Наистина е пораснал много, особено като го сравня с бебешките му снимки. Усеща се,че е по-голям и по дивотиите, които измисля. Винаги първо се оглежда дали някой го гледа и тогава грабва чорапа/чехъла и хуква да бяга, а като чуе да виквам след него и си умира от кеф
Между другото знам,че прическата му не е от най-добрите, но искам да го заведа на професионален грууминг. Мъчих се самичка няколко пъти, но сякаш не ми се получава. Гледала съм видео клипчета в youtube, но мисля,че след първата професионална прическа ще ми е по-лесно да поддържам формата.
Purplegrape, това Черешка ли е? Ау,че красавица, много миличка муцунка има, толкова невинна.
Deliana85, Тициано е направо страхотен
Сега поглеждам и страничките назад и виждам, че развъдчиците са представили прекрасни бебета. Като гледам на какви красоти се радват, чак ми се приисква да започна да се занимавам с това, но знам,че изисква много време, средства и професионализъм. Адмирации за това, което правите!!!

Публикувано: 11 December 2010 - 08:08 PM
Нашето малко съкровище БЕРИ е от развъдник "Империлпом" В.Търново - Инеса. Видях, че тя го е показала на 4 юни, докато още е бил при нея.
Mного е палав и енергичен.Не застава на едно място. Иска посточнно да го гушкаш. За съжаление нямам актуални снимки, но веднага щом направя ще ги видите и вие.
Mного е палав и енергичен.Не застава на едно място. Иска посточнно да го гушкаш. За съжаление нямам актуални снимки, но веднага щом направя ще ги видите и вие.
Публикувано: 13 December 2010 - 12:21 AM
Бери е страхотен пухчо!
И на мен ми е любопитно да видя как изглежда сега, а и изобщо ще бъде чудесно да има повече снимки, за да се радваме един на друг
Нямах идея,че има развъдник във Велико Търново, от скоро ли се занимават или аз съм пропуснала да се информирам?

Публикувано: 14 December 2010 - 12:17 AM
А при мен има 1 метър сняг от почти 1 месец и е - 14/-18 С. Излизаме на кратки разходки, но за инициативата ще направя няколко снежно-замръзнали снимки
VelvetDamour, както и преди съм казвала, твоите деца са невероятно сладки и много фотогенични
VelvetDamour, както и преди съм казвала, твоите деца са невероятно сладки и много фотогенични

Вход

Горе
Цитиране +