Фотогалерия и Представяне
Публикувано: 12 February 2011 - 06:01 PM
Здравейте,дойде момента да Ви представя и моето момиче - Foxy Nose Quantum of Solace или както ние я наричаме Никита. Тя се роди на 22.07.1010. ,един щастлив за нас четвъртък. Някои от вас знаят,че аз дълго време търсих и мислех кои точно да са родителите на моя померан. Вече съм убедена,че направих възможно най-добрия избор. Родители на Ники са : баща - Can. Ch Pipertown's Spit Fire и майка Jan-Shar's One in a Million. Тук е мястото да благодаря на Светла Колева,невероятен човек,приятел и развъдчик. Жена,която дава мило и драго за кучетата си. Именно заради нея сега Никита е жива и здрава и се моля дълги години да носи радост в нашия дом. Невероятно слънчево създание,което ни прави безкрайно щастливи.

Публикувано: 12 February 2011 - 06:09 PM
Еха, най-красивата мацка сред кучешкия свят
Голяма слабост ми е тази Никита, страхотно кученце, а даже ни е роднина по бащина линия
Да знаеш, че щом я представи тук официално, няма оттърване, сега ще те крънкам постоянно за нови снимки 
Хубаво е, че померанския форум се оживи малко с нови хубави снимки. Другите да не се ослушват, а да качват и те
Хубаво е, че померанския форум се оживи малко с нови хубави снимки. Другите да не се ослушват, а да качват и те
Публикувано: 17 February 2011 - 06:07 PM
И Ники и Бери са страхотни
Никита расте със всеки изминал ден и постоянно ме изумява, става разкошна дама 
Бери е с подстрижка май? Вие ли му я правите или го водите някъде? Аз на моя, освен ушите и дупето, друго гледам да не подстригвам, че много не ми се отдава...
Бери е с подстрижка май? Вие ли му я правите или го водите някъде? Аз на моя, освен ушите и дупето, друго гледам да не подстригвам, че много не ми се отдава...
Публикувано: 19 February 2011 - 04:54 AM
Децата са много сладки , много се радвам като отворя темата и видя нови снимки

Основната прическа е от Ивето от р-к Полимар . Аз се опитвам, по това което видях от нея, да се справям.
deliana85, в 17 February 2011 - 08:12 AM, написа:
Основната прическа е от Ивето от р-к Полимар . Аз се опитвам, по това което видях от нея, да се справям.
Публикувано: 27 February 2011 - 01:19 AM
Хубавото си е хубаво
!!! А като го минете този пубертет.....,ще сте супер сладки. И аз никога не мога да направя снимки на игрите. Те са толкова енергични и бесни.
Къде сте останалите
??? Искаме и вас да виждаме тук, а не само да ни гледате и да се криете
!!!
Къде сте останалите
Публикувано: 14 March 2011 - 12:43 AM
ivelina_pom, родителите на твоята красавица
са любимите ми кученца представяни във форума
. И аз, ако имах възможност, бих чакала кученце от тях. Дано ти е жива и здрава малката и много красива да порасне, в което не се съмнявам.
Друга моя любимка е Ищар, но нещо се изгуби напоследък.
Друга моя любимка е Ищар, но нещо се изгуби напоследък.
Публикувано: 14 March 2011 - 02:19 PM
Благодаря ти! Аз съм истинска щастливка,че имам дете на Сузи и Танер. Направих най-добрият избор и попаднах на най-добрия човек и развъдчик
На мен любимка ми е Ивон и никога не съм крила това,надявам се Ники да стане поне толкова хубава колкото е Ивон... Ники е единствена от трите момичета,която наследи прекрасния цвят на Сузи
Дай Боже да бъде толкова красива и да бъде с мен дълги години!
Публикувано: 14 March 2011 - 11:42 PM
[quote name='evelina_pom' date='14 March 2011 - 05:19 AM' timestamp='1300105194' post='924739 Направих най-добрият избор и попаднах на най-добрия човек и развъдчик
На мен любимка ми е Ивон и никога не съм крила това,надявам се Ники да стане поне толкова хубава колкото е Ивон... Ники е единствена от трите момичета,която наследи прекрасния цвят на Сузи
Дай Боже да бъде толкова красива и да бъде с мен дълги години!
[/quote]
[/quote]

Вход

Горе
Цитиране +