Фотогалерия на нашите любими шпицове
Публикувано: 22 June 2010 - 08:59 AM
Снимката в стойка на Белисимо е супер! Прекрасно шпицле!

Публикувано: 22 June 2010 - 03:43 PM
Красавец е станал Белисимо.
Вашето братче Леонардо идва на море в Галата другата седмица. Може да им направите една среща на тримата юнаци. Много ми е интересно как ще се държат един с друг, особено Лео и Рики - те се разделиха един с друг на 6 месеца. Очаквам още много, много снимки

Публикувано: 22 June 2010 - 10:04 PM
Белисимо изглежда чудесно и явно е много щастлив.Има същия нежно кремав цвят като баба си Джуди.Ще бъде чудесно да видим всички братчета заедно.Миленче ,ти няма ли да снимаш и сестричката?Нали живее до теб.

Публикувано: 23 June 2010 - 12:52 PM
Наистина ще бъдат голяма гледка тримата мишоци , като се сещам за срещата на Белисимо и Рики във ветеринарния кабинет, мале, мале, не се познаха, Рики като взе да лае, после и Белисимо........озвучихме кабинета
. И на мен ми стана много странно как не се разпознаха, но все пак Белсимо е доста по-едър от Рики и може мъничко да сме го поизплашили 
Иначе Миленка, ако имаш някакви снимки на другото братче и на сестричето на Белисимо, много ще се радвам да ги публикуваш, защото аз пък си нямам абсолютно никава представа как изглеждат

Иначе Миленка, ако имаш някакви снимки на другото братче и на сестричето на Белисимо, много ще се радвам да ги публикуваш, защото аз пък си нямам абсолютно никава представа как изглеждат

Публикувано: 25 June 2010 - 09:37 AM
На мен семейната снимка много ми хареса