Фотогалерия и Представяне
Публикувано: 21 September 2011 - 10:00 PM
Welcome back Gari:mg_062:
Здравейте на всички скоро не сме писали тук но съфорумците ,които ни познават нашия Гари преживя необяснимо кожно заболяване,което нито един лекар не можа да охарактеризира и аз сама си го лекувах една година но сега резултата е фантастичен
Сега Гари има още по гъста,лъскава и мека козинка и всички у нас сме много,много щастливи !!!
Здравейте на всички скоро не сме писали тук но съфорумците ,които ни познават нашия Гари преживя необяснимо кожно заболяване,което нито един лекар не можа да охарактеризира и аз сама си го лекувах една година но сега резултата е фантастичен
Публикувано: 01 November 2011 - 09:12 PM
Публикувано: 10 December 2011 - 11:14 AM
Здравейте!
Да ви се представим и ние:

Това е Бамби! Или с пълното му име Smile Sunny Bombay Sapphire. Роден е на 19.05.2010 г. и е при нас от близо 2 месеца. Много се радвам, че вече можем да се присъединим към групата на любители на померанчета, благодарение на Ани Вълчева и нейните прекрасни създания!!!
Благодаря ти, Ани!!!
Това е Бамби! Или с пълното му име Smile Sunny Bombay Sapphire. Роден е на 19.05.2010 г. и е при нас от близо 2 месеца. Много се радвам, че вече можем да се присъединим към групата на любители на померанчета, благодарение на Ани Вълчева и нейните прекрасни създания!!!
Благодаря ти, Ани!!!
Публикувано: 12 December 2011 - 12:13 PM
С голяма радост искам да ви представя моето ново момиче 'Ladushka Iz Ruskova Kamelоta",което вчера престигна от Москва.В момента тя е на 4,5 месеца.но все още се адаптираме с новата обстановка.Ето и няколко снимки
Публикувано: 13 December 2011 - 01:08 AM
iva.paula, в 12 December 2011 - 10:13 AM, написа:
С голяма радост искам да ви представя моето ново момиче 'Ladushka Iz Ruskova Kamelоta",което вчера престигна от Москва.В момента тя е на 4,5 месеца.но все още се адаптираме с новата обстановка.Ето и няколко снимки
Ахх,ама тя и като малка е била истинска топка, не че сега не е. Целуни я от мен. Вече ми липсва
Публикувано: 13 December 2011 - 06:53 AM
О да непременно ще я нацелувам от теб Злати.Да ,тя и сега е с огромна козина,няма ме актуални снимки ,нека да свъкне с новата обстановка и ще направим една фотосесия.
Злати и Нина ,благодаря ви много за услугата че ми донесахте до БГ това прекрасно момиченце
Злати и Нина ,благодаря ви много за услугата че ми донесахте до БГ това прекрасно момиченце

Вход

Горе
Цитиране +