Хаха ами вземи се стегни и направи една хубава фотосесия на Тициано! С Никита вече не тренираме така усилено и има възможност да мързелува и да се препича на слънчице Естествено си личи колко е омазана цялата от непрекъснатото търкаляне в тревата,като малко прасенце! Абе смешно куче е тя,както казва Светлето!
Моя с това прилетно време не можеш да го хванеш в кадър. Като Пършинг е Другата седмица като се изчипаме ще го изведа, ще му дам някое валерианче да се кротне и ще го наснимам
Много е сладък Лъки!!! В едно от клипчетата ("Лъки се разхожда...") много интересно пишка, като ходи на предните си крачета, а задните са във въздуха . Поредните циркаджийски номера на помчетата.
Ххахахаха - мерси много luchi! Той само така пишка - откакто се научи да вдига краче (т.е крачета) ... Правим циркове по улици и градинки!
Всички помчета са супер! А тези в "нашия" форум най-вече ... Прекрасни са!
Аз още не се решавам да го подстрижа .... Вие какво ще ме посъветвате ?
Сърдечни поздрави!
Единственото,което се вижда на снимките е глават на кучето и то не добре. От това,което виждам трябва да подстрижеш ушичките. Направи снимка на кучето в цял ръст,за да се види по-добре къде има нужда от подстрижка!
Мерси за инфото evelina_pom ! Много полезно! Аз се чудех дали няма да се размина само с махане на "зимното кожухче" и леко пооформяне ? Той никога до сега не е бил подстригван (освен леко пооформяне около хигиенните зони ) и честно казано на мен така си ми харесва. Обаче мисля, че на него ще му е много по-леко и прохладно ако го поострижа, та май така ще направя ...
Благодаря още веднъж.
Задължително ,но до момента дори не ми остава време да я сресвам защото имам изпити в края на другата седмица и затова с тази трудна задача се е заела мама
хихихи, ми така си е, какво да скромничиш Усещам как и аз тези дни ще навестя аптеките Ама тя Ники и с шампоан и без шампоан, все си е бухнала и хубава
и най-много ми харесва разцъфналата теменужка по средата, виждаш ли я ? Е-е-е-е онази там, най-красивата,усмихнатата.. Видя ли я ? Мно-о-о-го е сладка!!!! Кукличка!!!