И аз толкова отдавна не съм се включвала,но все няма време. Ето и няколко снимки на Ромео в по-завършен вид, след като минахме грозния период и сега се пооформяме

Публикувано: 06 December 2010 - 12:18 AM
 deliana85, в 05 December 2010 - 09:59 PM, написа:
deliana85, в 05 December 2010 - 09:59 PM, написа:

Публикувано: 06 December 2010 - 03:47 AM
 Винаги иска да е център на внимание. Научи се да сяда,ляга и подава лапа по команда. С идването по команда е малко зор, но с повече упоритост ще стане.
  Винаги иска да е център на внимание. Научи се да сяда,ляга и подава лапа по команда. С идването по команда е малко зор, но с повече упоритост ще стане.  Започвам да се замислям дали да не  взема компания на Ромео
  Започвам да се замислям дали да не  взема компания на Ромео   И от теб ще чакаме още снимки, веднага щом стане възможно.
   И от теб ще чакаме още снимки, веднага щом стане възможно.

Публикувано: 11 December 2010 - 08:08 PM

Публикувано: 13 December 2010 - 12:21 AM
 И на мен ми е любопитно да видя как изглежда сега, а и изобщо ще бъде чудесно да има повече снимки, за да се радваме един на друг
  И на мен ми е любопитно да видя как изглежда сега, а и изобщо ще бъде чудесно да има повече снимки, за да се радваме един на друг   Нямах идея,че има развъдник във Велико Търново, от скоро ли се занимават или аз съм пропуснала да се информирам?
  Нямах идея,че има развъдник във Велико Търново, от скоро ли се занимават или аз съм пропуснала да се информирам?

Публикувано: 14 December 2010 - 12:17 AM