Фотогалерия и Представяне
Публикувано: 19 April 2010 - 02:09 PM
Кари (ротвайлерката) е толкова мила и добра, а Чери си умира да й се катери по главата. Най-много обича когато са на двора да изчака Карина да си легне на пътеката и се засилва от единия край и я прескача с лъвски скок :))) Като в цирка сме точно :) Като кажа дай лапа, всеки дава, бутат се, сменят лапички и с гладен поглед гледат гранулките все едно не са яли, а и двете са като прахосмукачки само чакат някоя трохичка да падне :)
П.С. evelina_pom насрочвам Ви среща с малката за следващата изложба през май, ако не се лъжа беше :)
Публикувано: 19 April 2010 - 06:22 PM
Публикувано: 20 April 2010 - 03:14 AM
Да ме дочакате за майска разходка,че няма да се познаем май!
Поздрави на всички от Вашингтон-единствения померан който видях досега беше на Софийската аерогара, заминаваше нанякъде,но не в Америка....
Дотук само боксери и чихчета, тук таме-лабрадор.
Поне времето е за разходки- 25 С и много слънце.
Пожелавам и в София хубаво време и много разходки на помчовците!
Публикувано: 20 April 2010 - 09:32 AM
Цвети,не аз още нямам померан,чакам,защото искам от точно определени родители. Дано скоро и аз да се похваля с пухче
Публикувано: 20 April 2010 - 12:57 PM
Моята госпожичка, пораства бързо бързо :) Ама много обича да си хапва :) И тича, тича и сяда и ме гледа с жален поглед :)
Чакаме те, Ками! Искам и аз най-сетне да я видя Прити, не може само на снимки :) Докато си дойдеш и тук ще е станало хубаво времето, а дотогава весело прекарване във Вашингтон :)
Публикувано: 20 April 2010 - 01:15 PM
според мен понякога чарът на померана е и в естественият му "рошав"вид дори и без фризура.Не напразно в стандарта няма обособена подстрижка.
Към това основно се прибягва когато трябва да се корегират някои неща,като размер на ушите,лапите да се закръглят,да се представи по определен начин постановка на опашката,да изглежда по късо тялото или с по малки размери,а мисля че Ищар видимо по снимките няма от изброените проблемчета изглежда много хармонично и красиво и в естествения си вид.А пък едно от най-красивите неща при померана е прекрасната и дълга козина,която го отличава .Е разбира се когато има нужда и за изложения тряба да има грууминг пострижка но тя трябва да е много финно и коректно извършена защото по някога вместо за по добре ,нещата може да се окажат комични.
Pomeran, ние се съмнявахме че си навън ама очаквахме да си по наблизо.
Дебни " папарашки"

http://www.merlinspom.com
[url="//https://www.facebook.com/photo.php?fbid=694626657604638&set=pcb.694629704271000&type=3&theater%5B/url]
Публикувано: 20 April 2010 - 01:30 PM
Публикувано: 20 April 2010 - 02:08 PM
Кои са мечтаните родители :)
Публикувано: 20 April 2010 - 02:24 PM
Мога да ръся още много суперлативи,но съм сигурна,че който е виждал тези две кучета знае за какво говоря!
Публикувано: 20 April 2010 - 02:41 PM
Мога да ръся още много суперлативи,но съм сигурна,че който е виждал тези две кучета знае за какво говоря!
Успех!
Пожелавам ти съвсем скоро да се похвалиш и ти с мечтаното бебе :)
Публикувано: 20 April 2010 - 03:45 PM
Публикувано: 20 April 2010 - 03:46 PM

Вход

Горе
Цитиране +