Светле,
Хармони ревнува, но днес е по-добре.Вече поне му дава да спи до нея, а той е толкава игрив и закачлив...Тя нали откакто я взех не играе с други кучета и може би й е малко странно, какво подскача този мъник около нея.
Пътуването беше малко дълго, но Чехия е страхотна и ужасно чиста.Успяха да ни вдигнат и колата...и се наложи Ивета да проучва къде са я запратили

От заминаването ни, до прибирането ни, все валеше.Все пак успяхме да посетим главните забележителности на Прага и страхотния им зоопарк.Снимки ще пусна тези дни.
Миша е красива.Има страхотен кожух

.Според моята приятелка, която не разбира изобщо де, имала мъжка муцунка.Направи ми впечатление, че там нямаше куче със заоблени ушета.Всички бяха по-тежки от Хармони.Сега се заемам да я угоявам, че се стреснах.Ивета ми помогна да й измеря височината.Тя е страхотна.Нямам думи просто.Посрещна ни повече от добре(ние се стоварихме към 8.30 вечерта) и въпреки лошия ми английски си побъбрихме.Моята Хармонелка беше най-лаещото с най-високите тонове куче.Нямаше кой да надмине височините й.На 10тата минута отиде и се изпишка на килима.Нарочно според мен.В Чехия много й се радваха.
Питър ми се стори малко по-пухкав и сякаш малко по-едър от другите 3 кученца(едното беше потеглило към новия си дом).И двете ни кучета пътува много добре.Нямаме ни едно повръщане, а на връщане се мотахме и във Виена.Странно, но мъникът пишка все върху памперът, който му сложих.Възможно ли е толкова малък да се сеща

?
Ами това е за сега.Ако е малко пообъркан текста, извинете ме.Сънят не ми достига, но радостта е голяма за цялото ни семейство
П.П. А в Чехия имат доста странно сирене и кашкавал, то и киселото мляко де...Ивета ми показа сирене, което беше нещо като крема сирене или катък, но по-безвкусен.
Светленце, мнооого ти благодаря за съдействието
Поздрав от Миша и Ивета